Tüketiciler Birliği Turkcell'e Dava Açıyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kutalmis

Üye
    Konu Sahibi
Tüketiciler Birliği Turkcell'e Dava Açıyor!!!
tüketiciler birliği şimdi de turkcell'e dava açıyormuş şu bizbize her yöne 1200 tarifesi için... hatta bugün basın toplantısı düzenlemişler sanırım. gelişmeleri merakla bekliyorum...
ha bi de turkcell diğer vatandaşları mağdur ettiği yetmemiş gibi hala bu mağdurlar arasına yenilerini ekliyor. şu gazete küpürüne bir göz atın isterseniz. adamın yerinde olmak istemezdim doğrusu...

pegasus7

pegasus7

Üye
çok saçma sonuçta her şekilde turkcell kampanyaları sorgulanması için kısayolları mevcut onu da mı kullanmak aklına gelmedi hadi kullandığın dakikayı saat olarak düşün ona göre davran yaff Turkcell uyarı gönderse Turkcelliği kalır mı nasıl soyacak milleti upps

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Turkcell bu senelerce sömürdü bizi..

hasand1

Üye
Turkcell’in Bizbize Kamu Her Yöne 1200 tarifesinde tüketiciyi mağdur ettiğini belirten Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, “Tarifede tüketici aleyhine değişiklik yapması nedeni ile Türkcell hakkında dava açtık.” dedi.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştır:
Turkcell, Bizbize Kamu Her Yöne 1200 tarifesini uygulamaya koyarak yeni müşteriler edinmiş; pazardaki payını arttırmıştır. Kamu çalışanları ve emeklilerin aylık 35 TL karşılığında görüşme hizmeti alabildiği tarife 16 Temmuz tarihi itibariyle Turkcell tarafından tek taraflı olarak tüketici aleyhine değiştirilerek şebeke içi, diğer operatörler ve sabit hatları aramada 500’er dakika ile sınırlandırılmıştır.
Başvuru Merkezimize gelen yüzlerce şikâyetten, haksız ve hukuk dışı uygulama nedeni ile bir çok tüketicinin mağdur olduğu anlaşılmaktadır.
GSM sektöründe numara taşıma ile birlikte oluşan rekabet ortamında operatörler cazip tarifeler sunarak yeni abone temin etmekte; ardından tek taraflı değişikliklerle tüketici aleyhine şartları uygulamaya koymaktadır. Sektör tarafından alışkanlık haline getirilen bu haksız uygulamaya karşılık Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun sessiz kalmayı tercih etmesi ise üst kurul olarak görevini ihmale devam ettiğinin apaçık göstergesidir.
Tüketiciler üzerinden elde edilen haksız kazançlara karşılık sosyal sorumluluk projeleri ile kendilerini şirin göstermeye çalışan kurumlar yanılmakta ve kendilerine duyulan güvenin ve itibarın zedelenmesine neden olmaktadır.
Tüketiciler Birliği, Turkcell’in yaptığı haksız ve hukuk dışı uygulama nedeni ile tüm mağdur tüketiciler adına konuyu yargıya taşımış bulunmaktadır.
Yüce yargının tüketici lehine karar vereceğine inancımız tam olmakla birlikte, Türkcell yaptığı hatadan dönerek tüketici ile barış yolunu seçmelidir.
Nazım Kaya
Genel Başkan

maxitr

maxitr

Üye
turkcell bu zamana kadar sömürdügü ytmiyo gibi dahada sömürmeye devam ediyor. böyle gidersede sömürmeye devam edicek!!! :@

desperado111

desperado111

Üye
Önce kullanılan tarifeyi iyi bilmek değişiklikleri de takip etmek lazım..Akıllı tüketiciye birşey olmaz..Ben de ona kızıyorum. Onca şey varken memlekette kimse ses çıkarmaz. Ucu kendisine dokununca herkes kaplan...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Biraz dikkat etmek lazım

XaRFaX

XaRFaX

Üye
Önce kullanılan tarifeyi iyi bilmek değişiklikleri de takip etmek lazım..Akıllı tüketiciye birşey olmaz..Ben de ona kızıyorum. Onca şey varken memlekette kimse ses çıkarmaz. Ucu kendisine dokununca herkes kaplan...

çok doğru bir tespit.adam diyor ki 1500 dk'yı geçmişim turkcell bana bi haber bile vermedi.e be güzel adam sen kendi konuşma süreni takip etmiyorsan turkcell napsın sana.senin umrunda olmayan bir şeyi niye başkasının umursamasını beklersin ki!!!
arkadaşım sen kullandığın tarifeyi iyi bileceksin bir kere.ondan sonra ağlamayacaksın fatura çok geldi,turkcell kazıkçı,sömürüyorlar diye.haa operatörler abonelerini sömürüyorlar o da ayrı bir konu...

kutalmis

Üye
    Konu Sahibi
tüketiciler birliği'nin ağzından okumak sanırım daha aydınlatıcı olacak durum hakkında daha iyi bilgi sahibi olmak için. ona da şuradan ulaşabilirsiniz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt