Sony nwz-b152 2gb mp3 player 2 yıl garantili temiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ONG_bag

ONG_bag

Üye
    Konu Sahibi
Sony nwz-b152 2gb mp3 player 2 yıl garantili temiz
Arkadaşlar ürünü bir ay kullandım tamamen sağlamdır cizik vs yoktur .Kutusu garanti belgesi herşeyi tamamdır.Teknosa extradan aldım indirimdeydi şimdi satmak istiyorum

FİYAT 70 TL istanbul içi elden tercihimdir
Özellikler NWZ-B152

• Yeniden tasarlanmış jog dial düğmesi - İster parkta ister caddede olun, büyük jog dial düğmesiyle çalma listenizi kolayca kontrol edebilirsiniz
  • Bas Güçlendirme - Kısayol tuşu, alçak ses düzeylerinde bile güçlü düşük frekanslı sesler ve yoğun, doğal tonlar verir
  • Taşınabilir - Hafif, kompakt ve kolay taşınır B Serisi WALKMAN® cihazınızı gittiğiniz her yere yanınızda götürebilirsiniz
  • Dahili Ekolayzer - 4 ön ayar ve 1 özel ayar seçenekleri arasından dinlediğiniz müzik türüne en uygun ses modunu ayarlayın
  • ZAPPIN™ - 'ZAP' düğmesine basarak tek tuşla aradığınız şarkıyı müzik arşivinde bulabilir, kısayol tuşlarıyla Çalma moduna ve ZAPPIN™ seçeneklerine kolayca erişebilirsiniz
  • Hızlı Şarj - WALKMAN® cihazınızı 3 dakika şarj edin, 90 dakika dinleyin. Tam şarj 18 saate kadar dinleme süresi sağlar
  • Kompakt tasarım - Yalnızca 28 gram ağırlığı ve 10 cm uzunluğuyla en küçük ceplere bile sorunsuzca sığar
  • 2 GB bellek - Aktif yaşamayı sevenler için ideal dahili bellek, yaklaşık 500 parça (35 ila 45 albüm) depolama kapasitesine sahiptir
  • Doğrudan USB - Bütün MP3 arşivinizi Windows Media™ Player 11 veya herhangi bir bilgisayardan yapılan basit Sürükle ve Bırak işlemi yoluyla kolayca ve doğrudan aktarabilirsiniz
  • Doğrudan kayıt ve çalma işlevi - WALKMAN® MP3 çalarınızdan USB Yığın Depolama Yönetme İşlevi ve Kopyalama özelliğine ve/veya Yükleme işlevine sahip bir Mini veya Mikro Hi-Fi sistemine aktarım yapabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt