Praetor
Emekli Yönetici
İmza Kuralları Hakkında Mutabakat Sağlamak
Arkadaşlar imza kurallarında bir boşluk yakaladım, sizlerle paylaşmak istiyorum:
İmza kurallarına göre imzada kullanılan resim genişliği, tek resim varsa 650'yi, birden fazla resim varsa 700'ü aşamaz (ki bence bu ikilem gereksiz, yeknesaklık sağlamak iyi olacaktır);
Uzunluk ise her zaman için 150 dir.
Bazı üyelerde görüyorum, 650 X 150 tek resim koymuş, ama sağına soluna yazı eklemiş.
Şimdi birden fazla resim olunca 700 piksel genişlik,
ama yazı + resim olunca ne oluyor?
Çok daha önemlisi: İmza boyutu nedir?
Yok böyle bir kural!
İmza-resim / İmza yazı boyutu var ama toplamda imza en fazla ne kadar alan kaplayabilir belli değil.
"İmza en fazla 150 X 700' lük bir alan kaplayabilir"
kuralının forum kurallarına eklenmesi gereklidir.
İmza kurallarına göre imzada kullanılan resim genişliği, tek resim varsa 650'yi, birden fazla resim varsa 700'ü aşamaz (ki bence bu ikilem gereksiz, yeknesaklık sağlamak iyi olacaktır);
Uzunluk ise her zaman için 150 dir.
Bazı üyelerde görüyorum, 650 X 150 tek resim koymuş, ama sağına soluna yazı eklemiş.
Şimdi birden fazla resim olunca 700 piksel genişlik,
ama yazı + resim olunca ne oluyor?
Çok daha önemlisi: İmza boyutu nedir?
Yok böyle bir kural!
İmza-resim / İmza yazı boyutu var ama toplamda imza en fazla ne kadar alan kaplayabilir belli değil.
"İmza en fazla 150 X 700' lük bir alan kaplayabilir"
kuralının forum kurallarına eklenmesi gereklidir.
İmza Kuralları:
3-İmza Kuralları forum linkleri veya üyelik isteyen ticari site linki yazılamaz. İmza içeriği, mesaj yazma kurallarını da içerir.
İmza Resim Boyutu; En fazla 650 piksel genişlik, 150 piksel yükseklik (650x150 px.) ve 150 KB.(Kilobyte) boyutunda olabilir.
İmza Resim Adeti Sınırı: En fazla 5 adet resim, veya 5 adet smiley eklenebilir.
(Alt alta koyulan resimlerde, toplam yükseklik 150px.; Yanyana koyulan resimlerde ise, toplam genislik 700 px. geçmemelidir..
İmza En fazla Satır Sayısı: Yazı font boyutu 2 ise "7" satır, daha büyük ise "5" satır yazı eklenebilir.(Max. karakter boyutu: "4")
İmza En fazla Karakter Sayısı: 1000 karakter yazı eklenebilir.
Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir yada kural dışı ise derhal müdahale edilir ve kurallar yöneticiler dahil herkes için geçerlidir.