Turkcell her yöne kazıklıyormuş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pegoş

pegoş

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell her yöne kazıklıyormuş

:aha::aha::aha::aha::aha::aha:
Türkiye`de başı dertten kurtulmayan, lisansı iptal edilmek üzre olan Turkcell yeni bir skandala imza attı.

Kazakları da kazıklıyormuş

`da, aralarında `in ortağı Kcell`in de bulunduğu 6 iletişim operatörüne, aralarında anlaşıp haksız kazanç edinmekten dolayı dava açıldı.

Kazakistan Devlet 6 iletişim operatörüne 28 milyar tenge (190 milyon dolar) tutarında ceza verilmesi için dava açtı. Dava açılan operatörleri şöyle: Kcell, Mobil Telesistem, Vımpelkom, Kar-Tel, Megafon, Mobil Telecom-Service. Operatörlere ceza verilip verilmeyeceği yargılamanın ardından karara bağlanacak. Tüm operatörlerin roaming hizmeti başlangıç ücreti 4 bin-15 bin tenge (yaklaşık 27-100 dolar) arasında değiştiği, bunun da tüketicileri zarara uğrattığı iddia edildi.

Türkiye`de lisansının iptal edilmesi söz konusu

Reklam yüzü ile farkındalık sağlayan Turkcell`in adı, geçtiğimiz günlerde, pek çok ünlü ismin de karıştığı bir dizi skandal ile gündeme gelmişti.

Ulaştırma Bakanı , "Turkcell dinleme çetesi" skandalı üzerine, "Turkcell`in lisansı iptal edilebilir" açıklaması yapmıştı. Kamuoyunda, bu açıklamanın arkasının gelip gelmeyeceği merak konusu.

Her hafta önemli bir Turkcell skandalı patlıyor, medyada yer almıyor

En önemlisi de, uzun zamandır, Turkcell`in adının her hafta yeni bir skandal ile gündeme gelmesine rağmen, bu durumun basında kendisine yer bulamaması. Sitemizde, son bir iki ayda yayımlanmış, yukarda gördüğünüz haber benzeri, gerçekten önemli sayılabilecek, en az beş altı haber var.
Internet dahil, koskoca medyada ise bu haberleri yayımlayanların sayısı bir ya da ikiyi geçmiyor. Tesadüf müdür? Elbette değil, hiçbir medya kuruluşu, Türkiye`nin en büyük reklamverenlerinden olan firmayı karşısına almak istemiyor.

tumgazeteler.com Turkcell skandallerinin takipçisi olacaktır.
Firmanın büyüklüğünün hiçbir önemi yok.

Adalet büyüklük tanımaz. Suç cezasız kalırsa, kimse adalete inanmaz olur.

tumgazeteler.com, kamu yararı adına,cirosunun büyüklüğüne güvenerek istediği gibi davranabileceğini sanan tüm kurumların yaptıklarının takipçisi olmaya devam edecektir. Turkcell için sitemizde özel bir köşe açmayı düşünüyoruz.

Anketimize katılın: Turkcell`in lisansı iptal edilsin mi?

Bugün itibari ile yeni anketimize başladık: Turkcell`in GSM lisansı iptal edilmeli midir? Sol kolondaki anketimize katılın.

Bu sayfayı arkadaşlarınızla paylaşın

Paylaşın ki arkadaşlarınız ...

* Telekom devlerine karşı bile çaresiz olmadığımızı görsün, hayata umutlu baksın.

* Recep İvedik ve Turkcell `su `den esinlenerek yarattığımız "Süreyya İvedik"(Siz ona kısaca Cilveli İvedik diyebilirsiniz) isimli süper kahramanımızı tanısın.

* Süreyya İvedik ile nasıl farkındalık yaratılıyormuş, öğrensin.

* "Bir daha zıpla bakalım çekirge" fragmanını izlesin, Recep İvedik`i uzak görüşlülüğü için takdir etsin, "Vay hayvan! Turkcell`e de çakmış" desin.

* Maksat "farkındalık" olsun

Kaynak:
 
  • Beğen
Tepkiler: pr0 ve kol@j


fs_saglam

Üye
haklısın
:nono:
 
pr0

pr0

Üye
ewt cok kazıklıorlar bende bü yüzden diğer oparatörlere gecmeyi düşünüyrum
 

ReDKiD38

Üye
ewt ya turkcell cok kazıkcı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt