Trident W-t9 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

minkara

minkara

Üye
güzel telefon kamerası dışında istenilen özellikleri verebilen bi telefon
 


srdrrr

srdrrr

Üye
arkadaşlar t9 dan internete giremiyorum.kendi sitesinde verilen vodafone gprs ayarlarını yaptığım halde olmuyor...bu telefonu kullanan arkadaşlar internet ayarları hakkında bilgi verirlerse iyi olur.teşekkürler.
 

pattack

Üye
Satın alan ve kullanan üyelerden yorumlar bekliyorum.

Trident W-T9 modeli cep telefonundan almak istiyorum. Bu markanın bu modeli nasıl sizce? 208 liralık(hepsiburada) bir telefona göre yorumlar gelsin lütfen. Ben de kamera kalitesinin kötü olduğunun,bir işletim sisteminin olmadığının farkındayım fakat benim çalışmasını istediğim ve şüphelerim olan bazı özellikler,konular var.

1- İnternette yaptığım araştırmada bazı yorumlarda,konuşma sırasında karşı tarafın sesinin az geldiği yönünde eleştiriler var. Bu doğru mu? Sesi az derken acaba bunun azlığı nedir? Çok aşırı az mı duyulmayacak kadar mı, vs nedir durum?
2-Wifi ve internette gezinme olayı iyi çalışıyor mu. Laptop yokken misal okuldayken kütüphanedeyim ara vermişim derse ama laptopım yok eve,yurda vs çok uzağım, canım sıkıldığında internette çok spesifik olmayacak şekilde sörf yapabilirmiyim. Spesifik dediğim de şudur yani bankacılık yok flash player veya bazı eklentiler gerektiren uygulamalar vs aşırı önem arzetmiyor ama olması tabi ki iyi olur. Bu arada flash player olmadığı için video izlenemiyor diye bir yorum da okumuştum bu konuda yorumu olan varsa lütfen bekliyorum...
3-Mesaj telefonu olarak kullanacağım.Tuşları ergonomikmidir? Harf bastığımızda cevap verme olayı nasıl? Yani mesela hızlı mesaj yazarken bazı telefonlarda 2-3 harf geriden gelir aşırı kasılır cihaz işlemcisi yavaş olur. Bu telefonda da böyle bir durum var mı?. Ayrıca klavyesi türkçe mi değil mi? İngilizce olmasını tercih ederim aslında..abuk sabuk türkçe gibi gözüken harf ve kelimelerle yazışacağıma direkt ingilizce harflerle yazışırım en azından saçma gözükmez mesajlar.
4-Kamerasından birşey beklemiyorum. Çoğu insanda olduğu gibi ülkem insanının çok önem verdiği 3G saplantım da yok.
(3G dediğimiz şey bir bağlantı türü. Çoğu insan belki de görüntülü arama denince ,ha 3G mi diyorsun? diyordur belki de (: .Gelişmiş ülkeler G'leri dert etmiyor adamlar aşmış zaten hehe.)
5-Kasası sağlam mı. Ürün kutusundan neler çıkıyor. İnternetteki bazı yorumlarda kutudan pil çıkmadığı,gelen kılıfın çok kaba olduğu vb. yorumlar okudum. Bu tür yorumlar ne derece doğrudur.
6-Yine internette bir cep forumunda telefona kulaklığı takıp çıkarttığında telefonun hala kulaklık modunda takılı kaldığını söyleyen birinin yorumunu okumuştum. Böyle bir sorunla çok fazla karşılaşılıyor mu. Cihazda genel bir fabrikasyon hatası mı var acaba diye düşünmüyor değilim?
7-Televizyonu ve radyoyu senelerdir takip etmeyen bir insanım ama bu telefonda bu özellikler nasıl çalışıyor bilmek isterim?
8-Bu cihazın işletim sistemi olmayan java tabanlı bir telefon olduğunu biliyorum. Java tabanlı uygulamaların çoğunu çalıştırmıyor tarzı yorum okudum internette. Bu konuda aksini veya aynısını söyleyebilecek kullanıcı varmıdır.Varsa neler söylemek ister bilmek istiyorum?
9-Menü geçişlerinde belli menülere ve kısımlara giriş çıkışlarda cihazın cevabı nasıl? Yani yukardaki mesaj yazma konusunda söylediğim gibi gecikme yapıyor mu cihaz? Misal "mesaj " kısmına tıkladım gireceğim. Beni 0.5-1 saniyeden kısa sürede mesaj kısmına göndermesi gerekiyor. Daha fazla gecikme yapıyor mu menülerde bu cihaz?
10-Benim üstünde durmadığım olumsuz bir yanı varsa bahsetmek isteyenlerin yorumlarını bekliyorum. Şu'su bu'su çok kötü şeklinde yorumlar benim için çok önemli.

Eminim benim gibi çin malı ucuz olsun ama en azından kötünün iyisi olsun mütevazi bir çin malı olsun diye bu telefonları araştıranlar için; özellikle trident alsam mı almasam mı şeklinde benim gibi takılı kalanlar için gayet güzel sorular sorduğuma ve insanlara "google"da arama sonrası insanların pat kendilerini "maxicep"de bulduktan sonra faydalı olacağına inandığım bir yazı olmuştur. Benim sorularımdan öte gelecek yorumlar çok daha önemli. Bilginize..

Herkese iyi günler.
 
xR4d

xR4d

Üye
Telefonu 3 Aydır kullanıyorum güzel memnunum telefonumdan

Ben Şunu öğrenmek istiyorum yardımcı olabilecek arkadaş var mı Opera MINI yükleyemiyorum telefon desteklemiyor aceba pc e yükletip USB den alsam sorun cıkarmı + Facebook + MAPS Nasıl yükleyebilirim Yardımcı olacak arkadaşlara simdiden Teşekkürler.
 

almireina

Üye
arkadaşlar bu telefonu 7-8 aydır kullanıyorum..her hangi bi sorunu olana yardımcı olurum..kamera dışında beklentilerimi karşılayan bi telefondur..ancak benim kafama takılan ve problem olan bişey var..örneğin ben telefonumda bir java programı açıyorum ( opera , yame , facebook ) bu uygulamalar açık iken mesaj geldiğinde bu programı sonlandırmadan mesaja bakmanın bi çaresi varmıdır ? yani java uygulamasını küçültmek mümkün müdür ? bu konuda yardımcı olan bir arkadaş olursa sevinirim tşkler...
 

55fonda55

Üye
ben bu telefonu almak istiyorum ve nası bitele fon oldundan tam emin deilim bazıları bu tlf nun hemen bozuldunu söylüyor benn bu tlfnu internetten baktım ve beğendim ve sizin tavsiyerinizi beklerim lütfen yardım edin

--------------- Ekleme ---------------

bu tlnu alcagım ve ekranı nekadar büyük kılavyesinekar çabuk bozulurnu bilmiyorum yardım edermisiniz
 

almireina

Üye
dostum bu telefon diger cin mali telefonlara gore gayet saglam..ekranindan memnun kalacagini garanti ederim..klavyesininde yazarken fazla ses cikarmasindan baska sorunu yok..eger tek sorun klavye ve ekran ise tavsiye ederim ben suanda bu mesaji bu telden yaziyorum..internete girmekte bir sorun yasamazsin..
 


Üst Alt