Vodafone Fark Var! Vodafone Delirtti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trust-cloud

trust-cloud

Üye
ben vodafone geçtim gayet memnunum super diebilirim 3000 sms her yone daha kımse yapamadı birazda anlayışlı olmak lazım adamları sel vurdu yapacak bişe yok sabırlı olmak çözüm getirir

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
ben vodafone geçtim gayet memnunum super diebilirim 3000 sms her yone daha kımse yapamadı birazda anlayışlı olmak lazım adamları sel vurdu yapacak bişe yok sabırlı olmak çözüm getirir
üzerinden 1 ay geçti nerdeyse eğer hala toparlanamıyorsa bir dünya devi ..... başka bişi demiyorum.

--------------- Ekleme ---------------

halen dünya devinden cevap yok!

sethaa

sethaa

Üye
Bende hiçbir problem yok acıkcası.. Ustelik alt yapı yenilemelerinden kaynaklanıyor herhalde, birçok sey eskisinden cok daha iyi durumda su anda..

Cynical

Cynical

Üye
vodafone selden sonra toparlanamadı.
benim bi sorunumu söyleyim: ben internet ihtiyacımı vodafone 250mb ile gideriyorum ama şuan kotamda nekadar kaldı bilemiyorum, şuanda servis kullanılamıyomuş. korka korka baglanıyorum internete çünkü mb başı 10 kontürüm gidecek. buda bi nevi soygun.
ama vodafonu seviyorum 5dk 1 kontur devam ettikcede severim. umarım selden tecrübe edınırler ve turkcellin seviyesine ulaşırlar, rekabet ederler.

Hocam, kotayı aştığında ücretlendirme dediğin şekilde değil. Sana 35 kontör karşılığı 100 MB'lık yeni bir paket veriyor Vodafone.

mrtlkr

Üye
yemin ediyorum 35,35,35 3 kez düştü.müşteri hizmetlerini de 1o kez aradım 20 kontörde ordan gitti.
hiç bişey yapmadılar

Yarali59

Yarali59

Üye
Her güzelin vardır bir huyu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt