PoST@Ci
Üye
N79 Önemli SORUN
Sevgili reis-i ieglas ve konu hakkında bilgi ve tecrübe sahibi diğer arkadaşlar.
Bu konuyu reis-i ieglas sitesine de yazdım yinede hepinizin affınız sığınıyorum
gerçi konuyu çok yerde gördüm ama kafamdaki soru işaretlerini gideremediğim için yeni konu açtım.
Yeni bir N79 aldım. Henüz iki gün oldu. Oyun ve program yüklemek istedim fakat .sis deteklemiyor veya geçersiz sertifika veya süresi dolmuş sertifika gibi mesajlar verdi ve java oyunlar haricinde hi birşey yükleyemedim. Böyle olunca internetten bir araştırma yaptım ve bir çok kişinin ve ya tam bilmiyorum ama herkes aynı sorunu yaşıyor. Çözüm olaraksa bazı sitelerde sertifika alınarak bu sorunun çözülebileceği ve ya hack olayı ile bu sorunun giderilebileceği yazıyor. Ve sanırım azınlık bir kısım bu yolla bu sorunu çözmüş. Bası sitelerde ise telefona format atılarak bu sorunun çözüleceği yazılmış. Şimdi kafama takılan sorular şunlar;
1) Aldığı telefon problemli mi yoksa herkeste aynı sorun var mı? Bazılarında bu sorun varsa hazır yeni almışım en azından telefonu iade edeyim.
2) Format bu sorunu çözer mi? (Ki sanmıyorm yoksa o kadar kişi sertifika veya hacle niye uğraşsın?)
3) Opda dan sertifika için üyü oldum fakat .cer . dosyalarını ne yapıcam nasıl çalıştırıcam veya nasıl hack atabilirim inanının anlamadım (Bir teknoloji cahili olarak).
İlgilenen olursa çok sevinirim. (Hiç Hakkım yok ama tekrar kusura bakmayın)
Bu konuyu reis-i ieglas sitesine de yazdım yinede hepinizin affınız sığınıyorum
gerçi konuyu çok yerde gördüm ama kafamdaki soru işaretlerini gideremediğim için yeni konu açtım.Yeni bir N79 aldım. Henüz iki gün oldu. Oyun ve program yüklemek istedim fakat .sis deteklemiyor veya geçersiz sertifika veya süresi dolmuş sertifika gibi mesajlar verdi ve java oyunlar haricinde hi birşey yükleyemedim. Böyle olunca internetten bir araştırma yaptım ve bir çok kişinin ve ya tam bilmiyorum ama herkes aynı sorunu yaşıyor. Çözüm olaraksa bazı sitelerde sertifika alınarak bu sorunun çözülebileceği ve ya hack olayı ile bu sorunun giderilebileceği yazıyor. Ve sanırım azınlık bir kısım bu yolla bu sorunu çözmüş. Bası sitelerde ise telefona format atılarak bu sorunun çözüleceği yazılmış. Şimdi kafama takılan sorular şunlar;
1) Aldığı telefon problemli mi yoksa herkeste aynı sorun var mı? Bazılarında bu sorun varsa hazır yeni almışım en azından telefonu iade edeyim.
2) Format bu sorunu çözer mi? (Ki sanmıyorm yoksa o kadar kişi sertifika veya hacle niye uğraşsın?)
3) Opda dan sertifika için üyü oldum fakat .cer . dosyalarını ne yapıcam nasıl çalıştırıcam veya nasıl hack atabilirim inanının anlamadım (Bir teknoloji cahili olarak).
İlgilenen olursa çok sevinirim. (Hiç Hakkım yok ama tekrar kusura bakmayın)