:ehe super bi çalışma
Mustafa Furkan Üye DiaBLoS™;1628762' Alıntı: Tamam Adanaya bekliyorum o halde Mustafam seni.. Genişletmek için tıkla ... Zaten Adana'dayım be Ali'm...
DiaBLoS™;1628762' Alıntı: Tamam Adanaya bekliyorum o halde Mustafam seni.. Genişletmek için tıkla ... Zaten Adana'dayım be Ali'm...
DiaBLoS Admin Yahu valla ayıp oldu..Kırıldım sana Mustafam harbi..Şaka değil.. Anladın ne demek istediğimi sen ?
Mustafa Furkan Üye DiaBLoS™;1629189' Alıntı: Yahu valla ayıp oldu..Kırıldım sana Mustafam harbi..Şaka değil.. Anladın ne demek istediğimi sen ? Genişletmek için tıkla ... Anladım tabi ki de. Bildiğin gibi değil be hacı.. Bayramdan sonra inşallah.
DiaBLoS™;1629189' Alıntı: Yahu valla ayıp oldu..Kırıldım sana Mustafam harbi..Şaka değil.. Anladın ne demek istediğimi sen ? Genişletmek için tıkla ... Anladım tabi ki de. Bildiğin gibi değil be hacı.. Bayramdan sonra inşallah.
Mustafa Furkan Üye DiaBLoS™;1629675' Alıntı: Peki bakalım.. Allah vere olmaz Mustafam..Vay haline..Çekeceğin var benden.. Genişletmek için tıkla ...
DiaBLoS™;1629675' Alıntı: Peki bakalım.. Allah vere olmaz Mustafam..Vay haline..Çekeceğin var benden.. Genişletmek için tıkla ...
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi zibidi39' Alıntı: guzeldı melek ama her zamankı gıbı yemısın yıne benı Genişletmek için tıkla ... Bidakine Olursun
zibidi39' Alıntı: guzeldı melek ama her zamankı gıbı yemısın yıne benı Genişletmek için tıkla ... Bidakine Olursun
ArtOfVictory Üye maradona aliyi(küçükken mahalledeki lakabım ) kadro dışı bırakmışın bu arjantinde messinin kadro dışı olması gibi bişey
maradona aliyi(küçükken mahalledeki lakabım ) kadro dışı bırakmışın bu arjantinde messinin kadro dışı olması gibi bişey