NOKIA Tüm Symbian modellerde hard format

Sponsorlu Bağlantılar

amon35

amon35

Üye
teşekkürler.

s.gecmis

s.gecmis

Üye
tşkrler

ısland

Üye
tanks

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
sağolun...

KINIKs

Üye
atamadım bir türlü ya. sim kartı içindeyken yapıyorum ama yanlış mı yapıyorum arkadaşlar.. bi yardımcı olursanız sevinirim. sıralamadaki şekliyle yaptım ancak açılıyor ve pin kodu soruyor

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
atamadım bir türlü ya. sim kartı içindeyken yapıyorum ama yanlış mı yapıyorum arkadaşlar.. bi yardımcı olursanız sevinirim. sıralamadaki şekliyle yaptım ancak açılıyor ve pin kodu soruyor

sim kartı cıkarın ve öyle yapın o zaman zaten pin koduda sormaz.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
eline sağlık güzel paylaşım.

ıspider

ıspider

Üye
teşekkürler bende nasıl oluyo ki diyodum,işime yaradı.:oke:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
sağolun...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Hard format attıktan sonra telefonun dilini ayarlar kısmından tekrar türkçe yapın...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
yazılım atarken tlefonunuz göçtüyse hard format atın.

dipdiver

dipdiver

Üye
arkadaşlar n79 uma söylediklerinizi yaptım telefon kafayı yedi nasıl format olur detaylı bi şekilde anlatırsanız belki tel düzeltebilirim
teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

yazılan bütün yolları denedim olmadı en son telefon kapalıyken * 3 yeşil tuşa bastım açma tuşuna basılı tuttum ve format attı.teşekkürler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar n79 uma söylediklerinizi yaptım telefon kafayı yedi nasıl format olur detaylı bi şekilde anlatırsanız belki tel düzeltebilirim
teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

yazılan bütün yolları denedim olmadı en son telefon kapalıyken * 3 yeşil tuşa bastım açma tuşuna basılı tuttum ve format attı.teşekkürler

birsey değil

Node

Node

Üye
Ben N78'e hard format attım. Format attıktan sonra telefona uygulama yüklenmiyor.

regalangel

Üye
hard format atılınca oyunlar silinirmi

nukleus

nukleus

Üye
acil yardım kardeş hard formatı şektim dil ayarı tamam ama cihazda vlan göstergesi kayboldu bida çektim gene yok birde dedim güncelleme yapayım tam 15 dk kalı yazısı çıktı pc rest attı sistem son ciiddi bir hasardan kurtarıldı ibaresi yer aldı pc de telfonda şu an 20.RM348 20.175 yüklü güncellemede olmadı nerde sorun yapyırum acil yardım bekliyorum arkım :S

ciarda

Üye
sagol birader

Üst Alt