Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
REAL FOOTBALL MANAGER 2009 türkceeeee (%90 TÜRKÇE)
Sponsorlu Bağlantılar
aydin5555
Üye
usta bunun 240x320 olani yokmu
ayniis olacak ama
bir zahmet
efsane_edireli
Üye
eyw kardeş bende bunu arıyordum
jackalx_06
Üye
teşekkürler.
supliers
Üye
2010 'da el atmanı bekliyoruz
misita
Üye
eyvallah 6680 de deneyelim bakalım...
mc1453
Üye
teşekkrler
azrailkoray
Üye
arkadaşlar biri bana yardım etsin futbolculr çok çabuk yoruluyorlar oyuncu değiştiriyorum fakat geç dinleniyorlar bilmediğim başka bir şey mi var acaba???
liwlek
Üye
ben ilk oyunu oynadığım da reading takımını aldım reading oyunda bir alt ligteydi ben o takımı aldıktan 6 sezon sonra her sezon neredeyse bütün kupalara talip oldum ve 8-9 kere tüm kupaları müzeme götürdüm.bunu oyun ing iken yaptım. 2025'te oyun sona erdi.
arkadaşlar biri bana yardım etsin futbolculr çok çabuk yoruluyorlar oyuncu değiştiriyorum fakat geç dinleniyorlar bilmediğim başka bir şey mi var acaba???
Antremanlarda dayanıklılık ayarlarını biraz artır. Daha çok dayanıklılık görebilirsin. Birde sürekli aynı oyuncularla oynama yapacağın transferlerle üst üste oyuncu oynatma. Bazı oyuncuların dayanıklığı çok düşüktür. Bir de oynatmayacagin oyuncuyu takımda saklama. Bol şans
asdw11
Üye
saol arkdşm fakat bnm tel 6600 vede bnm telde çok gzl çalışıo snn denediğin telde bi bozukluk olabilr çok saol dostum emeğine sağlık
ucç
Üye
teşekkürler kardeşş
sekinardi
Üye
link nerde
seco09
Üye
bunu indirdim ama tek cıkmadı bir suru dosya var nasıl olcak help plsss...
van-lee
Üye
teşekürler abi ama 6630 için de yapın tşkr
mehamas
Üye
tşekkürler allharazı olsun
fiery_18_
Üye
yha bana 6233 e uyumlu managerlık oyunu lasım .hiç bi yerde bulamıorum.yardımcı olursanız sewinirim..
adnan19
Üye
sgl kardess gsel paylasmm
by_suskun2323
Üye
ellerine sağlık
halil752
Üye
bnm telim nokia 6680 çalıştırırmı arkadaşlar?cevabını bekliyorum teşekkürler...