Vodafone Mobil TV--*(Yeni TÜM linkler)* güncelleme: 3 EKİM 2009

Sponsorlu Bağlantılar

aryscat

aryscat

Üye
Bu fiyatlarla bu paketleri biraz zor satarlar. Özellikle 3g nin bu kapsama alanı problemiyle. Yakında promosyonlara başlarlar . 1 paket alana 5 paket hediye falan...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
süper bir çalışma olmuş..

sedces

sedces

Üye
    Konu Sahibi
İlk konu mesajında güncellendi
sadece 3 Ekim 2009 linklerini atınız.Eğer url desteklemezse telefonunuz,orda tek tek kanalların linklerini verdim .Telefonunuzun tarayıcısına yazıp TV yegiriniz.

Güncelleme: 3 Ekim 2009

20 Televizyon kanalının linkleri (.url uzantılı)

Tüm kanallar tek bir sayfada (.mhtml uzantılı)
240x320 piksel ekranlılar için

176x220 piksel ekranlılar için

Nokia veya diğer modeller açmazsa bunları tarayıcınıza yazın , Mobil TV ye belki bağlanır.

İşte Tüm kanalların linkleri: (D Spor,Futbol Smart,Euro Futbol ,TRT 2, TNT linkleri hariç)

AKILLI TV :

CNN TURK
:

FANATİK
:

FASION ONE
:

KANAL 7 :

KANAL D :

KRAL TV :

NTV SPOR :

NTV :

NUMBER ONE :

SAMANYOLU :

SHOW TV :

STAR TV :

TJK :

TRT 1 :

TRT 6 :

TRT ÇOCUK
:

balza

Üye
bunları şimdi ücretsiz mi izleyecez yoksa internetin yazdığı kadarmı ay sonunda kalbimize inmesin maazallah...

Burakistan

Burakistan

Üye
alperen1313

alperen1313

Üye
selamlar
Yeni paketlerde eski paketlerin aksine “İlk 1 ay bedava” promosyonu olmayacaktır.
· Eski paketlerde bulunan promosyon devam etmektedir. Fakat “ilk ay abonelik bedava” ile birlikte verilen “Mobil TV servisindeki diğer kanalları da 1 ay boyunca ücretsiz izleyebilirsiniz” promosyonu sadece Süper Paket içerisindeki kanallarla sınırlandırılmıştır.
Saygılar

sedces

sedces

Üye
    Konu Sahibi
evet yeni üye olacaklar süper paketle olsunlar
ben öyle oldum ve hiç kontörüm gitmedi 1 aylık ücretsizin dolmasına 1 günüm var :)

sonra üyelik iptali yaparsınız :)

meggem

meggem

Üye
Evet Bugün 4 Ekim Ve 176x220 MTV Çalışmayan Linler Şunlar

-D Spor
-Euro Futbol
-Futbol Smart

Telefon : W810i
En Kısa Zamanda Yukarıdaki Çalışmayan Ve Eksik Olan Kanalları Eklerseniz Çok Seviniriz....

onatcan95

onatcan95

Üye

eğer spor veya dizilere üye olan olursa sayfa linkini paylaşsın. Bidahaki aya kadar paylaşım olmazsa ben spor pkaetinden başlıyarak hepsinin linkini öğrenicem.

sedces

sedces

Üye
    Konu Sahibi
evet bnde bulamadım

devilmy

devilmy

Üye
rm olarakta yuklermisin

zibidi39

zibidi39

Üye
n73 kullanıyorum ve su mobıl tv yazılarını okudum kafam karıstı ucretlendırme nedır ve telefonumda tv nasıl ızlerım hattım vodafone bılgılendırıcek bırısı varmı?

sedces

sedces

Üye
    Konu Sahibi
Burakistan

Burakistan

Üye
yeminle giriyorum üyeliğim çoktan bitti hem :D

hatta live.vodafone.com dan :)

eğer sende olmuyorsa htpp:// linklerinden gir

dostum aynen benimde herhangi bir pakete üyeliğim bulunmuyor ama bende süper paket kanallarına ücretsiz giriş yapabiliyorum:):pro:

sedces

sedces

Üye
    Konu Sahibi
vodafone yi seviyorum :D

sedces

sedces

Üye
    Konu Sahibi
diğer operatörler kontörlüyken
-vodafone Mobil TV bedava
-Live Messenger bedava
-Vodafone opera mini ile ilk sayfalar bedava

daha ne olsun :)

balza

Üye
eminmisiniz son verdiğiniz linkllerle girilirse ücretsiz mi oluyor ona göre ben de girecem

--------------- Ekleme ---------------

şimdi denedim http li linkleri benim telefon onları besleme olarak algıladı biçim desteklenmiyor yazıyor sonuna com mom konmamış herhalde ondan algılamadı

Üst Alt