™ мγdяєaм;1625442' Alıntı:Pretor Topu ArıyorAz İleridede ... aLσηє
![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Keşke futboldan anlayan birine danışsaydınSyzmovyak olmuşum eski trabzonlu
![]()
Ben mustafa furkan a niye şut çekiyorum daha kaleye gelmedik, aynı takımdayız, pas olarak değiştir onu
![]()

Ben Teşekkür Ederim ..süper olmuş eline sağlık
Nankör Hakem Bide Kendi PenaLtı Atıyor
ama bu penaltı değil serbest vuruş![]()

Teşekkür Ederim Eğlendire Bildiysem Ne Mutlu Banasüper olmuş hakem serbest vuruş kullanıyor
Eline sağlık melek yine güzel bi çalışma olmuş![]()

Sana Burdan Bi Çakarsam

Heçç Dimigüzel olmuş eline koluna emeğine sağlık fakat penaltı kullanırken sanki baraj kurmuşlar farkettin mi?
Sağol Farketmem Mi Yaa Yazık Vallaa
güldük ya yeter![]()

Thank You Mustigüzel olmuş =D

tu allah seni ne yapmasin emi yuzumu niye boyadinki daha yeni maske yapmi$tim kiri$cak
ama aslanlarimiz maci almi$ya ona bakalim demi
eline saglik canim cok cok cok guzel sen bizi guldurdunya allah seni gurldursun emi
maxi cebin gulusun sen bitanesi

İşin Gücün ÇapkınLık İşine Bak KanksaLσηє;1625548' Alıntı:benide iyice sapık yaptın ya ellrine sağlık kanks![]()
Dahi oLan Sensin Canım BenimDiaBLoS™;1625639' Alıntı:İnanılmaz hoş olmuş gerçekten süper..Çok hoşuma gitti. Melek gerçekten dahisin yani..Ne diyeyim
Yüreğine kalbine sağlık..![]()

Tabi Ki Süperim Bee
Melek!..
Süpersin.

ÖyLemi Ne BiliyimMelek eline sağlık çok güzel olmuş ama Terim'i de hiç sevmemDüşünmen yeter

Allahtan DiziLmişsin Heaayahu bttim dizilmişiz 4 kişi
![]()

Melek süpersin ya. Dehasın sen![]()
Sağol Adem ...
Yaaa Benim SayemdeMaxicep yine bir ilke imza atmış. Ceza sahası dışından kullanılan ve önünde baraj kurulmuş ilk penaltı atışının yapıldığı maçta oynamak her foruma nasip olmaz.![]()

meleeek, süper olmuuuuş, çook güldüm..![]()
teşekkürler..
bu arada ilk teşekkürümü de sana ettim, değerini bil..
![]()

Öylemi Ne Güzel Gökhansuper olmuş kendimi maçta gibi hissettim...![]()
![]()

süper olmuş
![]()
eline sağilık![]()

Teşekkür Ederim Canımgüzel olmuş eline sağlık

Benn Dedim Gelicezzmelek süper olmuş koptum da o benim ağlama ne öyle yaaaa![]()

Kanaryamı Karıştırmaaf.b taş cıkartmışlar desene![]()

Danışmak İstemedim ...Keşke futboldan anlayan birine danışsaydınSyzmovyak olmuşum eski trabzonlu
![]()
Ben mustafa furkan a niye şut çekiyorum daha kaleye gelmedik, aynı takımdayız, pas olarak değiştir onu
![]()

Lavaboyaa KoşşşKarnım ağrıyor![]()
![]()
![]()

Teşekkürler.Güzeldi.Valla emeğine sağlık
Elllaamvalla melek allem etmişin gallem etmişin fenerli diye gene diablosa attırmışın golü...saymam bikere.ben iyiyimdir kafa pozisyonlarında...
bu aralar bizi güldürmek,eglendirmek için sarfettiğin yogun caba için çok teşekkürler.süper olmuş buda
![]()
Heralde Attırcam ...

Top nerede ?
![]()
![]()
Güzel olmuş Melek ellerine sağlık.![]()

Olsun penaltı kazanmışız fena mı?![]()
Bencede 
DiaBLoS™;1628152' Alıntı:Basketbolda gard lığım , boks da yumruklarım , futbol da gollerim tartışılmaz..
Teşekkürler Melek , doğru karar..![]()

Olucak TabiiSüper olmuş![]()
![]()

DiaBLoS™;1628152' Alıntı:Basketbolda gard lığım , boks da yumruklarım , futbol da gollerim tartışılmaz..
Teşekkürler Melek , doğru karar..![]()

Dahaa NeLer Ellaamcevaplar için teşekkürler...![]()

?
DiaBLoS™;1628555' Alıntı:Depişelim Mustafam Ne dersinler..
![]()