Trident W-t9 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
Trident W-t9 hakkında

Genel Özellikler
Frekans : 850/900/1800/1900 MHz
Çift SIM Kart (Dual SIM) Teknolojisi
Pil : 3.7 V 900 mAh Lityum Ion
Java
Bağlantılar
Bluetooth™
USB ile bilgisayar bağlantısı
GPRS
WAP
W-LAN
Hafıza
Dahili hafıza
MicroSD ile arttırılabilir hafıza
Ekran
2.2" TFT LCD (320*240 piksel)
TV / Radyo
Analog TV (TV'de kanal arama / ekleme / kaydetme)
FM Radyo (Radyoda kanal arama / ekleme / kaydetme)
Kamera / Fotoğraf
Kamera (Ön:0,3 Mpiksel / Arka:1,3 Megapiksel, 1280 * 960 Pixel, Entegre Flaş)
Resim Görüntüleyici
Video
Video Kaydedici
Video Oynatıcı
Ses ve Müzik
Müzik Çalar(MP3,MP4)
Ses Kaydedici
Polifonik ve Midi Melodiler
Mesajlaşma
SMS
EMS
MMS
Uygulamalar
E-Kitap Okuyucu
Oyunlar
Ajanda
Kronometre
Takvim/Hatırlatma
Alarm
Saat
Dünya Saati
Hesap Makinesi
Dönüştürücü
Çağrı Yönetimi
Sesli / Titreşimli / Ses ve Titreşimli uyarı
Arayan kişiye özel resim gösterme
Her bir SIM'e özel uyarı türü belirleme
Farklı profil seçenekleri (Genel, Toplantı, Dışarıda vb.)
Kullanıcı grupları oluşturma
Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
Çağrı zamanı / çağrı ücreti

arkadaşlar bn bu telefonu almayı düşünüyon trident telefonları hakkında bilgileri paylaşırsanız sevinirim[/FONT]

• Beğen
Tepkiler: pattack, aliş36, must987 ve 2 diğerleri

tanerr0

tanerr0

Üye
bende var dostum on numara tavsıye ederim

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
bende var dostum on numara tavsıye ederim

tşkurler dostum bu telefonun aynısından mı yoksa diğer serinsin denmi var nerden aldım bir de kablosuz internet ozelliği bn sana msn adresi vereyim soracağım bişeyler varda tabiki cevap verirsen

EDİT: MSN üzerinden iletişime izin vermiyoruz

everlasting_81

Üye
Slm.
Dostum ben bu tlf.nu 2 gün önce aldım. Ilk izlenimlerim çok iyi. Bence çok güzel bir tlf yapmışlar. Tavsiye ederim. Wi-fi olayı da çok iyi. Ayrıca tv görüntü kaliteside fena sayılmaz. Eğer kapalı bir mekan da izlersen sorun olabiliyor. Ama onun dışında gayet iyi. Sormak istediğin bir şey olursa memnuniyetle yanıtlarım.

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
telfonun fiyatı arştırdım heryerde değişik çıkıyor telefonu nerden alabiliriz ve resim çekme özelliği nasıl, msn ,facebook gibi java desteğini çalıştırıyormu

everlasting_81

Üye
VALLA BEN ANYCOOL İLE TAKAS YAPTIM. ÜSTE 250 VERDİM. DEDİĞİN GİBİ HER YERDE DEĞİŞİYOR. ANYCOOL ÇOK ÖZELLİKLİ BİŞEY DEĞİLDİ. KAMERA GÖRÜNTÜSÜ İYİ. KENDİ JAVA PROGRAMI VAR VE İÇİNDE OPERA MINI 3 , eBuddy , Yamee , Facebook , Skype ,Google Maps ,DocViewer ve MSN gibi programlar yüklü ve iyi çalışıyorlar hepsini denedim. bu özellikler ihtiyaçlarını karşılayabilecek ise hiç düşünme. Bu arada BlackBerry Bold ile çok karıştırılıyor :oke::oke::oke:

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
tşkurler dostum telefonu internetten üzerinden alıcan buyuk ihtimalle 310 ytl çivarlarında senin aldığında o çivarlara geliyor zaten galiba bilgilerin için tşkur

tuş basma orunu oluyormu(tuşlar çokmu ufak yoksa normelmi) ekran dokunmatik mi değilmi onu sorayın çünkü internetten w-t9 kullanma kılavuzu indirdim orda dokunmatik kalem ayarlı diye bişey yazıyordu

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım bide bu telefona tema yukleye biliyozmu?

java oyun yükleye biliyozmu

java oyun yükleye biliyozmu

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş bide ses nasıl çıkıyor bu telefonda

trident w-t9

Üye
Abi selamınaleyküm..iiakşamlar öncelikle.. bende bu telefondan almak istiyorum abi..abimin sorduğu sorulara bende cevap istiyorum özellikle java sis gibi dosyalar açarmı ses nasıl çıkar tuş takımında bi sıkıntı olurmu.yardım edersen çok mutlu olur sana dua ederim abi şimdiden çok teşekkürler ii akşamlar..

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
Abi selamınaleyküm..iiakşamlar öncelikle.. bende bu telefondan almak istiyorum abi..abimin sorduğu sorulara bende cevap istiyorum özellikle java sis gibi dosyalar açarmı ses nasıl çıkar tuş takımında bi sıkıntı olurmu.yardım edersen çok mutlu olur sana dua ederim abi şimdiden çok teşekkürler ii akşamlar..

sizin orda bu telefon varmı araştırdınmı hiç bizi burada yok ondan internetten almayı düşünüyom bilgi verirsen

trident w-t9

Üye
Ya bizim burda var bizim burası küçük biyer olmasına rağen burda mevcut ben telefonu açtım baktım felan çok hoşuma gitti ya allah nasip ederse alcam..bide fatih abimin sorularına cevap alabilsem

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
fiyatı ne kadar arkadaş her yerde değişik çıkıyorda sorular cevap olursa dai olacak gibi

trident w-t9

Üye
ya bırak fiyatını da şu telefon sis jar felan desteklio mu sen ona bak birDER FİAT BASİT

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Şaka maka Trident güzel özelllikli telefonlar çıkarmaya başladı.WLan falan...

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
sıs desteklemiyor sadece java hem bu telefondan vazgeçtim telefoncu bi abim var trident tin serviste sorun çıkıyormuş şimdi kafama başka telefon bundan vazgeçtim

sana sotleyim nokia sasmıcan bnm alıcağım telefon niyetimdeki nokia 5800 xpressmusic hiç olmassa kvk garantisi var
tridentdeki gibi garanti sorunuda olmaz istediğin herşeyi yukle bu telefona arasında fazla fiyat farkı yok zaten

trident w-t9

Üye
onda wifi felan varmı ya..fiyatı ne kadar
benimde var bi telefoncu tanıdık artık hiç bi sorun çıkmaz tridentte dio heryerde artık bayiliği açıldı heryerde servisi var korkma al dio napcaz yaw şimdi :))

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
vallahi bizim burda satış yeri bile yok
servisi olsunn hem bn trident pazarlamaya mesaş attım izmirde satış yeriniz varmı diye(izmir bana yakın olduğu için) bir tek istambulda bayimiz var diyor

bndeğimin telefonda ise wifi- var 3g var ne ararsan var nokia sitesine gir bk
hem dediğim telefonda kompile dokunmatik tuş yok ilk çıktığında 800-900 arsıdı şuan 530 ytl bn yılbaşına kadar beklicem fiyat duşer diye düşmese bile zaten niyetim var

kvk garantisi var arkadaş hiç olmassa

trident w-t9

Üye
ya fiyatı uçuk ya..paran varsa tabi nokıa dan şaşmıcan ama işte
cüzdan meselesi :) ama güzel telefon ya beğendim..trident kadar olmasada :) :ehe şu telefonu bi alam da bakalım o zaman yine sorarım ben sana :)

ozkan126

Üye
arkadaşlar ben bu telefonu bugun aldım cok beğendim özellikle blackberry modeline benzetmeye calışmışlar az cok da benzetmişlerrr cihaz cok güzel ve cok kullanışlıı ama ortadaki top güğmeye ne kadar güvenebilirim o ayrı mesele:(:oke:

yucel_212

Üye
kardesm bı sorun VAR YOUTUBE GBI VIDEO SITELERINDEN VIDEO IZLEYEMIOSNUZ CIN OLDUGU ICIN YANE KENDIMDEN BLIORUM MALESFF

Takipçi Satın Al

Üst Alt