Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dokunmatikli Ekran telefonlar
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galata-05
Üye
Konu Sahibi
Dokunmatikli Ekran telefonlar
Sevgiler saygılar arkadaşlar ben cep telefonu markalarından NOKIA , SAMSUNG , SONY ERICSSON ,LG , MOTOROLA ve diğer markalar olmak üzere DOKUNMATİK EKRANLI Cep telefonları istiyorum seçmekte zorlanıyorum yardım edin
Mehmet
Emekli Yönetici
Paran varsa iphone al gerisinı bosver dokunmatik önemliyse
sanane69
Üye
Eğer dokunmatiğin kalitesi önemliyse kesinlikle iPhone derim,çünkü özellikle Nokia telefonların ekranları dokunmatik değil basmatik (Diğer markaları kullanmadığım için yorum yapamayacağım)
Eğer dokunmatiğin kalitesi önemliyse kesinlikle iPhone derim,çünkü özellikle Nokia telefonların ekranları dokunmatik değil basmatik (Diğer markaları kullanmadığım için yorum yapamayacağım)
kardeş dediğine kesinlikle katılıyorum ne dokunmatiği sanki tuşlar parmakların ekrana bi baskı uygulamadımı etkilenmiyor ama ıphone öylemi canavar yaaa ..
anl_tr
Emekli Yönetici
i-phonne para vermem özellik yok.(multi touch dışında),N97 almam çok kaba.
samsung i8910 olabilir oled ekran, s60v5 işletim
5800 olabilir.
Samsung jet olabilir
benim aklıma bunlar geliyo
genelde sorun çıkarmayan modellerdir.
Burda dokunmatik tartışması yapmayalım önerileri söyleyelim
assona
Üye
samsung s8003 jet en ıyısı bence 5mp kamera sı var dokunmatık hemde hassas yanı tavsıye ederım kup seklınde kısısellestırme ımkanın olan menusu var