Tüm Çin Üretimi Telefonlarınız İçin Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

asi-ce

Üye
arkadaşlar çin malı n96 var elimde bunu türkçeleştirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz ... nss programında da görünmuyo lütfen yardım... bilgisayarada tanıtamıyorum mt6225 driver istiyor.

themky

themky

Üye
adem arkadaşım benim soruna çözüm bulamadın heralde biraz daha baksan herşeyi denedim hatta modemin şifresini kaldırdım bi kere girdi bir daha girmedi :D

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorularınızı araştırıyorum en geç yarın cevap vereceğim.

themky

themky

Üye
tamam sorunu çözüm. hatta cevabı telden yazıyorum :D şifrelemeyi WPA yapmam yeterli oldu. bu telefnlar WEP desteklemiyor

papillo

Üye
Merhaba iki gün önce DIGIHONE G67 Wİ-Fİ china üretimli bir telefon aldım.İnternete baglanıyor olmasına ragmen MSN ve türkçe siteleri giremiyor.Baglantını olmadıgını söylüyor.Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
MSN programı olarak hangi yazılım kullanıyorsunuz.

asi-ce

Üye
bana yardımcı olabilecek kimse yok muu:((

asi-ce

Üye
yaptım onu telefon tanımıyo :( başka caresini bulabilirmisin ???

hayyyy

Üye
selam enzor soru benım olsa gerek n100 var bende gizli kodunu girdım birz ugraştım birdaha acılmadı 3 sn sonra resetlenecektı resetlendı ama birdaha acılmadı öle kaldı yardım

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
selam enzor soru benım olsa gerek n100 var bende gizli kodunu girdım birz ugraştım birdaha acılmadı 3 sn sonra resetlenecektı resetlendı ama birdaha acılmadı öle kaldı yardım

Muhtemelen high speed sim yazısını seçtiniz ve cihaz kapandı. Yeni yazılım yüklenmesi gerekir. Kendim yükleyebilirim, bu riski göze alıyorum, cihazım artık çalışmayacak olsa da sizin kafanıza fırlatmayacağım derseniz firmware dosyasını vereyim :)

designer28

Üye
mrb adem bende çin telefon var iphone tarzı fakat bunun kendi sistemindeki resimlerini silmek istiyorum kendi kendine ekrana duvar kağıdı oluşturuyor bunu iptal etmem mümkünmü sensörler kapalı olmasına rahmen geliyor tşk

megalomannnnnnn

Üye
mrb bende acf 100 var bununla wifi internet bağlantısı yapabilirmiyim ve nasıl teşekkürler

onurfu

onurfu

Üye
arkadaşlar çin malı n96 var elimde bunu türkçeleştirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz ... nss programında da görünmuyo lütfen yardım... bilgisayarada tanıtamıyorum mt6225 driver istiyor.
*#0090*# ile oluyor kardeşim

themky

themky

Üye
Cihazınızda .jar uzantısı dışında oyun kullanamazsınız.
.app Apple'a özgüdür
.ipa Apple'a özgüdür. Uzantıyı .zip olarak değiştidiğinizde içeriğni görüntüleyebilirsiniz.
.nes Nintendo'ya ait bir uzantıdır, yalnızca MTK chipsetli Çin malı telefonlarda kullanılır.

Bu arada Çin Malı iPhone benzeri telefonlar içinde orjinal iPhone'a menüsü en fazla benzeyen cihaz olarak ilk defa bunu görüyorum. Cihazı inceleyeceğim.

Hangi telefondan bahsettiğini anlamadım ama Meyzu M9 da iPhoen'a menü ve diğer işlevler bakımından çok benziyor. Yani Trident S193 gibi ikonların kenarları tırtıklı değil ve menüde parmağınızı sürükleyerek dolaşabiliyorsun. Demiştim problemimi çzdüm diye. Konumu da açtım buyrun inceleme:
http://www.maxicep.com/cin-uretimi-...to-f003-v910-inceleme-266638.html#post1718741

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
MADE BY WKT Menşeili bir hx81 w350 model iphone telefonum edindim Garantili lisanlı ve kayıtlı bir telefon.
Apple İphone ile karşılaştırma yaptıgımda hemen hemen benzer gibiler ben size kısaca wifi java msn opera ...
Tarzı programlar mevcut 9 sayfa menu var fakat telefonuma java destekli oyun yükleyip sorun yaşamama ragmen
.app
.ipa
.nes
bilimum
Tarzdaki oyunları ve programları yüklemeyi beceremiyorum veyahut telefonum desteklemiyor artık bilemiyorum gerisini...

Bu mesaja itafen yazdım.

themky

themky

Üye
arkadaşlar ben de Adem arkadaşımıza yardım amaçlı bütün sorularınızı cevaplıyorum... Ayrıca incelem filan isterseniz hemen yanınızdayım....

--------------- Ekleme ---------------

mrb bende acf 100 var bununla wifi internet bağlantısı yapabilirmiyim ve nasıl teşekkürler

Evet yapabilirsin... Eğer kablosuz internetine bağlanırken sorun yaşıyorsan Kablosuz Modem'inin ayarlarına girip şifreleme sistemini WPA2-Kişisel yapman gerekir. Çünkü bu telefonlar WEP desteklemiyor....

yasargul

Üye
arkadaslar thl deki ekran dongu prıoblemi için yardım lutfennn

themky

themky

Üye
ekran döngü derken ekranı yan çevirdiğinde tam ekran TV izleme gibi bir şeyden mi bahsediyorsun? (lütfen açık bir dille yazın sorularınızı. zaten cevaplar da açık bir dille gelir merak etmeyin.)

Eğer ekranı yan çevirdiğinde veya telefonu salladığında menüsü filan değişmiyorsa donanımsal bir sorun vardır. Garantisine yolla bir istersen. Eğer donanımsal bir sorun olmadığını düşünüyorsan yan çevirdiğinde telefonun altına biraz vur. Ayrıca telefonunu düşürmemeye dikkat et...

artist2537

artist2537

Üye
Ya o verdiğiniz şifreleri menüye nasıl yazıcaz tuşlar dokunmatik

Üst Alt