Laz¥
Üye
mod. seçimi yönetime aiittir fatal... böyle bir uygulama olursa bence herkes günde 30-40 tane fıkra yazar hem konusu artar hem de mesaj sayısı ... yani amaca ulaşmak için şaçmalamaya başlar herkes![]()
teşekkür sayısına görede mesela??
mod. seçimi yönetime aiittir fatal... böyle bir uygulama olursa bence herkes günde 30-40 tane fıkra yazar hem konusu artar hem de mesaj sayısı ... yani amaca ulaşmak için şaçmalamaya başlar herkes![]()
teşekkür sayısına görede mesela??
işi o işin ehline vermek en doğrusu 
Fikir için teşekkürler neden alındın yahuyav tamam bi laf soyluyoz bin ah işitiyoz sadece fikir sunduk.![]()

alınmadım sadece daha laf etmeyin diye öyle söyledimFikir için teşekkürler neden alındın yahu![]()

20bin tane boş mesaj mı :S o zaman konu sayısı ve teşekkür sayısı da mesajlara eklensin hepsi bir sınırı aşınca olsa mod. bu fikre ne dersiniz ?
Moderatör sadece mesaja göre değil kişinin konularına, üyelere davranış biçimine, teşekkür aldığı konulara bakılarak değerlendiriliyor. 300-700 mesaj yazıp mod olmuş kişiler var. Yönetim saten kişide bir ışık görüyorsa yardımcı oluyor ve ışığı parlatıyor.
Evet kısmen izlenilen yol bu, mesaj sayısına pek baıldıgı söylenemez o yüzden belli bir mesaj sayısından sonra yönetici olacak diye birşey yok kimsenin.Moderatör sadece mesaja göre değil kişinin konularına, üyelere davranış biçimine, teşekkür aldığı konulara bakılarak değerlendiriliyor. 300-700 mesaj yazıp mod olmuş kişiler var. Yönetim saten kişide bir ışık görüyorsa yardımcı oluyor ve ışığı parlatıyor.
bence rütbelerin olması biraz da sitenin alehine oluyor çünkü insan rütbesini yükseltmek için her konuyo gereksiz mesajlar yazabiliryor bazende

Öyle zatenmesajı çok kişiler mod olursa o zaman sitede hiç general üstü üye olmaz![]()

Bence Biraz Daha Rütbe Eklenmeli.. Mesela GeneraL Değilde orgeneral, korgeneral, tümgeneral, genel k. baskanı.. vs
ve astsubay rütbeleride eklenebilir.. astsubay. kd. cavus.. astsubay bascavus.. vs