Maxicepe giremiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Maxicepe giremiyorum
Bazı zamanlarda siteye giremiyorum bunun nedenini merak ediyorum baska üyelerdede oluyormu aynısı(pcden)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sitede iyileştirme çalışmaları vardı ama sorun düzeldi belkide bazı zamanlar yoğunluktan kaynaklanıyor olabilir nede olsa 1000000 üyeyi geçtik

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Diğer girdiğin forumla karıştırma sakin ;)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Benle ilgilimi diye düşündümde değil bi kac arkadasdada aynısı olmuş ewet üye sayısı artıyor:)sağol mehmet

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Ben sana bişey söyliyeyim dünde dedim ben aklıma esen her siteye girerim üyede olurum bunu herkes yapıyor amaç burda paylaşım yapmak kişi kendindende bilirmiş biraz ben o kadar değilim öyle bişey olsa kendi adımla üye olmam baska sitelerde ne konu acarım nede mesaj yazarım kimseyede hesap vermem sadece iftira olmazsa zaten bu tutumunu yasına bağlıyorum

Ozan

Ozan

Admin
Bazı zamanlarda siteye giremiyorum bunun nedenini merak ediyorum baska üyelerdede oluyormu aynısı(pcden)

Sitede genel anlamda bilinen bir sorun yok sunucuların durumu son 4 gündür çok sağlıklı ...
Sizin baglantınızdan kaynaklı birşey olabilir

Ayrıca üye sayımız arttıkça, yükümüz arttıkça mevcut altyapı ile devam etmiyoruz günden güne yatırım ve geliştirmelerle uraşmaktayız. Üye sayısının fazlalıgı hiçbir zaman sorun olmaz.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
konu ile alakası nedir.

arkadas beni ajan yaptı malum taklitçi ve hırsız sitenin

--------------- Ekleme ---------------

sitede genel anlamda bilinen bir sorun yok sunucuların durumu son 4 gündür çok sağlıklı ...
Sizin baglantınızdan kaynaklı birşey olabilir

ayrıca üye sayımız arttıkça, yükümüz arttıkça mevcut altyapı ile devam etmiyoruz günden güne yatırım ve geliştirmelerle uraşmaktayız. üye sayısının fazlalıgı hiçbir zaman sorun olmaz.

bikacgündür olmuyordu bende bu yuzden merak ettim benden kaynaklıda olabilir ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...