Trident W-t9 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

0o0asi0oo0

Üye
hocam şimdi tel guzel sadece yebi olarak 3g yok die biliym ses desen iyi (net) kamera digital tv muhteşem fiyatları da 350-400 gibi bildi gime gore suanlarda ama sen fiyatını araştır :D

ben kullanıyom alalı 1 hafta geçti memnunum telefondan tavsiye ederim.. :oke::oke:

nldu

Üye
selam.birkaç soru sormak istiyorum ben bu telefonla ilgili.
tv izlerken altta reklamı çıktı kampanyası falan var sanırım ucuzdu baya fiyatı hatırlamıyorum da.kullananlardan bilgi almak istiyorum...nasıldır,kaliteli midir diye..hemen bozulacaksa hiç almayalaım daha iyi dimi.
ben aslında motorolacıyım..q11 istiyorum ama türkiyede yok malesef hiçbir yerde bulamadım internet de dahil sonra bunu görünce hoşuma gitti...tanıtımlarında yazan bilgilerden ziyade kullanıcı yorumlarını merak ediyorum yardım ederseniz makbule geçer..
bir de çok saçma bir soru olacak ama trident çin malı mı? bilmiyorum oyüzden soruyorum..kalitesiz bir telefon mu yani..
cevaplarınızı bekliyorum.

(tamam çin malıymış..)

CrAzYvZ

Üye
arkadaşlar telefonu bikaç gün içinde almak istiyorum. Yalnız kafama takılan bi soru var. Ortasındaki joystcik değil blackberry'deki gibi top var. Nasıl kullanıldığını bilmiyorum. Sizce iyi mi sorun çıkartabilir mi ilerde? Bir de şarj süresini sorcaktım. Normal tv, wifi falan kullanmadan iyi gidiyor mu şarjı ?

rapperboys

Üye
peki ben bişey sorıcam şarjı iyi gidiyormu yoksa diğer telefonlardaki gibi 1 gün falanmı???

nldu

Üye
kullanan arkadaşlar bilgilendirseler bizi ya

pelina35

Üye
valla ben aldım hiç memnun kalmadım. internete bir türlü başlanamıyor, wlan açık görünüyor ama bağlanamıyorum, kendiliğinden kapanıyor, lütfen yardımcı olun !

--------------- Ekleme ---------------

ama yine de illa alıcam diyorsanız hızlıal.comdan 297 tlye aldım

YAHYA_78

Üye
Slm arkadaşlar telefonum neden geçersim gösteriyor bana yardımcı olursanız sevinirim tşk

Slm arkadaşlar telefonum neden geçersiz simgösteriyor bana yardımcı olursanız sevinirim tşk
:sn:

SAMSUNSPORLUYUM

SAMSUNSPORLUYUM

Üye
Arkadaşlar bu modelde msn ayarları nasıl yapılıyor.bir türlü yapamadık ayarları.bağlananmıyor msn ye.net te sorun yok.

mbemurat

mbemurat

Üye
şarjı 3 gün kadar gidiyor,televizyon ve wireless çok kullanırsanız 1 gün kullanabilirsiniz.

furoke

Üye
slm bende aldım ama arama yaptgıgımda sebeke cızgılerı kayboluyor artı ses cok az bunun ıcın ne dersın

9876543211

Üye
bu telefona oyun veya program yükleniyormu?
cevaplarınızı bekliyorum

hayat82

Üye
slmlar..trident w-t9 ile mp4 formatında film izleyebilirmiyiz..yardımcı olursanız sevinirim..

nldu

Üye
arkadaşlar bi yardımcı olun kullananlar anlatsın kaliteli bir telefon mu?çin malı ya insan düşünüyor..ben aslında blackberry istiyorum ama öğrenciyim ve bana pahalı geliyor.taksit yapınca hele daha da artıyor fiyatı..nokia e71de öyle...şimdi bu telefonda wifi var facebook falan giriliyor..twittera giriliyor mu?şarzı nekadar gidiyor..birileri anlatsın şu telefonu...kaliteli mi yani almaya değer mi?diğer çin malı telefonlara bakmadım hiç.blackberry modeli telefon istiyorum ama pahalı blackberry ve nokia e71 o yüzden..

CrAzYvZ

Üye
arkadaşım ben 10 gün önce aldım. Twitter'a da giriliyo. Telefonla konuşurken çok az ses geliyo hoparlöre vermek gerekiyo. Joystick olarak kulladığımız top da hemen sorunlanmaya başladı. Servise vereceğim bende. Telefon sorun vermezse, dediğim gibi konuşurken az ses gelmese ve topu da düzgün çalışsa güzel telefon. Ama böyle işte. Bildiklerimi anlattım. Umarım yardımcı olmuşumdur.

9876543211

Üye
telefon boyutları nekadar bi izah edin:off::vur

karakış

Üye
oyun ve proram destekliomu arkadaşlar lutfen yardımcı olun

hadi arkadaşlar

arkadaşlar hadi
lütfen yardımcı olun
simdiden teşekkürler

Odysseus

Odysseus

Üye
Trident kalitesi artık kabul edilebilir düzeyde. O yüzden servis, arıza, kalitesizlik gibi sıkıntılar yersiz. Bir arkadaş tema yüklenir mi diye sormuş. Tekrar edelim, Çin mallarına tema yüklenmiyor. Belki önümüzdeki dönemde bu yönde de çalışmalar olur.

sizin orda bu telefon varmı araştırdınmı hiç bizi burada yok ondan internetten almayı düşünüyom bilgi verirsen

İnternetten almak istersen burada buldum. İncele istersen

atmosfer61

Üye
oyun ve proram destekliomu arkadaşlar lutfen yardımcı olun

hadi arkadaşlar

arkadaşlar hadi
lütfen yardımcı olun
simdiden teşekkürler

jawa destekli oyun ve programları rahatça kullanabilirsiniz...

slmlar..trident w-t9 ile mp4 formatında film izleyebilirmiyiz..yardımcı olursanız sevinirim..

çorba bile yapıyorrr......)))))))))

wolfsden_csf

Üye
Arkadaşlar bu modelde msn ayarları nasıl yapılıyor.bir türlü yapamadık ayarları.bağlananmıyor msn ye.net te sorun yok.

internete bağlanıp msnye girdikten sonra menu---> connection settings--->den wifi yi seçersen bağlanabilirsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt