Vodafone Mobil TV--*(Yeni TÜM linkler)* güncelleme: 3 EKİM 2009

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
nasıl iptal etcez mobil tvyi

mterzy

mterzy

Üye
5800 için mobil uygulama nerden bulabilirim acaba ?

yas373

Üye
arkadaşlar bu linkler bedava mı

sedces

sedces

Üye
    Konu Sahibi
evet

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
çok saçma 1-2 güne kapanır

sedces

sedces

Üye
    Konu Sahibi
1.5 aydır bedava kullanıyorum xD

uA_abdül

uA_abdül

Üye
emeğine sağlık

dj-61

dj-61

Üye
arkadaşlar güzel söylüyorsunuzda ben ilk telefonu aldığım zamanlar yani bir kac ay sonra modifiye edilmiş bir yazılım atmak istedim ( W810i ) telefon cöktü sonra eski bir versiyonlar yükledim güzel anlatan biri sayesinde güncelledim oldu şimdi ben arada bir telefonu güncelerim yazılım rahat olsun diye tabi şimdi bu uygulamayı yüklersek güncelleme yapamayacaz yada yapsak bir daha yükleme yapcaz yazılım modifiye ederken yani yükleme yaparken bir sıkıntı cıkarsa sorun yaşanıyor acıkca ben cekiniyorum bunun java uygulaması yokmu arkadaşlar yada real one player gibi bir uygulama url dosyaralını calacak yada wap dan girerek izleme şansı en temizi diye düşünüyorum ben hem orjinallikden yanayımda :)

[email protected]

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar güzel söylüyorsunuzda ben ilk telefonu aldığım zamanlar yani bir kac ay sonra modifiye edilmiş bir yazılım atmak istedim ( W810i ) telefon cöktü sonra eski bir versiyonlar yükledim güzel anlatan biri sayesinde güncelledim oldu şimdi ben arada bir telefonu güncelerim yazılım rahat olsun diye tabi şimdi bu uygulamayı yüklersek güncelleme yapamayacaz yada yapsak bir daha yükleme yapcaz yazılım modifiye ederken yani yükleme yaparken bir sıkıntı cıkarsa sorun yaşanıyor acıkca ben cekiniyorum bunun java uygulaması yokmu arkadaşlar yada real one player gibi bir uygulama url dosyaralını calacak yada wap dan girerek izleme şansı en temizi diye düşünüyorum ben hem orjinallikden yanayımda :)

[email protected]

dereder

Üye
g705 mobil tv tamamdır vodafon nekadarda desteklemedi desede aldırmayın sadece live ayarlarını alın vede hemde bedava seyrede biliyorum
240*320 hd kalitesinde. telofon modelini degiştirmeyle customize dosyasıyla vesa ire programlarla alakası yok bu işin. telofonunuz 3g kapalı olsa bile gprs ile baglantı kura bilirsiniz .ayarları veriyorum. g705 telefonunuzun ayarlar bölümünden bağlantı bölümüne ilerleyin daha sonra internet ayarlarına gelin internet ayarlarına tıklayın kulanılan hesap vodafone live yazınız APN:vflive yazınız kullanıcı adı vodafone parola vodafone giriş istegi kapalı ip adresi bişey yazmayın giriş istegi kapalı dns bişey yazmayın kimlik dogrulama pap olsun data sıkıştırma kapalı başlık sıkıştırma kapalı proxy ayarları açık birden fazla daha sonra akış seçeneklerine gelin yapmış oldugunuz ayarları akış seçeneklerinden seçiniz aşşagıdaki linkten rarlı dosyayı indirip uygulamayı rardan çıkartıp dosyayı telofonunuzun herhangi bir klasörüne atınız atmış oldugunuz klasöre gelip istediginiz kanala tıklayıp artık tv izleye bilirsiniz

g705 mobil tv tamamdır vodafon nekadarda desteklemedi desede aldırmayın sadece live ayarlarını alın vede hemde bedava seyrede biliyorum
240*320 hd kalitesinde. telofon modelini degiştirmeyle customize dosyasıyla vesa ire programlarla alakası yok bu işin. telofonunuz 3g kapalı olsa bile gprs ile baglantı kura bilirsiniz .ayarları veriyorum. g705 telefonunuzun ayarlar bölümünden bağlantı bölümüne ilerleyin daha sonra internet ayarlarına gelin internet ayarlarına tıklayın kulanılan hesap vodafone live yazınız APN:vflive yazınız kullanıcı adı vodafone parola vodafone giriş istegi kapalı ip adresi bişey yazmayın giriş istegi kapalı dns bişey yazmayın kimlik dogrulama pap olsun data sıkıştırma kapalı başlık sıkıştırma kapalı proxy ayarları açık birden fazla daha sonra akış seçeneklerine gelin yapmış oldugunuz ayarları akış seçeneklerinden seçiniz aşşagıdaki linkten rarlı dosyayı indirip uygulamayı rardan çıkartıp dosyayı telofonunuzun herhangi bir klasörüne atınız atmış oldugunuz klasöre gelip istediginiz kanala tıklayıp artık tv izleye bilirsiniz

lenovo

lenovo

Üye
Ya bende w810i var telefonu k750i olarak gösterdim...ama telefon hafızasına attığım kanal listesine girdiğimde telefonun bu tütü desteklemediğini yazıyor be kanallar açılmıyor....

Arkadaşlar yardımm..adım adım nasıl yaparım yardımm...... Bir yerde hata var ama...nerdeee...

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
peki nokia 5800 xm olurmu ve kontür gidiyormu

dereder

Üye
Ok kardeş

onatcan95

onatcan95

Üye
Ya bende w810i var telefonu k750i olarak gösterdim...ama telefon hafızasına attığım kanal listesine girdiğimde telefonun bu tütü desteklemediğini yazıyor be kanallar açılmıyor....

Arkadaşlar yardımm..adım adım nasıl yaparım yardımm...... Bir yerde hata var ama...nerdeee...
arkadaşım telefonu k750 olarak yaptn.
sonra da vodafone mobil tv ye üye olman gerek.
sonra da iptal edeceksn.
ve artık standart paketi uzun süre kullanacaksn.
(1 ay ücretsiz diyor ama ben eylülden beri kullanıyorum. hala ücretsiz.)
sonra da telefona bişey yüklemene gerek yok. inanma bunlara. bu dosyalamayı ilk ben yapmıştm ama o zaman vodafone açığı vardı. üye olmadan tüm kanalları izliyorduk. şimdi açığı kapadı. zaten sonra da kaldırdık.
vodafone kendi sitesinden ücretsiz olarak girebilirsin.
(3G ye abone ol, 100 mb. da internet versin. 3G aboneliği ücretsiz. live'a girerken de ücret ödemezsin.):oke:

peki nokia 5800 xm olurmu ve kontür gidiyormu
5800 da böyle şeylere ihtiyaç yok zaten. direk üye ol mobil tvye gir livedan.

yakamoz47

Üye
arkadaşlar programı nerden indirecem bulamadım

sedatrew

Üye
arkadaşlar ne yaptıysam olmuyor mobil tv ye uyyeyim ama önceden seyrederken ..son 2 haftadır mobil tv ye giremiyorum telefonum 5530 xm .....vodafonun 5800 için desteği varmış ama 5530 a yokmuş aynı teledon ..önceden izlerken şimdi izleyememek çok saçma bence......yardımcı olabilecek biri varmı

metin72

Üye
s.a
beyler sony ericsson c510 kullanıyorum. vodafonelive den girdiğim zmaan mobil tv yi desteklemiyor diyordu. a2 ile gerekli olan şeyi attım. telefon destekler hale geldi ama hala bi sorun var. Herhangi bi tv yi seçip izle dediğim zaman "MEDYA BULUNAMIYOR" diyor. nasıl çözülecek bu sorun. ??????

m3rcyfulfate

m3rcyfulfate

Üye
w995 için legal mobil tv lazım yardım edebilecek varmı

sofiiiiii

Üye
güzel kardesım slmın aleykum bnde w610i var ve bu vodafone girdigim zaman bir kere izledim tv onn harıcınde telefon donuyor medya sunucusuna baglandı dıyor ama acıyor sorum su bn bu vodaofne mtv uygulaması varya onu telefonuma nasıl ata bılırım veya telefonu vodafona uygulamasını deletmek ıcın nasıl bı ıslem yapmam gerekıor bılgılerıne arz ederım tesekkurler

mayk_2286

Üye
saol

Üst Alt