S40 serisi uygulama erişimi problemi çözümü. Garantili. Resimli Anlatım Burda!!

Sponsorlu Bağlantılar

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
Ppu ları blog dan indirin lütfen ya ben tek tek indirip yollayamam ihtiyacınızı indirin....

Kergitli

Kergitli

Üye
bende phonix programı ppu doyasını görmüyo. seçemiyorum

frkn_55

Üye
kardeşş..ben çok aradım ama nette bulamadım 5130i nin ppu dosyasını lütfen gönderirmisin ??

msn: [email protected] :(

yevkumen

yevkumen

Üye
5800 için ne yapmamız gerekir ustam bi haber etsen :D

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
saoL

Godfather

Godfather

Üye
saolasın kardeş eline sağlık:oke:

fbli__15

Üye
6280 blogda yoq napam gönder artık bak herkes 6280ninkini istiyo hadi bea

mahir_52_

Üye
bana 5700 ın ppu dosyasını bulabilcek warmı çok acil lazım

fbli__15

Üye
hadi bea tusubasa

PaRs404

PaRs404

Üye
Ya Arkadaşlar Rapid-e atmayın dosyaları of cünkü inmıyo ERROR vryo :S

--------------- Ekleme ---------------

Çoook SAGOOL AGA

yaa bu olmadı yine sebeke erisimi istiyo :S:S :(:(

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
Evde internetim olsa hepinize istediğiniz dosyayı gönderirdim ama yok ki ışte:( biraz araştırın ben en kısa zamanda yardımcı olmaya çalışacağım size.. Bende 5130 var ama çalışmıyor o yüzden boşverin 5130 isteyenler.. 6280i de en kısa zamanda bulup siteye eklerim.. Kusura bakmayın lütfen

fbli__15

Üye
ne kusuru yha ama unutmazsın heralde bulaıom cunku cok lazım bide javaları baskasına nası göndercez

ploutos

Üye
süper olmuş ellerine sağlık

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
gerçekten beyler bu nokia s40 ların klasik sorunu haline geldi bazı oyunlarda en önemli yerdeyim bir uygulama hatası verio bakalım bi deneyelim inşallah olur

clonexcell

clonexcell

Üye
vista ve windows 7 de calısması icin uyumluluk xp sp3 olarak işaretleyiniz

telefonun product code değiştirerek 7.30 versiyonu yaptım :P. gösterdiklerinizi uyguladım read dedikten sonra değiştirdim seçenekleri sonra write yaptım. olmadı herhalde neyse versiyonu 7.30 yaptım tuttum programı ve anlatan arkadaşı.

fbli__15

Üye
hadi bea tusubasa-kun 6280 plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

A1234567A

A1234567A

Üye
sağolasın

clonexcell

clonexcell

Üye
burada gösterilen programlar ile telefonunuz çökerse yapmanız gereken şey adresinden telefonunuza uygun yazılımı bulmak uzantısını ppu dan pp ye çevirerek nemesis ile tekrardan telefona yazılım atabilirsiniz. benim telefon çöktü acılmadı hic bir sekilde nemesis ile baglandı gibi gözüküyor usb üzerinde ama telefonu tam görmüyordu.

adresinden telefona uygun ppu dosyasını indirdim nemesis pp olarak görüyordu uzantıyı ppu dan pp ye çevirdim dosya uzantısını ve flash bölümünden dosyayı göstererek tekrar flashladım. telefon acıldı diyebilirim. unutmayın nemesis ile tekrar flash atabilirsiniz. mesela telefonumun product code 0566030 du phoneix ile güncellerken product code değişti. nemesis ile product code değiştirebildim. 0566030 yine aynı yaptım.

fbli__15

Üye
tusubasa olay su bak sımdı senin bize verdiğin linkte firmvareler var oysa biz ppu dosyası ıstıyos onalrın içinde yoq ki firmware ile ppu nun yakından uzaktan alakası yoq

Üst Alt