Tüm Çin Üretimi Telefonlarınız İçin Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

atakan1212

Üye
ben bir concord 5900 kullanıcısıyım daha yeni aldım ama ne programlar çalışıyor nede oyunlar oyun ve program nasıl yüklerim

cemceminayax

cemceminayax

Üye
Merhaba arkadaşlar elimde 1 adet çin malı E71 var (çift hatlı) wireless java tv v.s mevcut, cihaz çok güzel genel olarak herşey sorunsuz fakat tek bir sorunum var telefon görüşmesi yaparken görüştüğüm kişinin sesini duyamıyorum çok az geliyor. Zira forumda araştırdığım kadarıyla *#3646633# ile teknisyen tipi adlı bir menüye giriliyor. Oraya giriyorum 3 numaralı ses seçeneğinden 1 numaralı ayarlama modundan Ses yükseltme modunu seçiyorum, herhangi bir yeri arıyorum sonuç mükemmel gelen ses 3-4 kat yükselmiş ve herşey çözülmüş görünüyor. fakat 2. aramayı yaptığımda ses eski haline dönüyor aynı menüden girip bakıyorumki o ne ayar eski haline dönmüş. Bir türlü ses yükseltme modunda kalmıyor hep eski haline dönüyor. Acaba ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varmı ? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

yigitakin03

Üye
kankalar

hxw350 iphone tarzı telefonum var ve ekrandaki uygulama düğmeleri kendi kendine titremeye başladı. bu yüzden dokunmatik ekranı tam kullanamayıp fabrika ayarlarına dönemiyorum. ayrıca pin vs gibi rakamları da giremeyip teknik servis menüsüne de giremiyorum. reset atmanın başka yolu var muı yada aynı sorunla karşılaşan.?

çok teşekkür ederim şimdiden....

onurfu

onurfu

Üye
selamn arkadaşlar bende logitel l-ds-01 var ayrıca general mobile dst11 diyede geçiyo ben vodafonun sitesinden ayarları aldım hattım vodafon ama anasayfa deyince yasak veya bu alana giriş tetkiniz yoktur diyor ne yapmalıyım yardımmmm lütfeeen

iskoc46

iskoc46

Üye
arkadaşlar general mobile dst3g modili kullanıyom bu abim ye se burda bilirsin dede ama bulamadım acaba yardım edegbilirmisin

iskoc46

iskoc46

Üye
selamın aleyküm arkadaşlar bende general mobile dst3g modili çin telefonu var buna oyun yükleme çalılıyom ama olmuyo java desteğide var
ama bitürlü yapamıyorım abim bu siteye üye ben sadece şu konuyla ilgili cevaplarınızı bekliyom hepisine tsk ederim:(
:(

asigenc9749

Üye
s.a arkadaşım benim trident thl modeli telefonum var kullanma kılavuzunda *.nes uzantılı dosyaları (oyunları) yükleyebileceğim yazıyor fakat ne kadar uğraştıysam yapamadım bana yardımcı olabilmen mümkün mü şimdiden teşekkürler. SAYGILAR..

temp007

temp007

Üye
Slm bnm N99i2 markalı bi çakma telefon var.Bn telefonun herşeyini çüzdüm , fakat şu mesaj sesini değiştiremedim.Zil sesini kullanıcı profiline gönder siyip yapıorum ama msjlarda olmuo bi yardım etseniz sevinirim bide bnlara program yükleniomu..?Şimdiden Teşekkürler..!:oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
selamın aleyküm arkadaşlar bende general mobile dst3g modili çin telefonu var buna oyun yükleme çalılıyom ama olmuyo java desteğide var
ama bitürlü yapamıyorım abim bu siteye üye ben sadece şu konuyla ilgili cevaplarınızı bekliyom hepisine tsk ederim:(

:(

Ne tür hatalar alıyorsunuz, açıklamalı yazarsanız yardımcı olayım.

s.a arkadaşım benim trident thl modeli telefonum var kullanma kılavuzunda *.nes uzantılı dosyaları (oyunları) yükleyebileceğim yazıyor fakat ne kadar uğraştıysam yapamadım bana yardımcı olabilmen mümkün mü şimdiden teşekkürler. SAYGILAR..

.nes uzantısı THL için uygun değildir.

Slm bnm N99i2 markalı bi çakma telefon var.Bn telefonun herşeyini çüzdüm , fakat şu mesaj sesini değiştiremedim.Zil sesini kullanıcı profiline gönder siyip yapıorum ama msjlarda olmuo bi yardım etseniz sevinirim bide bnlara program yükleniomu..?Şimdiden Teşekkürler..!:oke:

Güncel Çin Malı cihazların hiçbirisinde mesaj sesini, ön tanımlı olanlar dışında seçemezsiniz.

onurfu

onurfu

Üye
selamn arkadaşlar bende logitel l-ds-01 var ayrıca general mobile dst11 diyede geçiyo ben vodafonun sitesinden ayarları aldım hattım vodafon ama anasayfa deyince yasak veya bu alana giriş tetkiniz yoktur diyor ne yapmalıyım yardımmmm lütfeeen
Adem abi benim sorumu atlamışın saana özelden msj yollamıştım onuda görmemişsin galiba bi bakı versen

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Onur senin cihazın ayarlarını bulamadım kardeşim.

iskoc46

iskoc46

Üye
General mobile kulaanıyom ama bir türlü oyun yüklememiyom lütfen yardım edin:(

--------------- Ekleme ---------------

General mobile kulaanıyom DST3G ama bir türlü oyun yüklememiyom lütfen yardım edin:(

themky

themky

Üye
arkadaşlar bana da oyun bulursanız büyük yardımınız dokunacak. 320 X 480 ekran çözürnülüğüne sahip Meyzu M9 kullanıyorum ama JAVA uygulama bulamadım bir türlü. Lütfen yardım edin.... Her yeri aradım ama yok belki siz bulursunuz.

eren89

Üye
slm bısey sorucam ben n96 aldım ve cin malı bırkac sorum olucak.1.si telefon int. bağlanıormu baglanıorsa bende gprs hatası verıor nasıl cözücem. 2.si telefona jar oyunlarmu atılıor tek.3.sü telefon 50mb dısında video film gibi seyler almıyormu en yüsek 50mi böleyse yandık tabi. 4.sü bu telefonda titresim nasıl kapatılıor.5.si tema yükleniyormu.6.sı kimi resimleri boyut fazla dıor ve duvarkagıdı yapmıor cozumu varmı bunu 7.si program atılablyormu telefona_? sımdılık bu kdar cevaplarsanız cok sevınırım.... cvp beklıor olucam.

serko31

Üye
selamın alykümm bende GENERAL MOBİLE DST3G VAR çin malı olmasına rağmen java desteği var ama oyun aatayorum açmıyo yardım edebilirmisin

themky

themky

Üye
adem arkadaşım güzel cevap vermişsin ama olmadı.Telefonun Ekran boyutları 320x480 boyutlarında ve bu oyunlar 240x320 :D . Bir de Nokia 5800'da gelen araba yarış oyunu gibi (telefon yan yattımı sola giden) bir araba yarış oyunu bulabilirseniz çok ama çok sevinicem... lütfen yardım edin telefonu aldım keşke almaz olaydım demek istemiyorum :D

--------------- Ekleme ---------------

selamın alykümm bende GENERAL MOBİLE DST3G VAR çin malı olmasına rağmen java desteği var ama oyun aatayorum açmıyo yardım edebilirmisin

İndirdiğin oyunun telefonunun ekran boyutlarına (240x320) uygun oluğ olmadığına bak.
Uzantısının .jar olup olmadığına bak.
Bir de Nokia için uyumludur filan yazıyorsa indirme sadece nokialarda çalışır. Çünkü JAVA yazarken Nokia için ek kod ekliyorlar.

burhan1992

Üye
arkadadaş lar concord e91 için program var mı

Üst Alt