N70 font! yardım gerekiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxibrk

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
N70 font! yardım gerekiyor!
Merhaba arkadaşlar.
6630 kullanıyordum. N70 aldım. 6630da kullandığım fontu N70de C:\system\fonts içine attğımda her yerde o font çıkmıyor. Mesela operatör ismi yine orjinal fontta kalıyor, her hangi bir yerde Seçenek dediğim zaman yine seçenekler orjinal fontta görünüyor.:vurBazı yerleri açmıyor mesela Web'i açmıyor. X-plore'de her hangi bir dosya ismi düzenleyemiyorum 7'ye bastığım zaman proğram kapanıyor.:agla

:megafon: font uzantısı *.gdr (*.ttf mi olmalı :mahcup:)

Yardım edebilir misiniz lütfen!

Da®kness

Da®kness

Üye
Çözümü aramaya devam et, ancak font yüklemeni tavsiye etmem. orjinali neyse onu kullan. Bende N70 için bir tane yükledim sürekli sorun çıkardı. Formatla kurtulabildim. :oke:

maxibrk

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu kimsenin bir bilgisi yahu:(

--------------- Ekleme ---------------

Çözümü aramaya devam et, ancak font yüklemeni tavsiye etmem. orjinalineyse onu kullan. Bende N70 için bir tane yükledim sürekli sorun çıkardı. Fornatla kurtulabildim. :oke:

Çok yardımcı olmuşsun. Sağol;)

Yok mu bir bilen arkadaşlar:(

Hadi ama arkadaşlar yaa:mahcup:Ben orjinal fontla telefon kullanamam.Hi kimse yardım edemez mi yaa:(

maxibrk

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
Yöneticilerimizinde mi bilgisi yok acaba ..?

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Uzantısı gdr olacak.

maxibrk

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ama her yerde aynı olmuyor.

Maxicep uyuyor yaa!:@

kabasakalist

kabasakalist

Üye
n70 ve 6630 uzun font uzantısı .gdr olması lazım
senin 6630 da kullandığın font n70 ile uyumlu değil o yüzdn bazı yerlerinde orjinal font çıkıyor.
sistemleri biraz farklı bu n70 iin o yüzden sorun yok
n70 uyumlu font kullanmanı tavsiye ederim

maxibrk

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
n70 ve 6630 uzun font uzantısı .gdr olması lazım
senin 6630 da kullandığın font n70 ile uyumlu değil o yüzdn bazı yerlerinde orjinal font çıkıyor.
sistemleri biraz farklı bu n70 iin o yüzden sorun yok
n70 uyumlu font kullanmanı tavsiye ederim
:oke:

sabri04x

sabri04x

Üye
s60v2 font diye ara bulursun bende n70 kullandım önceleri s60 fontu denedim aynen dediyin gibi oluyordu ama ben n70 için bulmuştum tam işe yarıyordu şimdi n73 var font var ama tam işe yaramıyor.

maxibrk

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi
s60v2 font diye ara bulursun bende n70 kullandım önceleri s60 fontu denedim aynen dediyin gibi oluyordu ama ben n70 için bulmuştum tam işe yarıyordu şimdi n73 var font var ama tam işe yaramıyor.
Sağol.

ballybkw

ballybkw

Üye
вυяακ;1486832' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.
6630 kullanıyordum. N70 aldım. 6630da kullandığım fontu N70de C:\system\fonts içine attğımda her yerde o font çıkmıyor. Mesela operatör ismi yine orjinal fontta kalıyor, her hangi bir yerde Seçenek dediğim zaman yine seçenekler orjinal fontta görünüyor.:vurBazı yerleri açmıyor mesela Web'i açmıyor. X-plore'de her hangi bir dosya ismi düzenleyemiyorum 7'ye bastığım zaman proğram kapanıyor.:agla

:megafon: font uzantısı *.gdr (*.ttf mi olmalı :mahcup:)

Yardım edebilir misiniz lütfen!

aynısını bende yaptım fonts klasörüne kopyaladım ama fexplorer 'yapiştir' dedi ve dosya görünmedi restart attım olmadı.fontun olması için fonts klasöründe 3 5 tane dosya olması lazım.simdi comik sans takılıyorum:oke:

gencay713

gencay713

Üye
6630_Default( :hmmm

oktayyhan

Üye
lütfen yardım edin
nokia n70 kullanıyorum yazıları çok küçük geliyor büyütmek istiyorum.ne yapmalıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt