Vodafone Fark Var! Vodafone Delirtti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Fark Var! Vodafone Delirtti!
Merhaba 1 ekimde kontor düşümü şikayeti için arkadaşlarınız form oluşturmuş ve tarafınıza gerek mail gerek telefonla defalarca ulaştım.
Ancak iletişimde fark olduğunu söyleyen Vodafone GSM şirketi 5 gündür tarafıma sadece 35 Kontor iadesi gerçekleştiremedi.
Sorularım şunlar:
Vodafone sorun çözemeyecekse çağrı merkezi neden var?
Vodafone'nun fark var dediği müşteri hizmetlerinin yavaş çalışmasımı?
Bildiğim kadarıyla tüm operatörlerin Teknik Destek bölümü 24 saat hizmet vermekte eğer öyleyse
37 milyon abonesi bulunan Turkcell sorunu en geç 48 saat içinde çözüyorsa 16 Milyoncuk abonesi bulunan Vodafone neden bunu 5 gündür çözemiyor
Son olarak tarafımdan düşen 35 HAKSIZ KONTORU Size sadaka olarak gönderiyor ve hattımı taşıma işlemiyle Turkcell'e geçiriyorum.
VODAFONE'NUN FARKI MÜŞTERİ HİZMETLERİDİR!

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Doğru yoldasın kardeş :ehe Turkcell'den asla şaşmam.

Burakistan

Burakistan

Üye
peki o 35 kontörü neden aldılar ki senden?:)

onatcan95

onatcan95

Üye
benim kaç 35 kntörümü yediler....
Ocak'ı bekliyorum...
Kampnya başlarsa gitcem.
Mobil TV olayını orda da hallederim.
Bide uydurma hat alırım bedavalar ondan olur.

Burakistan

Burakistan

Üye
Doğru yoldasın kardeş :ehe Turkcell'den asla şaşmam.
ya turkcell in ne avantajı var ki öyle söylüyorsun, bana turkcell in vodafone dan 1 tane fazlasını söyle yukarıdaki konu farklı onu yazma:@:sopa:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Benim iletişimimi sağlasın isterse bir tane tarifesi olsun , kontör kartı da 1 milyar olsun, yine alırım yine alırım.
Kalite ve müşteri memnuniyeti benim için çok önemlidir.

Burakistan

Burakistan

Üye
Benim iletişimimi sağlasın isterse bir tane tarifesi olsun , kontör kartı da 1 milyar olsun, yine alırım yine alırım.
Kalite ve müşteri memnuniyeti benim için çok önemlidir.

arkadaşım müşteri bu gibi konularda memnun olur turkcell 5 yıl sonra halini görürüm ben, al buraya yazıyorum vodafone, turkcell e fark atacak müşteri sayısında....hem senin için kontör önemli değilse neden 35 kontörü dert edeceksinde 1milyarlık kontör al o zaman istediği kadar alsın gsm opaeratörün senin iletişimin var mı var:sopa:

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
dostum eline sağlık çok güzel yazmıssın ya sadaka yolluyorum demişşin ya iyi olmuş ama bu nu okuyan kişi de senini benim gibi birisi bi faydası yok yani

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım müşteri bu gibi konularda memnun olur turkcell 5 yıl sonra halini görürüm ben, al buraya yazıyorum vodafone, turkcell e fark atacak müşteri sayısında....hem senin için kontör önemli değilse neden 35 kontörü dert edeceksinde 1milyarlık kontör al o zaman istediği kadar alsın gsm opaeratörün senin iletişimin var mı var:sopa:

Turkcell kaliteli ve kontor iadelerini anında yapan bir şirket
Bir şirket için öncelikle müşteri istek ve memnuiyeti gerekli eğer bir adam beni bağlamak için ucuz tarife çıkarıyor sonra onu kaldırıyorsa yada şartlarını ağırlaştırıp zam yapıyorsa bkz:avea sınırsız
Tek bir santralin çokmesi ile toplam müşterinin yüzde 20sine hizmet veremeyip kontor bile yüklenemiyorsa alınan şikayetlere anında çözüm bulunamıyorsa
Müşteri mutlu olmadığı operatörde neden kalsın
Turkcell pahalı katılıyorum ama Kalitesi tartışma bile açık değildir.
Burakistan adlı arkadaşımıza:2 operatörün kapsama alanı bir Turkcell edemiyorsa bu Turkcell'in ulaşılmazlığını gösterir.
10 sene değil 60 sene sonra bile Turkcell rakipsiz olacaktır.
Turkcell gerçekten dediği gibi hayata bağlıyor
Vodafone gecikmeleriyle ve memnuniyetsizlikleriyle Farkını Ortaya Koyuyor
Avea hep kazıklayarak hemde kalitesizlikle Konuşturuyor (Konuşturmaya Çalışıyor)

Laz¥

Laz¥

Üye
Turkcele geçerek en doğrusunu yaptın turkcell de fark var kardeş pişman olmazsın aramıza hoşgeldin :oke:

admiral23

admiral23

Üye
vala arkadaşlar bende faturalı vodafone aldım ama pişmanım.aldığımın ikinci günü hattım giden tüm aramalara kapandı.neyse aradım m.hizmetlerini neden dedim siz kendi isteğinizle kapatmışsınız dedi.iyide aldığım hattı 2. günde neden kapatayım giden aramalara.güya ben aramışım kapatın demişim onlarda anında kapatmışlar.Alla Alla neyse açın dedim madem ben demişsem. tamm dediler.2 haftaya yakındır ha açılacak ha açılacak.kapatırken hemen açarken haftalar sonra :@
nasıl işse.neyseki turkcell var.
süper ikili paket kullanıyorum ve Allah razı olsun gayet memnunun
Teşkkürler Trkcell

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
35 kontor durup dururken düştü burakistan arkadaşım ve Vodafone çağrı merkezindeki bayan tarafımızdan yanlış düşüş olduğu doğrulanmıştır dedi ve form oluşturdu 5 gündür bekliyorum
Burakistan istersen hayrına sana da bir 50 kontor gönderebilirim yada Vodafone 'a sölimm de Vodafone'nu haksız yere savunduğun benim kontorumu sana yollasınlar bende sevaba gireyim bari
Ne dersin Arkadaşım ? ok dersen yolla numaranı

maxibrk

maxibrk

Üye
Turkcell kaliteli ve kontor iadelerini anında yapan bir şirket
Bir şirket için öncelikle müşteri istek ve memnuiyeti gerekli eğer bir adam beni bağlamak için ucuz tarife çıkarıyor sonra onu kaldırıyorsa yada şartlarını ağırlaştırıp zam yapıyorsa bkz:avea sınırsız
Tek bir santralin çokmesi ile toplam müşterinin yüzde 20sine hizmet veremeyip kontor bile yüklenemiyorsa alınan şikayetlere anında çözüm bulunamıyorsa
Müşteri mutlu olmadığı operatörde neden kalsın
Turkcell pahalı katılıyorum ama Kalitesi tartışma bile açık değildir.
Burakistan adlı arkadaşımıza:2 operatörün kapsama alanı bir Turkcell edemiyorsa bu Turkcell'in ulaşılmazlığını gösterir.
10 sene değil 60 sene sonra bile Turkcell rakipsiz olacaktır.
Turkcell gerçekten dediği gibi hayata bağlıyor
Vodafone gecikmeleriyle ve memnuniyetsizlikleriyle Farkını Ortaya Koyuyor
Avea hep kazıklayarak hemde kalitesizlikle Konuşturuyor (Konuşturmaya Çalışıyor)
Vallahi Cihan abi ne diyeyim. Klavyene sağlık. :)

Cynical

Cynical

Üye
Bayadır açılmıyordu böyle konular. Özlemişim... Kampanya yapınca aslansın Vodafone, tüm hatlar Vodafone'a. Sonra hop sorun oldu, hadi Turkcell'e geri... Dön babam dön.

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Bayadır açılmıyordu böyle konular. Özlemişim... Kampanya yapınca aslansın Vodafone, tüm hatlar Vodafone'a. Sonra hop sorun oldu, hadi Turkcell'e geri... Dön babam dön.
Hımm:Müşteri bedelini ödüyorsa kusursuz hizmet almak ister bunca yıl soydular bizleri birazda biz soyalım
Eğer kaliteli ve ucuz hizmet almak için taşımak yapmak dönmelik oluyorsa dönerim buda gayet atbi hakkımdır!!!

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Turkcell bi ara konbara kabandı diemi ne 2 kontür iade ettiler vodofon daha 32 kontür iade edemio:)

Burakistan

Burakistan

Üye
35 kontor durup dururken düştü burakistan arkadaşım ve Vodafone çağrı merkezindeki bayan tarafımızdan yanlış düşüş olduğu doğrulanmıştır dedi ve form oluşturdu 5 gündür bekliyorum
Burakistan istersen hayrına sana da bir 50 kontor gönderebilirim yada Vodafone 'a sölimm de Vodafone'nu haksız yere savunduğun benim kontorumu sana yollasınlar bende sevaba gireyim bari
Ne dersin Arkadaşım ? ok dersen yolla numaranı

benim şu ana kadar haksız yere düşen bütün kontörlerimi geri verdi vodafone, ama şunu söyleyeyim eski hattım turkcell ondada böyle mevzular oldu oradada geri verdiler...,vodafone seninkini yollamamış o ayrı ama senin durumun gerçekten istisnai bir durum , aynısı benim başıma da gelseydi gerçekten bende, müşt. hiz. başına yıkardım orayı, haksızlık var doğru ama dediğim gibi bu bir kullanıcının başına kaç kere gelebilir ki?...5 gün öyle uzun bir süre zarfı değil tekrar ara bağır çağır ne var ki haklısın....hatırlatma:Vodafone Müşteri Hizmetleri bu yıl en iyi müşteri hizmetleri ödülü aldı...Vodafone bir dünya devi ve türkiye de şuan çaylak ama çok hızlı gelişiyor hatta Türkiye nin en hızlı büyüyen 21.şirketi...Dedim ve yine diyorum Vodafone dan memnunum:yuru:sopa:

rollercoaster

rollercoaster

Üye
vodafonedaki gelişme gerçekten güzel..bazı sorunları olabilir ama telsim zamanındakinden çok farklı..6-7 yıl önce ilk telsim hattı aldığımda berbattı ancak bir ay dayanabilmiştim..türkiye pazarında dahada büyüyüp gelişecektir ama pazardaki liderliği turkcellden alacağını sanmıyorum.çünkü turkcellin hem teknik olarak hem müşteri olarak çok sağlam bir altyapısı var. Aveaya gelince,onun daha çok katetmesi gereken yol var...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
vodafone selden sonra toparlanamadı.
benim bi sorunumu söyleyim: ben internet ihtiyacımı vodafone 250mb ile gideriyorum ama şuan kotamda nekadar kaldı bilemiyorum, şuanda servis kullanılamıyomuş. korka korka baglanıyorum internete çünkü mb başı 10 kontürüm gidecek. buda bi nevi soygun.
ama vodafonu seviyorum 5dk 1 kontur devam ettikcede severim. umarım selden tecrübe edınırler ve turkcellin seviyesine ulaşırlar, rekabet ederler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt