Tüm Çin Üretimi Telefonlarınız İçin Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa4395

Üye
arkadaş bugun çin malı bir telefon aldım aypona benziyor yeni çıkmış tv var dokunmatik varyes var ismini bilemiyorum sadece açılın ca good bye yazıyor yardımcı olurmusun birde devamlı 5 saniyede bir kısa mesaj ileteliyor diyor birtürlü çıkamadım işin içinden

--------------- Ekleme ---------------

arkadaş bugun çin malı bir telefon aldım aypona benziyor yeni çıkmış tv var dokunmatik varyes var ismini bilemiyorum sadece açılın ca good bye yazıyor yardımcı olurmusun birde devamlı 5 saniyede bir kısa mesaj ileteliyor diyor birtürlü çıkamadım işin içinden:bilmem:

selam bana anlık yardım cı olabilirmisin ben çinmalı aypo telefon aldım yeni çikmiş sanırım ama ismini cismini bilmiyorum çift hatlı waryesli tvli dokunmatık birşey işte kısa mesaj göderiliyor diyor 5 saniyede bir nasıl yardım edersin arkadaşım bana

korn_u17

Üye
selam vertice wifi 600 kullanıcısıyım. telefonum ilk aldığım zamalarda evimdeki wireless ağdan nete girebiliyordu kendi içerisinde yüklü olan opera mini ile ( sürüm 4.2 imiş) ancak son zamanlarda opera ile nete giremiyorum. ayarları ile vs oynamadım telefonun sadece opera mini 5 beta indirdim onu yükledim . eski opera mininin üzerine kurmadı ayrı bi java proğramı gibi görüyor o yeni kurduğum opera mini 5 beta ile de giremiyorum . Nete bağlanabilmek için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim .

dayex74

Üye
merhabalar bende iphone w350 modeli var ancak wifi ile bağlanmaya çalışırken modemi buluyorum bağlan diyorum bazen etkin diyerek bağlanıyo ancak opera yı açıp bi sayfa açmaya çalıstığımda çok farklı şeyler çıkıyo (bu ücretli bir uygulamadır devam etmek istiyorsanız tamam ı tıklayın gibi) acaba wifi ayarı var mı?

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
ben concord 5900 kullanıyorum oyun veya program atılıyormu birde internet avea internet ayarlarını yazarsan sevinirim şimdiden tşkürler

Cihazında java var. http://www.maxicep.com/cin-uretimi-...fonlar-icin-oyunlar-guncellenecek-261214.html Buradaki oyunları yükleyebilirsin. Ayrıca forumda ara, dokunmatik ekranlara uygun jav programları da kullanabilirsin. İnternet ayarlarını da buradan alabilirsin.

selam bende çim malı iphone var arama yapmıyor ( aramaya izin verilmedi) diyor oynarken bi ayarını değiştirdim nasıl yaptığımı bilmiyorum fabrika ayarlarına getirdim olmadı buna nasıl format atılır bilen varmı yada nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim

*#987# ya da *#987*99# kodlarından birisini dener misin ?..

adem bnmde bır sorum olucak çin malı ıphone kullanıyorum ılk aldıgımda javada sorun yoktu şimdi java programı acınca karanlık ekran gelıo ardındanda ana menuye gelıyo bu hep bole dewam edıyo bunun bı caresı yokmu format fln atsak bu arada ayarlardan restore factory settıng dıorum yıne olmuyo lütfen cvp yazın bılıyosanız..

Yüklediğin uygulamalar ile ilgili olabilir. Fabrika ayarlarına dönmene gerek yok. Başka uygulamalarda dene olmazsa başka çare bakalım.

s.a arkadaşlar bu dst3g java desteği var ama oyun dosyası atınmı açmıyo yüklemiyo iskoc46 da bnm abim. onun üyeliğinden göndermiştim

Nasıl bir hata aldığını yazarsan yardımcı olabilirim. Açmıyor dersen ben ne hata verdiğini anlamam.

arkadaş bugun çin malı bir telefon aldım aypona benziyor yeni çıkmış tv var dokunmatik varyes var ismini bilemiyorum sadece açılın ca good bye yazıyor yardımcı olurmusun birde devamlı 5 saniyede bir kısa mesaj ileteliyor diyor birtürlü çıkamadım işin içinden

Yukarıda iki tane kod verdim. Onları girip tekrar sonucu yazar mısın ?..

selam vertice wifi 600 kullanıcısıyım. telefonum ilk aldığım zamalarda evimdeki wireless ağdan nete girebiliyordu kendi içerisinde yüklü olan opera mini ile ( sürüm 4.2 imiş) ancak son zamanlarda opera ile nete giremiyorum. ayarları ile vs oynamadım telefonun sadece opera mini 5 beta indirdim onu yükledim . eski opera mininin üzerine kurmadı ayrı bi java proğramı gibi görüyor o yeni kurduğum opera mini 5 beta ile de giremiyorum . Nete bağlanabilmek için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim .

Nasıl bir hata aldığını yazar mısın ?..

merhabalar bende iphone w350 modeli var ancak wifi ile bağlanmaya çalışırken modemi buluyorum bağlan diyorum bazen etkin diyerek bağlanıyo ancak opera yı açıp bi sayfa açmaya çalıstığımda çok farklı şeyler çıkıyo (bu ücretli bir uygulamadır devam etmek istiyorsanız tamam ı tıklayın gibi) acaba wifi ayarı var mı?

Bağlantı ayarlarından bağlantı protokolünü WEP yapmalısın.

bosna39

Üye
ASrkadaşlar ı phone benzeri w 350 telefonuma java harita yüklemeye çalışıyorum yüklemeye başlıyo telefonda Jar'da kritik bilgi eksik diye yazı çıkıyor yükleme yapmıyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

dayex74

Üye
iphone w350 ile bugun bir cafenin kablosuz internetinden wifi ile bağlandım daha sonra eve geldim kendi modemimle girmeye çalışıorum modemi görüyor ancak error bağlanamıyor diyor anlam veremiyor neden olabilir?

serhat_25_

Üye
çin malı digimax d100 çift hatlı tvli telfonumun şebekesi çekmiyor nasıl yapabiliriz şimdiden tşkrl

vagabond_68

Üye
Concord E91 java desteğine sahip değildir. Zaten olsa da bu tip cihazlara tema yükleyemezsiniz. Oyun program yükleyebilmek ve bu model bir cihaza sahip olmak istiyorsanız Digiphone E711 ( modeli yanlış hatırlıyor olabilirim ) tavsiyemdir.

Bahsettiğiniz özellikleri taşıyan en uygun cihaz Digiphone DG67'dir. Fiyatı da 300 TL civarı. Servis konusunda da sıkıntı yaşamazsınız. Size tavsiyem iPhone adı altında satılan sahte telefonlardan uzak durun !..

adem kardeş yeni digiphone dg67 aldım buna olacak programların linkini yollayabilirmisin :)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
adem kardeş yeni digiphone dg67 aldım buna olacak programların linkini yollayabilirmisin :)

http://www.maxicep.com/cin-uretimi-...fonlar-icin-oyunlar-guncellenecek-261214.html

Üstte dokunmatik ekranlarla uyumlu java oyunlar var.

http://www.maxicep.com/cin-uretimi-...opera-mini-5-indir-yukle-download-261495.html

Burada da Opera programı var.

Daha kapsamlı programlar istersen forumda, dokunmatik ve java kelimelerini aratarak uygulama indirebilirsin.

ByKeJJ

Üye
Mrb bende trident mb-800t var,profil ayarlarından zilsesi seviyesi 7'de olmasına rağmen ve tuş seside 7'de olmasına rağmen beni biri aradığında zil sesi seviyesi sanki 1'deymiş gibi çok az çıkıyor..tlf çalarken yandaki ses arttırma tuşuyla açtığımda 1'den yukarı doğru çıkıyor yani 1-2-3-4-5-6-7 o şekildede çalıyor ama sonra tekrar aynı duruma dönüyor..yardımcı olurmusunuz???

mrformen

mrformen

Üye
hocam çin malı n95 ve n96 ya wifi yüklenirmi bilgi verisen sevinirim iyi günler

[sıze=4]hocam ççin malı n95 ve n96 wifi yüklenirmi lütfen beni bilgilendirirmisin[/sıze]​

[sıze=4]hocam çin malı n95 ve n96 ya wifi ve tv özellikleri yüklenirmi lütfen beni bilgilendirirmisin[/sıze]​

korn_u17

Üye
internete bağlantı sorunu yasıyorum demiştim nasıl bir sorun aldığını yazar mısın demişsiniz.. şu hatayı alıyorum...

failed to connect to the internet

go to with your desktop browser or contact your service provider for internet settings.
click here to start the connection test
try again

şeklinde hata penceresinde yazan tüm yazılar bunlar...

emiin

Üye
ben trident w-t1 isimli telefonu araştırıyorum da

ekran dokunmatiği nasıldır ekrana bastırmak istemiyorum
trident marka telefonlar telekom da kayıtlı mı değil mi

telefonda flash player var mı internetten video izleniyor mu

bu telefon hakkında bilgilendirmenizi istiyorum

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
ya arkadaşlar concord e91 aldım da sessiz de titreşim yok bi sorun war mı acaba yardım edin

eda81

Üye
Slmm...Trident CK2008 kullanıyorum..Durup dururken karşı tarafın sesi gelmemeye başladı..ne yapabilirim ????teşekkürler....

CCCyunusCCC

Üye
benim bi sorum olcak vertice wifi600 ler kaçakmıdır. birde bu telefon hakkında kısaca bilgi verebilirmisiniz. Telefonu tavsiye edermisiniz.

barduck

Üye
merhaba
aslında konuyu diğer tarafa açmıştım ama galiba yanlış yere açmışım :) acemiliğime verin..
wentto safir cep telefonu aldım güzel ve karizmatik bir telefon ( faturalı ) bunun kendi üzerindeki kulaklığın sesini açma gibi bir ihtimalimiz varmı? ses sonda olmasına rağmen az geliyor kulağıma. yetkili servisini aradım bayramdan sonra getirin dedi ama manuel yapma imkanımız varsa yardımınızı beklerim.
saygılarımla.

johnymu67

Üye
hocam bendede iphone 32 gb çin malı var
ama telefon hafızası 19m yazıyo bu 32 gb değilmi onu soracam bide 32gb sa nerden bakacam bu bellek durumuna

gaspetcan

Üye
ya lutfen çin malı n96 ya .aaa gibi uzantısını bulursanız super olur .nes olmuo .jar .jad .sis denedim çalışmıyor lutfen yardım :hmmm

hadi ama lütfen çin malı n96 ya oyun yokk mu ?

atagul98

Üye
m66iye oyun nasıl yüklenir

Üst Alt