Sony'den yenilenmiş Walkman B serisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sony'den yenilenmiş Walkman B serisi
Sürükle-bırak” özelliği, hızlı ve kolay şarkı aramayı sağlayan ZAPPIN™ teknolojisi ve düşük frekansları güçlendiren bas güçlendirme özelliğine sahip yeni seri, 18 saatlik kesintisiz müzik dinleme keyfi sunuyor. 90 dakikalık çalma süresi için MP3 çaları sadece üç dakika şarj etmek yeterli oluyor

Serinin B140F modellerinde FM radyo alıcısı bulunuyor. Üstelik kayıt fonksiyonu sayesinde istenilen yayınlar daha sonra dinlemek için kaydedilebiliyor. B serisi için tasarlanan ve spor yaparken müzik keyfini maksimuma çıkaran hafif kol askısı gibi geniş aksesuar seçenekleri de sıra dışı bir müzik dinleme deneyimi arayan kullanıcıları bekliyor.

WALKMAN B Serisi MP3 çalarlar, Temmuz 2009’dan itibaren kullanıcıların beğenisine sunuldu. En son WALKMAN® haberleri, resimleri ve ayrıntılı bilgiler için Facebook resmi fan sayfası gezilebilir:
:oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
Telefon dışında walkman artık tutunamıyor..

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonda şarj sorunu nedeniyle emin ol halen tercih edilebiliyor :) yoksa piyasada tutunamazdı zaten

acarbay

acarbay

Üye
sonynin bundan önceki neslini kullanıyorum.ve kesinlikle önermiyorum.inşallah yeni modeli iyidir...

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
acarbay b133 modelinimi kullanıyorsunuz acaba? bende şahsen creative tercih ederdim ama hani Sony de bence kaliteli ürün yapıyor..

laz_kopat_ts

laz_kopat_ts

Üye
Bende b135 var Mp3 atamıom arasıra Ama kalite..

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende b135 var Mp3 atamıom arasıra Ama kalite..

Mp3 Player içine Mp3 atamaman biraz şaşırtıcı :) kaliteye bende katılıyorum..

Ayrıca düşünen arkadaşlara ayrıca belirtelim 2 GB modelini 90 TL ye almanız mümkün..

GKHN.044

Üye
NWZ B133F kullanıyorum, bende SONY'nin bir önceki nesil modelide var. 133F'in ses çıkışı diğerine göre daha az. Bu sorunu çözebilirmiyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt