arkadaşlar general mobile dst3g modili kullanıyom bu abim ye se burda bilirsin dede ama bulamadım acaba yardım edegbilirmisin
selamın aleyküm arkadaşlar bende general mobile dst3g modili çin telefonu var buna oyun yükleme çalılıyom ama olmuyo java desteğide var
ama bitürlü yapamıyorım abim bu siteye üye ben sadece şu konuyla ilgili cevaplarınızı bekliyom hepisine tsk ederim![]()
![]()
s.a arkadaşım benim trident thl modeli telefonum var kullanma kılavuzunda *.nes uzantılı dosyaları (oyunları) yükleyebileceğim yazıyor fakat ne kadar uğraştıysam yapamadım bana yardımcı olabilmen mümkün mü şimdiden teşekkürler. SAYGILAR..
Slm bnm N99i2 markalı bi çakma telefon var.Bn telefonun herşeyini çüzdüm , fakat şu mesaj sesini değiştiremedim.Zil sesini kullanıcı profiline gönder siyip yapıorum ama msjlarda olmuo bi yardım etseniz sevinirim bide bnlara program yükleniomu..?Şimdiden Teşekkürler..!![]()
Adem abi benim sorumu atlamışın saana özelden msj yollamıştım onuda görmemişsin galiba bi bakı versenselamn arkadaşlar bende logitel l-ds-01 var ayrıca general mobile dst11 diyede geçiyo ben vodafonun sitesinden ayarları aldım hattım vodafon ama anasayfa deyince yasak veya bu alana giriş tetkiniz yoktur diyor ne yapmalıyım yardımmmm lütfeeen
arkadaşlar bana da oyun bulursanız büyük yardımınız dokunacak. 320 X 480 ekran çözürnülüğüne sahip Meyzu M9 kullanıyorum ama JAVA uygulama bulamadım bir türlü. Lütfen yardım edin.... Her yeri aradım ama yok belki siz bulursunuz.
tamam adem abiOnur senin cihazın ayarlarını bulamadım kardeşim.
. Bir de Nokia 5800'da gelen araba yarış oyunu gibi (telefon yan yattımı sola giden) bir araba yarış oyunu bulabilirseniz çok ama çok sevinicem... lütfen yardım edin telefonu aldım keşke almaz olaydım demek istemiyorum 
selamın alykümm bende GENERAL MOBİLE DST3G VAR çin malı olmasına rağmen java desteği var ama oyun aatayorum açmıyo yardım edebilirmisin