Daha Büyük Rütbeler Olsa...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Laz¥

Laz¥

Üye
mod. seçimi yönetime aiittir fatal... böyle bir uygulama olursa bence herkes günde 30-40 tane fıkra yazar hem konusu artar hem de mesaj sayısı ... yani amaca ulaşmak için şaçmalamaya başlar herkes :)

teşekkür sayısına görede mesela??

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Bu seferde üye fake üyelik açıp teşekkür edicek kendi konularına sence yönetimin kendi belirlemesi daha sağlıklı değilmi

Laz¥

Laz¥

Üye
yav tamam bi laf soyluyoz bin ah işitiyoz sadece fikir sunduk.:oke:

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Negative'in dediğine göre eskiden üye olsam şimdi yöneticiydim, neyse ki şimdi böyle bir niyetim yok.

Odysseus

Odysseus

Üye
20bin tane boş mesaj mı :S o zaman konu sayısı ve teşekkür sayısı da mesajlara eklensin hepsi bir sınırı aşınca olsa mod. bu fikre ne dersiniz ?

Moderatör sadece mesaja göre değil kişinin konularına, üyelere davranış biçimine, teşekkür aldığı konulara bakılarak değerlendiriliyor. 300-700 mesaj yazıp mod olmuş kişiler var. Yönetim saten kişide bir ışık görüyorsa yardımcı oluyor ve ışığı parlatıyor.

Lina, benim söyleyeceklerimi söylemiş. 150 mesaj ile yönetime giren arkadaşlarımız var. Önemli olan faydalı işler yapmak. Site için düşünceler üretmek, uzun yıllar bizimle birlikte olacağına bizi inandırmak. Bugün kendi isteğiyle gidip yarın dönmemek. Oyun oynamamak. Bunları yapan arkadaşımız kendisine haber verilmeden önce toplantı odamızda tartışmaya açılıyor zaten. Mesela Adem Moderatör olabilir mi ? Biz fikirlerimizi belirtiyoruz. Hem fikir olduğumuzda da kendisi yönetime giriyor. Bunu uygulayan pek fazla forum yok. Diğerleri genelde başvuru ile yapıyor. Bu basit bir sistem. Bizim uyguladığımız sistemde güven esas. Bu sistem herhangi bir şekilde değişmez.

Daha önce de söylediğim gibi Türkiye'nin en profesyonel yönetim ekibine sahibiz. Bize ve kararlarımıza güvenin.

darülmendep

darülmendep

Üye
Orgeneral korgeneral tümgeneral tuğgeneral genel kurmay başkanı başbakan müsteşar...

--------------- Ekleme ---------------

Orgeneral, tuğgeneral, korgeneral, tümgeneral, mareşal...

Ozan

Ozan

Admin
Moderatör sadece mesaja göre değil kişinin konularına, üyelere davranış biçimine, teşekkür aldığı konulara bakılarak değerlendiriliyor. 300-700 mesaj yazıp mod olmuş kişiler var. Yönetim saten kişide bir ışık görüyorsa yardımcı oluyor ve ışığı parlatıyor.
Evet kısmen izlenilen yol bu, mesaj sayısına pek baıldıgı söylenemez o yüzden belli bir mesaj sayısından sonra yönetici olacak diye birşey yok kimsenin.

Consul9

Consul9

Üye
ya çok karışı olurrr... zaten sitemizde kaç general war????

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
mesajı çok kişiler mod olursa o zaman sitede hiç general üstü üye olmaz :D

hakan.c

hakan.c

Üye
bence rütbelerin olması biraz da sitenin alehine oluyor çünkü insan rütbesini yükseltmek için her konuyo gereksiz mesajlar yazabiliryor bazende

Laz¥

Laz¥

Üye
bence rütbelerin olması biraz da sitenin alehine oluyor çünkü insan rütbesini yükseltmek için her konuyo gereksiz mesajlar yazabiliryor bazende

insanların rütbe kazanması için mesaj yazması sitenin işine geliyor cunki o zaman sitede daha uzun süre kalıyorlar :oke:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Rutbe. Sacma sapam bisi

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Bence Biraz Daha Rütbe Eklenmeli.. Mesela GeneraL Değilde orgeneral, korgeneral, tümgeneral, genel k. baskanı.. vs

ve astsubay rütbeleride eklenebilir.. astsubay. kd. cavus.. astsubay bascavus.. vs

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Evet NoLiFe ye katılıyorum.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bence Biraz Daha Rütbe Eklenmeli.. Mesela GeneraL Değilde orgeneral, korgeneral, tümgeneral, genel k. baskanı.. vs

ve astsubay rütbeleride eklenebilir.. astsubay. kd. cavus.. astsubay bascavus.. vs

Eskiden bitli piyade vardı onuda geri getirelim mi? Ceza alan üyede bitli piyade yazardı 1 hafta, mesaj sayısı eksi (-) gözükürdü falan. Oldu olacak tüm karargahı buraya taşıyalım.

Artık takım elbiseyle dolaşırız forumda, baksana genelkurmay başkanı mesaj atıyor falan. :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Ahmet niye dalga geçtin ki? Yani dalga mı geçtin ne anlamadım. :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt