N79 Önemli SORUN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PoST@Ci

Üye
    Konu Sahibi
N79 Önemli SORUN
Sevgili reis-i ieglas ve konu hakkında bilgi ve tecrübe sahibi diğer arkadaşlar.

Bu konuyu reis-i ieglas sitesine de yazdım yinede hepinizin affınız sığınıyorum:worshippy: gerçi konuyu çok yerde gördüm ama kafamdaki soru işaretlerini gideremediğim için yeni konu açtım.
Yeni bir N79 aldım. Henüz iki gün oldu. Oyun ve program yüklemek istedim fakat .sis deteklemiyor veya geçersiz sertifika veya süresi dolmuş sertifika gibi mesajlar verdi ve java oyunlar haricinde hi birşey yükleyemedim. Böyle olunca internetten bir araştırma yaptım ve bir çok kişinin ve ya tam bilmiyorum ama herkes aynı sorunu yaşıyor. Çözüm olaraksa bazı sitelerde sertifika alınarak bu sorunun çözülebileceği ve ya hack olayı ile bu sorunun giderilebileceği yazıyor. Ve sanırım azınlık bir kısım bu yolla bu sorunu çözmüş. Bası sitelerde ise telefona format atılarak bu sorunun çözüleceği yazılmış. Şimdi kafama takılan sorular şunlar;
1) Aldığı telefon problemli mi yoksa herkeste aynı sorun var mı? Bazılarında bu sorun varsa hazır yeni almışım en azından telefonu iade edeyim.
2) Format bu sorunu çözer mi? (Ki sanmıyorm yoksa o kadar kişi sertifika veya hacle niye uğraşsın?)
3) Opda dan sertifika için üyü oldum fakat .cer . dosyalarını ne yapıcam nasıl çalıştırıcam veya nasıl hack atabilirim inanının anlamadım (Bir teknoloji cahili olarak).

İlgilenen olursa çok sevinirim. (Hiç Hakkım yok ama tekrar kusura bakmayın)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sevgili reis-i ieglas ve konu hakkında bilgi ve tecrübe sahibi diğer arkadaşlar.

Bu konuyu reis-i ieglas sitesine de yazdım yinede hepinizin affınız sığınıyorum:worshippy: gerçi konuyu çok yerde gördüm ama kafamdaki soru işaretlerini gideremediğim için yeni konu açtım.
Yeni bir N79 aldım. Henüz iki gün oldu. Oyun ve program yüklemek istedim fakat .sis deteklemiyor veya geçersiz sertifika veya süresi dolmuş sertifika gibi mesajlar verdi ve java oyunlar haricinde hi birşey yükleyemedim. Böyle olunca internetten bir araştırma yaptım ve bir çok kişinin ve ya tam bilmiyorum ama herkes aynı sorunu yaşıyor. Çözüm olaraksa bazı sitelerde sertifika alınarak bu sorunun çözülebileceği ve ya hack olayı ile bu sorunun giderilebileceği yazıyor. Ve sanırım azınlık bir kısım bu yolla bu sorunu çözmüş. Bası sitelerde ise telefona format atılarak bu sorunun çözüleceği yazılmış. Şimdi kafama takılan sorular şunlar;
1) Aldığı telefon problemli mi yoksa herkeste aynı sorun var mı? Bazılarında bu sorun varsa hazır yeni almışım en azından telefonu iade edeyim.
2) Format bu sorunu çözer mi? (Ki sanmıyorm yoksa o kadar kişi sertifika veya hacle niye uğraşsın?)
3) Opda dan sertifika için üyü oldum fakat .cer . dosyalarını ne yapıcam nasıl çalıştırıcam veya nasıl hack atabilirim inanının anlamadım (Bir teknoloji cahili olarak).

İlgilenen olursa çok sevinirim. (Hiç Hakkım yok ama tekrar kusura bakmayın)
1-Adığın telefon problemli değil,nokianın cihaza yerleştirmiş olduğu güvenlik ten dolayı 3.parti yazılımları yükleyemiyorsunuz.aynı olay benim cihazdada vardı.sertifika ve hack ile bu sorunu ben aştım,sizde yapabilirsiniz
2-Evet seninde dediğin gibi format bu sorunu özemez.
3-OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.28/07/2009 Tarihiyle değiştiği için Burada sertifika nasıl alınır ve aldıktan sonra nasıl kullanılır resimli olarak anlatılmış.
4-umarım yadımcı olabilmişimdir.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Halloldumu mesele

PoST@Ci

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz için teşekkür ederim şimdi deniyorum

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Dostum ben 6 aydır n79 kullanıyorum adeta bu cihazın kurdu olmus derler yha o misal bu gune kadar ne hack yaptım nede sertfika aldım baska bi sıteden neden cunku synbıan 9.3 destekli sisx kurulumlu programları bulmayı bılıyorum vede zaten kendısı cracklı yani kırılmıs programları buluyorum onlarda zaten 2100 2075 e kadar cracklı oluor o zamana kadar telefonda kalmaz zaten :D:D:D şimdi yani siz bu ayrımı secımı yapamıorsanız suc sizde diranasayfadan foruma gecın alt ksımda zaten sınıf sınıf ayrılmıs s60 s60 9.1 s60 9.2 die gir içeri bi ak ınsanlar ne yapıor ona gorede kendıne bi yol cız korkma cihaz bozulmaz yazılımsal bozulsada hallolur benden bu kadar ister dıkkate al istersende aman mala bak cok sey bilior sanki de takma saygılar sevgıler by:oke:

PoST@Ci

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bazı Programlar indirmiştim 2-3 tanesi oldu. Peki .sis .sisx oyunlar için ne yapabilirim? Yardımlarınız için tekarar teşekküler

ayız

Üye
arkadasım bende n79 kullanıyorum bendede boyle sorunlar oluyodu pir program buldum butun sıs uzantılı dosyaları sertıfalandırıyo hıc bır sorun kalmıyo telefonada zevkle yukluyorum maxicep sıtesınde bulabılırsın bu programı

dersimli01

Üye
programın adı ne

156asd156

Üye
Dostum ben 6 aydır n79 kullanıyorum adeta bu cihazın kurdu olmus derler yha o misal bu gune kadar ne hack yaptım nede sertfika aldım baska bi sıteden neden cunku synbıan 9.3 destekli sisx kurulumlu programları bulmayı bılıyorum vede zaten kendısı lı yani kırılmıs programları buluyorum onlarda zaten 2100 2075 e kadar lı oluor o zamana kadar telefonda kalmaz zaten :D:D:D şimdi yani siz bu ayrımı secımı yapamıorsanız suc sizde diranasayfadan foruma gecın alt ksımda zaten sınıf sınıf ayrılmıs s60 s60 9.1 s60 9.2 die gir içeri bi ak ınsanlar ne yapıor ona gorede kendıne bi yol cız korkma cihaz bozulmaz yazılımsal bozulsada hallolur benden bu kadar ister dıkkate al istersende aman mala bak cok sey bilior sanki de takma saygılar sevgıler by:oke:
bende sana katılıyorum dostum hem hack lenmis telefonun sistemi daha kolay coker

dersimli01

Üye
pc ye noki pc suite kurdum rehberimi orda göremiyorum bazı programlar yükle diyo yüklüyorum yüklerken sertifika hatası veriyo yardım pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt