Vodafone Mobil TV--*(Yeni TÜM linkler)* güncelleme: 3 EKİM 2009

Sponsorlu Bağlantılar

sedces

sedces

Üye
    Konu Sahibi
ilk konu mesajına ;

++ D spor kanalı eklendi

TNT yi silmedim kalsın belki bağlanır

Burakistan

Burakistan

Üye
evet sonunda buldum Futbol Smart:
HD
rtsp://10.135.20.82:554/live/free/79155773628/Futbol_Smart_h264.3gp
mpeg4
rtsp://10.135.20.82:554/live/free/79155773628/Futbol_Smart_mpeg4.3gp

sedces

sedces

Üye
    Konu Sahibi
saol tekrardan ilk mesajı güncelledim

++FUTBOL SMART & D SPOR un gelmesiyle çalışan 21 Kanal TNT dışında hepsi sorunsuz çalışmakta

yakında tüm uyduyu alacağız
Turkcell da sadece LİG TV ayda 19,9 TL/130 kontör

vodafone ise bedavaya D-Spor,Futbol Smart-Euro Futbol sunuyor
Fark Var

atek59

Üye
Vodafone'da D smart Spor paketi şimdilik bedava vodafone live girdimi D smart Spor paketi izlemek için
'MTV FUTBOL' yazıp 3636 ücertsiz yollayın diyor ben şahsen yolladım ve ayda Dsmart Spor paketine 10 tl yada 80 kontöre abone olamak için evet yazın cevaplayın diyor ama vodafone daha sistemi tam kuramadığı için böyle real player kısa yolu ile abone olmadan izleniyor bence vodafone en yakın zamanda şifre sistemine gidip bu kanalları üye olmayanlara kapatacaktır.

sedces

sedces

Üye
    Konu Sahibi
sanmam şifreli yapsa bile biri onun htpp:// libkini atar :)

mobil tv ye abone olmayanlar bile bu linklerden seyredebiliyor denenmiştir

balza

Üye
evet olabilir vodafone o linkleri kitlese bile başka linklerden izlenebilir uygun programlarla...

Burakistan

Burakistan

Üye
1 ekimde şifreli verilecek d-spor paketi duyurulur kaynak:

sedces

sedces

Üye
    Konu Sahibi
Burakistan

Burakistan

Üye
1 Ekim saat 16:27

Euro Futbol - D Spor - Futbol Smart

bağlanıyor hala:ehe

:nono:arkadaşlar öyle de bunu ben iddaa etmiyorum vodafone un resmi sitesinde yazan haberi sizinle paylaşıyorum...benim şahsi görüşüm d-smart kanalları , diğer ücretsiz linklerle birlikte ücretli hale gelecek...kanalların şu an ücretsiz olmasının sebebi sel felaketinden sonra 2-2.5 hafta MTV nin hizmet dışı kalması ...ve de hesap yapılırsa yakklaşık 2-3 haftadır MTV ücretsiz bence 1 ay sürecek bu hizmet yani ayın 10 undan sonra linkler ücretli olur...:pro:

Godfather

Godfather

Üye
Yha bu turkcell dede oluyormu yada başka bir şekilde??

balza

Üye
:nono:arkadaşlar öyle de bunu ben iddaa etmiyorum vodafone un resmi sitesinde yazan haberi sizinle paylaşıyorum...benim şahsi görüşüm d-smart kanalları , diğer ücretsiz linklerle birlikte ücretli hale gelecek...kanalların şu an ücretsiz olmasının sebebi sel felaketinden sonra 2-2.5 hafta MTV nin hizmet dışı kalması ...ve de hesap yapılırsa yakklaşık 2-3 haftadır MTV ücretsiz bence 1 ay sürecek bu hizmet yani ayın 10 undan sonra linkler ücretli olur...:pro:

ücretli olsun dostum sorun değil türkcellin ki gibi tek kanal için 19 lira vermeyeceğiz, sadece 10 lira verip 3 kanala üye olacağız, buna değer doğrusu...

--------------- Ekleme ---------------

bir de brşey soracam bugün maç var mesela 90 dakika boyunca izleyecem 3g nin yazdığı kadar mı izlerim yoksa bedava mı

meggem

meggem

Üye
linkler yine değişti yenileri en kısazamanda bekliyoruz...

onatcan95

onatcan95

Üye
futbol smart bende çalıpmıyor hata veriyor neden acaba???
TNT olayı bence test yayınıydı. onun için kısa sürede kapandı. Ücretlikanalda sinema paketi de olur belki. Şifrelenince dijitürk kanallarını alcakyır vodafone. inş. dizimax ve ligtv alır...

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Tv açılmıyor arkadaşlar, dosya bulunamadı uyarısı veriyor ya vodafonda yine bi sorun var yada kanallar ücrete geçti.
Olayı çözebilen biri varmı?

devilmy

devilmy

Üye
kanallar açılmıyor

balza

Üye
ben şuan itibariyle sadece d spor ve eurofutbolu izleyebiliyorum diğerlerinde sunucu bulunmadı yazıyor...

tahacalik

tahacalik

Üye
off bilinmeyen medya diyor ama olmuyor bakmadığım yer forum kalmadı yardım eden yok:agla

Burakistan

Burakistan

Üye
.ha geldi ha gelecek evet büyük gün geldi ve artık sadece ID korumalı linklerden giriş yapılabiliyor...anlayacağınız ücretsiz devir kapandı...bu saatten sonra da açılacağını sanmam...yani bu bir sorun değil ki çözülsün...olmayan şeyi telefon açar mı?...artık izleyebilmek için paket satın alacaksınız başka yolu yok!!

Üst Alt