Benim gülmemi kimse/hiçbir şey engelleyemez
Kahkaha atacak kadar komik bir şey olursa kendimi tutmaya çalışırım ama çoğu zaman gülerim
Melek senin imzandaki akıllı ne yapıyor?![]()
DeLii Demee Onaa Abisi Hıhhh !
O da seni seviyor merak etme™ мγdяєaм;1669328' Alıntı:DeLii Demee Onaa Abisi Hıhhh !
Benn Onuu Çokk Seviyorum![]()

gerçekten komik birşey geldiyse aklıma ilk önce tutarım kendimi pek başarılı olduğum söylenemez gülmeye başlarım...![]()

™ мγdяєaм;1669349' Alıntı:Şuan Olduğu Gibi![]()

Allah yüzünüzden gülmenizi eksik etmesin arkadaşlar![]()

Var zaten bende biraz delilik, haksız sayılmazlar 

Ortamın ne kadar ciddi olduğuna bağlı.
Otobüste kendi kendime bile gülerim yani, sallamam insanlar pekVar zaten bende biraz delilik, haksız sayılmazlar
Ama bilmem nerenin belediye başkanı ile, bilmem ne şirketinin müdürü ile toplantıdaysak deli izlenimi vermemem daha uygun olacaktır
En azından ilk izlenim öyle olmasın değil mi ya![]()
Birden gülme bastırdıysa aslında komik bir şey söyleyecekmiş gibi davranır güleç bir ifade takınırım, aradan kaynar gider![]()

Bak ben de senin yorumunu beğendimgüzel yorum![]()

Essah MııO da seni seviyor merak etme![]()
?Deli Deli Olsa YeridirOrtamın ne kadar ciddi olduğuna bağlı.
Otobüste kendi kendime bile gülerim yani, sallamam insanlar pekVar zaten bende biraz delilik, haksız sayılmazlar
Ama bilmem nerenin belediye başkanı ile, bilmem ne şirketinin müdürü ile toplantıdaysak deli izlenimi vermemem daha uygun olacaktır
En azından ilk izlenim öyle olmasın değil mi ya![]()
Birden gülme bastırdıysa aslında komik bir şey söyleyecekmiş gibi davranır güleç bir ifade takınırım, aradan kaynar gider![]()

Bak ben de senin yorumunu beğendim![]()

Genelde otobüste oluyorgülmeye başladığım zaman hemen telefonumu çıkarırım ekrana bakarım gülmem kesilene kadar
veya başka bir adama bakarım ki kendi kendine gülüyo bu hıyar demesinler
![]()

Yok. Sen ağlamayasın diye.™ мγdяєaм;1669462' Alıntı:Essah Mıı?

AğlamamYok. Sen ağlamayasın diye.![]()

Kadaa Çok Güleceğin ZamanGenelde otobüste oluyorgülmeye başladığım zaman hemen telefonumu çıkarırım ekrana bakarım gülmem kesilene kadar
veya başka bir adama bakarım ki kendi kendine gülüyo bu hıyar demesinler
![]()