bana yardımcı olabilecek kimse yok muu(
selam enzor soru benım olsa gerek n100 var bende gizli kodunu girdım birz ugraştım birdaha acılmadı 3 sn sonra resetlenecektı resetlendı ama birdaha acılmadı öle kaldı yardım

*#0090*# ile oluyor kardeşimarkadaşlar çin malı n96 var elimde bunu türkçeleştirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz ... nss programında da görünmuyo lütfen yardım... bilgisayarada tanıtamıyorum mt6225 driver istiyor.
Cihazınızda .jar uzantısı dışında oyun kullanamazsınız.
.app Apple'a özgüdür
.ipa Apple'a özgüdür. Uzantıyı .zip olarak değiştidiğinizde içeriğni görüntüleyebilirsiniz.
.nes Nintendo'ya ait bir uzantıdır, yalnızca MTK chipsetli Çin malı telefonlarda kullanılır.
Bu arada Çin Malı iPhone benzeri telefonlar içinde orjinal iPhone'a menüsü en fazla benzeyen cihaz olarak ilk defa bunu görüyorum. Cihazı inceleyeceğim.
MADE BY WKT Menşeili bir hx81 w350 model iphone telefonum edindim Garantili lisanlı ve kayıtlı bir telefon.
Apple İphone ile karşılaştırma yaptıgımda hemen hemen benzer gibiler ben size kısaca wifi java msn opera ...
Tarzı programlar mevcut 9 sayfa menu var fakat telefonuma java destekli oyun yükleyip sorun yaşamama ragmen
.app
.ipa
.nes
bilimum
Tarzdaki oyunları ve programları yüklemeyi beceremiyorum veyahut telefonum desteklemiyor artık bilemiyorum gerisini...
mrb bende acf 100 var bununla wifi internet bağlantısı yapabilirmiyim ve nasıl teşekkürler