2008'in Yetiştirdiği Yöneticiler !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
OfluRecep ile 1 Gün,
Piri.Reis ile de 6 Gün farkımız var.

Bunları bilmiyordum teşekkürler Adem.. :)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim Mustafa. :)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
2009'un Kaybettiği Yöneticiler diye konu açsak mı ki :hmmm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Nedenini de söyler misiniz peki adem abi ... Düz üyeyiz diye hiçbir şeyden haberimiz olmuyor :(

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
:ehe Aç aç..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kim kaldı 2004'ten? :pro:

Çaktırmayın zaten site 2004'te 25 gün açıktı. O aradan bi Ozan'la ben varım. Hey gidi Tonyukuk, aTTra, Gökhan, Eray ne günlerdi be...

5 üye var 15 yöneticiydik. :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Üye ışte bildiğin üye :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Devamı da mi var yani :(

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Bana hiç benzeyen yok, 04.02.2009 ' da üye olmuştum ben.. :)

Güzel tespit. :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bu saçmalığa anlam veremiyorum ...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Bu kadar sabırsız olma Enes..
Bir problem yok. :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Daha nasıl bir problem olabilir ki...:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bu saçmalığa anlam veremiyorum ...

Yönetime katılım veya çıkışlar sitenin yayına başladığı 5 Aralık 2004'ten bu yana olmaktadır. Nasıl katılımlar normal ise ayrılıklar da normaldir. Bunun saçma bir yanı yoktur.

Bir işyerine 100 kişi başlarsınız, açılış geçer 50'ye düşer yeniler gelir 70 olur tekrar gidenler olur derken sürekli bir sirkülasyon olacaktır. Bununla ilgili çok örnekleri hayatınızda da görebilirsiniz.

Kimse buraya kazık çakmamıştır, bir gün bende gidebilirim, x'de gidebilir y'de. Gayet normal, önemli olan ayrıldıktan sonra sırları içinde tutmak ve sataşmamaktır. :oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yenilikler ızdırap veriyor ... Neyse burada olmaları beni mutlu ediyor:)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Ne olacak ki biri gelir biri gider. Bu kadar basit birkaç cümle ile herşey özetlenir. O değerli insanlar da böyleydi. Değer görmedikleri için de yoklar. İstikrarın olmadığı hiçbir yerde başarı olamaz...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ne olacak ki biri gelir biri gider. Bu kadar basit birkaç cümle ile herşey özetlenir. O değerli insanlar da böyleydi. Değer görmedikleri için de yoklar. İstikrarın olmadığı hiçbir yerde başarı olamaz...

Hepsiyle gerçek hayatta yüzyüze görüşmüşlüğüm vardır hala da görüşürüm bazılarıyla ama istersen buraya çağırarak bu sebepten mi gittiler kanıtlatabilirim. Problem değil, önemli olan kanıtlarla konuşmak.

Kimsenin arkasından konuşmaya hakkınız yoktur, hele de tanımadığınız 1 kere görmediğiniz insanlar için. :oke:

Ya da mazi olacak biraz ama tek tek yazayım sonra arkalarından yanlış bilgiler verilmesin:

Crawling : Kurucu yöneticilerimizdendi Eray, maxi öncesinde de yönetim kadrosunda yer alırdı. Kendisi benden 1 yaş küçüktür, eğitimi gerekçesiyle farklı şehire taşındı, akabinde yurtdışına gitti bildiğim kadarıyla aynı zamanda hemşerimdir.

aTTra: Aynı şekilde Eray gibi kurucu yöneticilerimizdendir. Evlendikten sonra amerikaya yerleşti, çok iyi bir işi var ve internet ile bu tarz bağlantısı olmuyor.

Gökhan43: Öss dolayısıyla aramızdan ayrıldı.

Haberci: Kendi isteğiyle, sağlık problemleri nedeniyle aramızdan ayrıldı.

Zero: İstanbul'un Çorum'a yerleşmeye karar verdi ve orada yaşıyor şuanda. İnternet cafe işletiyor boş zamanı olmadığını belirtiyor.

:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...