Taksimdeki Protestolarla ilgli Buyrun Bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Taksimdeki Protestolarla ilgli Buyrun Bakın

TAKSİM Meydanı'nda toplanan 1500 kişi IMF'yi protesto etti. Göstericiler IMF ve Dünya Bankası toplantısının yapıldığı Kongre Vadisi'ne doğru hareket eti. Polis göstericileri gaz bombası atarak ve su sıkarak durdurdu. Kaçan göstericilerden bazıları İstiklal Caddesi'nde taşladıkları yerler arasında yabancı işyerleri ve bankalar da yer aldı. .

Öncelikle bu konuyu okuyan herkese teşekkür ederim.
Şuan görmüş oldugunuz fotoğraflar Türkiyenin nekadar içler acısı oldugunu gösteriyor. Nİyemi:
Bu insanlar Türk olamaz ,
Bu insanlarda Vatan sevgisi olamaz,
Bu insanlarda ülkesini gelişmesini isteyenler olamaz
Bu insanlar Hayvan bile olamaz,Çünkü hayvan yaşadıgı ormana zarar vermez.
Ben bu görüntüleri izlerken çıldırdım , kriz geçirdim orda olsaydım emin olun polislerin yanında elimde bir levye ile öle bir girişirdim ki 1 hafta yerlerinden kalkamazlardı.(Geçensene İzmirde Dtp li vatan hainleri gösteri yapacakları sırada bizden ve halktan az dayak yemediler inanmayanlar burdaki habere bakabilirler.Haber sadeleştirilmiştir ).
Bunlar bugun devletin milli sermayesini taşlar, kırar, döker, yagmalar, otobüsleri yakar; Yarında devletin yaptıgı parkta oturur, otobüsüne biner, devetin bankasında kırdıgı yagmaladıgı atmde babasının emekli parasını çeker ,Devlet bize bunu yapsın devlet bize şunu versin derler ,bu adiler.
Devletin Polisini taşlar yaralar, devletin vergilerler aldıgı arabaları yakar taşlar, yarında derki polis nerde, can güvenliğimiz yok, hırsızı yakalayamadılar, erken gelmediler diye eleştirirler.
Bunlar protestocu degil DEVLET DÜŞMANIDIR.insan Milli sermayesini nsl zarar verebilir ya.O esnafın , o bankaların, o partaki agaçların , çöp tenekesinin, yollardaki kaldırım taşlarının ne suçu var.Sİze Soruyorum nesuçu var...
Sen protesto ediceksen sakin bir şekilde bir yere çatmadan sloganlarla edersin En alttaki fotograf bunun örnegidir.O polise gül veren yurt dılından gelmiş ımf prostesto eden bir hollandalı.Adam bu gördüklerine şaşırıyor.Çünkü böle protesto olmaz.
Bunlar provekatörlerin kandırdıgı koyundan başka bişey degiller.
Orda gerçekten sade protesto etmek isteyenlerde vardı.Onlardan biri benim arkadaşım ist. okuyor ve bana dedikleri
"" abi biz normal slogan ata ata yürüyoduk sonra bir gurup geldi 25-30 kişilik yüzleri kapalı bizim önümüze geçtiler sonra bir anda çogaldılar ve heryer saldırmaya başladırlar.Olaylar çıkmaya başladıgı anda bizim grup (50-60 kişilik öğrenci gurubu) dagıldı çünkü biz böle birşey yapmak için oraya gelmemiştik.Bu şeref..zler mahvettiler ortalıgı ımf protestosuyla alakaları yoktu adamlar tamemiyle yıkıp dökmek için gelmişler.Zaten yüzlerini kapatmışlardı.Bizimkiler açık çünkü biz bişey yapmaya gelmedikki slogan atıp oturup dagılcatık.Şeref..zler vatan hainleri yıktı döktüler""
Evet sizde gördünüz protestodaki farklılıkları.
Böle protesto olurmu...

Gelelim bu görüntülere

Bu görüntüler neyimi gösteriyor, Polisin nekadar çaresi kaldıgını ve Dünya basınındaki prestijini nsl sarstıgını gösteriyor.Nedenmi;
2. 4. fotolarda polis minibüsünün parçalandıgı kareler var o karelerde siz görmüyorsunuz ama haberleri izleyenler mutlaka görmüştür 10m ilerisinden bir tane polis geçiyor normal ,cevik kuvvet degil, ordan korkup kaçıyor devlet malını kendi aracını yalnız bırakıyor.Senin aldıgın maaş haram olsun Sen nsl bir polisin ki devletin malını bırakıp gidersin, canınıda vercen o ama o malı bırakmıycan senin silahın yokmu niye oraya geçip havaya 2.el ateş edip göstericileri caydırmıyorsun.Sen nsl bir Polissin ki Korkup kaçıyorsun.Kaç Asker cephanesi bitene kadar savaşıyo ama yinede cephanesini, jipini, teröristlere yar etmiyor Şehit oluyor, sen nsl Kaçarsın Nsl gidersin...:@
Bizim nsl bir polis teşkilatımız var.Bunların plasitik mermileri yokmu, plastik kelepceleri yokmu...
Nsl bukadar aciz bu kadar çaresiz kalırlar.İtalyada göstericilere hemen plastik kurşun sıkılarak, plastik kelepçelerle etkisiz hale getiriyorlar.Bizim burda polis göstericinin üstüne gidemiyor, araçlarını yagmalıyorlar birisi çıkıp engelleyemiyor.Yazıklar olsun...

Gelelim Son karelere Avrupa farkına....

Bu kişi Yurt dışından gelmiş Yanlış hatırlamıyorsam Holladalı bir gösterici.Haberleri izleyenler bilir hiç kimseye çatmadı hiç kimsye bulaşmadı elindeki pankartla güldü ve oynadı.Üstüne birde bizim Polisimize çiçek verdi.

Bende IMF karşı birisiyim Borç almakla Borç bitmez, Türkiye belki 5-10 yıl zorluk çekcek ama artık kendi yagıyla kavrulma vaktidir.Bu ülkenin çok iyi madenleri, tarımı,sanayisi, zeki evlatları gençleri var Yıllardır bize borç verip duruyorlar, iyiliklerinden mi tabiki de degil Türkiyeyi borç batagına sürükleyip ELE GEÇİRMEK için.Buyuzden bende IMF karşıtıyım.
Ama IMF böle protesto edilmez , Imf'i protesto edicez diye Milli Servete Zarar verdiler, farkındalarda çünkü onlar bu ülkenin gelecegini düşünenler degil zararını isteyenler.(lafım olaylaradır,benim arkadaşım gibi adam gibi protesto edenlere degil)

Okudugunuz için Teşekkürler.Eger hoşunuza gittiyse sizinde yorumlarını duymaktan zevk alırım.

Arkadaşlar bu konu için 1buçuk saat ugraştım teşekküre tıklamak zor olmamalı;)

Saygılar. aNL

• Beğen
Tepkiler: Favorite, genmex, dada21 ve 12 diğerleri

jackalx_06

jackalx_06

Üye
konuyu iki kere açtın herhalde kardeş.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
okudunmu peki hepsini...

jackalx_06

jackalx_06

Üye
bunlar vatan haini kardeş ne diyeyim ALLAH bu bölücülerden bizi korusun.

polislerde çaresiz mi kalmış yoksa korkmuşmu artık bilmiyorum ama ne olursa olsun kaçmamaları lazım. onlarda kaçarsa kim bu işi yapacak.

hallandalı şu adama gelince o bölücülerden daha hayırlı yahu.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok güzel yorum kardeşim saol

haltie

haltie

Üye
gereksiz kalaba

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
böyle insanları görünce bu nasıl insanlık diyesim geliyor IMF IMF diyorlar suç bizde demiyorlar :@

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tamamen artniyetli sırf çatışmak için gelmişler,

şu hale bak ya,bunlar vatan haini.polise yüklenmişsin ama aşırı güç kullanıncada bütün dünya basınına manşet olacak.ayrıca bu güzel konu içinde teşekkürler.ayrıca bir ricam olacak lütfen asker polis ayrımı yapmayalım.nekadar çok şehit verdiğimizi biliyorsundur.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
sorma devleti zarara uğratmaktan başka ne bilir ki bizim milletimiz devletten 3 kuruş alsalar kar sayarlar bilmezlermi ki o para yine aynı devletin halkının sebinden çıkıyor

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yazık , günah yahu..Piyasanın durumu zaten kötü..Şimdi de maddi hasar verdiler...Yazıklar olsun..

Zaten polisler yakaladıklarını , karakola götürdü..Orada onlara, neler yapacaklarını tahmin etmekte zorlanmıyorum...

Cynical

Cynical

Üye
Ne olursa olsun bu insanlara vatan haini diyemem, o kadar kolay değil. Birincisi zaten bu vatanın evladı olduklarından şüpheliyim, kafa kağıtları ne olursa olsun. Ikincisi de eğer devlet malına (zarar verdikleri bankalar ve McDonalds vs. ne kadar devlet malı sayılır orası da ayrı konu) zarar veren herkesi vatan haini kabul etseydik ülkede kaç vatan evladı bulurduk? Bu adamların yaptıklarının, elektriği kaçak kullananlardan, devlet arazisine kaçak ev yapanlardan, gelirini eksik göstererek vergi kaçıran doktor, avukat veya esnaftan tek farkı işin ayan beyan yapılması ve protestocuların pek de bir kazancı olmaması.
Böyle global bir toplantıya ev sahipliği yapıyorsan bu tür aşırı protestoları da üzerine çekersin. Bunların olacağı açık seçik belliydi. Yazın Londra'da da oldu G20 zirvesinde, bu ay Amerika'da da oldu. Papua Yeni Gine'de düzenlense orada da olur. Sen "Şu adamlara boğazı da seyrettirelim" deyip şehrin orta yerinde duzenlersen organizasyonu, onlar da şehrin orta yerini savaş alanına cevirirler. Amerikalılarda seyrettirecek biryer yok muydu da dünyanın en önemli 20 liderini Allah'ın kasabasında ağırladılar? Kasabada yakıp yıkacak yer yok çünkü çöp konteynerlerinden başka. Protestocular da onları yaktı, yıktı ve gitti.
Gelelim Polise... O iki -yada dört, kaç kişilerse artık- polis 20 bin liralık arabaya zarar gelmesin diye ellerinde molotof ve taşlar olan o 100 kişilik gruba karşı koysa ve ölse, öldürse daha mı iyiydi yani? Bu insanlar da o insanlar da can taşıyorlar, görevleri yada suçları ne olursa olsun. O mahvedilmiş arabanın yanında onu koruyabilmek için canlarını feda etmiş polislerin naaşlarını görmediğim için çok da mutluyum, iyi ki can güvenliklerini düşünüp geri çekilmişler... Önce can gelir... Devlet bir arabayı yenilemekten aciz mi? Ama O giden can geri gelmiyor...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne olursa olsun bu insanlara vatan haini diyemem, o kadar kolay değil. Birincisi zaten bu vatanın evladı olduklarından şüpheliyim, kafa kağıtları ne olursa olsun. Ikincisi de eğer devlet malına (zarar verdikleri bankalar ve McDonalds vs. ne kadar devlet malı sayılır orası da ayrı konu) zarar veren herkesi vatan haini kabul etseydik ülkede kaç vatan evladı bulurduk? Bu adamların yaptıklarının, elektriği kaçak kullananlardan, devlet arazisine kaçak ev yapanlardan, gelirini eksik göstererek vergi kaçıran doktor, avukat veya esnaftan tek farkı işin ayan beyan yapılması ve protestocuların pek de bir kazancı olmaması.
Böyle global bir toplantıya ev sahipliği yapıyorsan bu tür aşırı protestoları da üzerine çekersin. Bunların olacağı açık seçik belliydi. Yazın Londra'da da oldu G20 zirvesinde, bu ay Amerika'da da oldu. Papua Yeni Gine'de düzenlense orada da olur. Sen "Şu adamlara boğazı da seyrettirelim" deyip şehrin orta yerinde duzenlersen organizasyonu, onlar da şehrin orta yerini savaş alanına cevirirler. Amerikalılarda seyrettirecek biryer yok muydu da dünyanın en önemli 20 liderini Allah'ın kasabasında ağırladılar? Kasabada yakıp yıkacak yer yok çünkü çöp konteynerlerinden başka. Protestocular da onları yaktı, yıktı ve gitti.
Gelelim Polise... O iki -yada dört, kaç kişilerse artık- polis 20 bin liralık arabaya zarar gelmesin diye ellerinde molotof ve taşlar olan o 100 kişilik gruba karşı koysa ve ölse, öldürse daha mı iyiydi yani? Bu insanlar da o insanlar da can taşıyorlar, görevleri yada suçları ne olursa olsun. O mahvedilmiş arabanın yanında onu koruyabilmek için canlarını feda etmiş polislerin naaşlarını görmediğim için çok da mutluyum, iyi ki can güvenliklerini düşünüp geri çekilmişler... Önce can gelir... Devlet bir arabayı yenilemekten aciz mi? Ama O giden can geri gelmiyor...

Bu nsl bir düşünce tarzıdırki "zarar verdikleri bankalar ve McDonalds vs. ne kadar devlet malı sayılır orası da ayrı konu" diyebilirsin onlar devlein olmasada Türkiyenin içinde milli servettir o Yaşınızın kaç oldugunu bilmiyorum ama ekonomi dersi almadıgınız kesin çünkü o mallara direk devlet malı degil diyorsun.Devletin direk kendi malı degil zaten ama bir şeyde çok rahat el koyabiliyorsa ozaman devletindir, Milli sermayedir yani.İkincisi burda ister devlet malı olsun ister olmasın bu mallara zarar vermek mi zorunda , adam gibi protesto etsin niye böle pislikler yapıyorlar Resmen Vatan hayininir bunlar heryere zarar veriyorlar.Böle protestomu olur....Neymiş yurt dışındada olmuş orda oluyor diye burdadamı olması lazım biz Türkler hep böle düşündüğümüz için kaybetmiyormuyuz.
O 20.000 liralık için canınımı veda etsin diyorsun ben canını feda etsinmi dedim silahımı yokmu skısın bak 2 el havaya nsl kaçıyorlar benim eniştem polis babam jandarma senin yaşının 100 katı olay gösteri gördüm ben ama bu kadar çaresiz bir polis görmedim.
Bazı arkadaşlar asker polis ayrımı yapmayın demiş ; Be yapmıyorum ama o askerlikle ilgli yzdıgım metin dogrudur cephanesini tüketir yine o cephaneyi teröristlere yar etmez Ölecegini bilse bile...
Farkındaysan bende IMF karşıyım ama Böle degil Ülkeye zarar vererek degil, Sen bunların IMF karşıtımı oldugunu sanıyosun
Bunlar provekatörlerin etkisinde olayn beyinleri gelişmemiş yönetilmeye mahkum koyundan başka bişey degillerdir.

Not: Yeni aklıma geldi o bankaların arasında ziraat te var hani sen illa devlet malı istiyorsun ya..

aLone

aLone

Üye
o adilerin eylem adı altında yaptığı camları kırmaları, polis araçlarına zarar vermeler vs. hepsi bizim cebimizden çıkıyo :@

Cynical

Cynical

Üye
Bu nsl bir düşünce tarzıdırki "zarar verdikleri bankalar ve McDonalds vs. ne kadar devlet malı sayılır orası da ayrı konu" diyebilirsin onlar devlein olmasada Türkiyenin içinde milli servettir o Yaşınızın kaç oldugunu bilmiyorum ama ekonomi dersi almadıgınız kesin çünkü o mallara direk devlet malı degil diyorsun.Devletin direk kendi malı degil zaten ama bir şeyde çok rahat el koyabiliyorsa ozaman devletindir, Milli sermayedir yani.İkincisi burda ister devlet malı olsun ister olmasın bu mallara zarar vermek mi zorunda , adam gibi protesto etsin niye böle pislikler yapıyorlar Resmen Vatan hayininir bunlar heryere zarar veriyorlar.Böle protestomu olur....Neymiş yurt dışındada olmuş orda oluyor diye burdadamı olması lazım biz Türkler hep böle düşündüğümüz için kaybetmiyormuyuz.
O 20.000 liralık için canınımı veda etsin diyorsun ben canını feda etsinmi dedim silahımı yokmu skısın bak 2 el havaya nsl kaçıyorlar benim eniştem polis babam jandarma senin yaşının 100 katı olay gösteri gördüm ben ama bu kadar çaresiz bir polis görmedim.
Bazı arkadaşlar asker polis ayrımı yapmayın demiş ; Be yapmıyorum ama o askerlikle ilgli yzdıgım metin dogrudur cephanesini tüketir yine o cephaneyi teröristlere yar etmez Ölecegini bilse bile...
Farkındaysan bende IMF karşıyım ama Böle degil Ülkeye zarar vererek degil, Sen bunların IMF karşıtımı oldugunu sanıyosun
Bunlar provekatörlerin etkisinde olayn beyinleri gelişmemiş yönetilmeye mahkum koyundan başka bişey degillerdir.

Not: Yeni aklıma geldi o bankaların arasında ziraat te var hani sen illa devlet malı istiyorsun ya..

Evet, bankalar devlete ne kadar bağlılar kriz esnasında uyguladıkları faiz politikaları ile açık seçik gösterdiler zaten. Devletin Ziraati de dahil...
Şehrin göbeğinde havaya ateş?

zibidi39

zibidi39

Üye
bu ınsnaları kelıme olarak nıtelendırmek gerekıyosa vatan haını dırler sımdı bu adamlar polısle catısıyo yanı dewletle pekı bu adamlara yanı haınlere bısey oldumu kafası gozu yarıldımı nereye gıdıyo? hastaneye yanı yıne dewlete kardesım madem karısısn dewlete dewletın verdıgı elektırıgı kullanma suyu kullanma hastaneye gıtme yapılacak olay cok basıt emnıyet mudurlugunun tum polıslere boyle durumlarda verecegı tek bır emır vardır ''VUR'' Emri sen develete karsımı gelıyosun kardesım polıs arabasınımı tekmelıyosun olayda hıc bır baglantısı olmayan esnafın camlarınımı ındırıyosun tamam kardesım bu senın en buyuk hakkınsa (onların tabırıne gore hak) bızımde bu ulkenın ıc duzenını saglamak en buyuk hakkımız sıkıcaksın bı kac taneısne bak sonra bıdaha oluyomu haaa bu seferde derlerkı turkıye demokratık ulke degıl bızım goruslerımızın yayınlanmasını ıstemıyolar savunma cok basıt ben senın goruslerıne karsı oldugun ıcın dewlete karsı oldugun ıcın sıkmadım kı sana sucu olmayan ınsanlara zarar verdıgın ıcın yanı onları sana karsı korudum yok bunu ulu orta yapamayız dıosak turk mılletı olarak alıcaksın hepsını sorguya sorgudan sonra nezarrethaneye verıceksın asaiş şubekı elamanları aynı nezaratehaneye sonra saglık raporunda hastalıktan oldu dıye bıde kase caktınmı gul gıbı saglanır duzen.yuzyıllardır bızı kucumseyen avrupa bu yollarla sagladı sımdıkı duzenını demokrası hıcbırzaman ıyı snouclar vermemeıstır sımdı bana şeriatcı yad dıktator rejımımı ıstıyon dıye saldıran ınsan musfettelerı olucaktır ama onlar ''demokrası hıcbırzaman ıyı snouclar vermemeıstır'' sozunden kastettıgım seyı anlaycak kapasıtede degıllerdır.dedıgım gıbı sayfalar dolusu yorumlar yazılacaktır ama cozum cok basıt ''VUR'' emri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt