paradox1026
Üye
Vodafone Fark Var! Vodafone Delirtti!
Merhaba 1 ekimde kontor düşümü şikayeti için arkadaşlarınız form oluşturmuş ve tarafınıza gerek mail gerek telefonla defalarca ulaştım.
Ancak iletişimde fark olduğunu söyleyen Vodafone GSM şirketi 5 gündür tarafıma sadece 35 Kontor iadesi gerçekleştiremedi.
Sorularım şunlar:
Vodafone sorun çözemeyecekse çağrı merkezi neden var?
Vodafone'nun fark var dediği müşteri hizmetlerinin yavaş çalışmasımı?
Bildiğim kadarıyla tüm operatörlerin Teknik Destek bölümü 24 saat hizmet vermekte eğer öyleyse
37 milyon abonesi bulunan Turkcell sorunu en geç 48 saat içinde çözüyorsa 16 Milyoncuk abonesi bulunan Vodafone neden bunu 5 gündür çözemiyor
Son olarak tarafımdan düşen 35 HAKSIZ KONTORU Size sadaka olarak gönderiyor ve hattımı taşıma işlemiyle Turkcell'e geçiriyorum.
VODAFONE'NUN FARKI MÜŞTERİ HİZMETLERİDİR!
Ancak iletişimde fark olduğunu söyleyen Vodafone GSM şirketi 5 gündür tarafıma sadece 35 Kontor iadesi gerçekleştiremedi.
Sorularım şunlar:
Vodafone sorun çözemeyecekse çağrı merkezi neden var?
Vodafone'nun fark var dediği müşteri hizmetlerinin yavaş çalışmasımı?
Bildiğim kadarıyla tüm operatörlerin Teknik Destek bölümü 24 saat hizmet vermekte eğer öyleyse
37 milyon abonesi bulunan Turkcell sorunu en geç 48 saat içinde çözüyorsa 16 Milyoncuk abonesi bulunan Vodafone neden bunu 5 gündür çözemiyor
Son olarak tarafımdan düşen 35 HAKSIZ KONTORU Size sadaka olarak gönderiyor ve hattımı taşıma işlemiyle Turkcell'e geçiriyorum.
VODAFONE'NUN FARKI MÜŞTERİ HİZMETLERİDİR!
Turkcell'den asla şaşmam.