Ekranımın rengi açıldı mı kapandı mı anlamadım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
    Konu Sahibi
Ekranımın rengi açıldı mı kapandı mı anlamadım ?
Arkadaşlar yine ben ve yine bir sorunla karşınızdayım. Ekranımın rengi bi anda gitti ya. Sanırım koyulaştı. Kırmızı siyah gözüküyor. Diğer renkler biraz normal gibi ama kırmızı çok koyu hatta siyah olmus bile denebilir. Bunun sebebi nedir acaba ?
[ Ekran kartım ATI. ]

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ekran rengi ayarlarını varsayılan yap...Düzelmezse ekran kartı yazılımının versiyonunu güncelle...9.9 şuan mevcut olan sürüm...

DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
    Konu Sahibi
Ekran rengi ayarlarını varsayılan yap...Düzelmezse ekran kartı yazılımının versiyonunu güncelle...9.9 şuan mevcut olan sürüm...

Ekran kartı ayarlarını falan karıştırdım olmadı. Ama sonra kasaya giriş ve ekrana giriş kablolarını sıktım biraz daha düzeldi.
Ekran kartımı nasıl güncelleyeceğim bilmiyorum. Yardımcı olur musun ?
ATI Radeon 9550 DDC Display benimki.
Neyi indircem ? Nasıl güncellicem ? Bir sorun olur mu ? Yardımcı olursan sevinirim.

Symbiont

Üye
Ati Catalyser 9.9 İndir Kur yeter İş Budur O Zaten Günceller

ism@il 54

ism@il 54

Üye
yav benimde crt monitör öyle oldu,kırmızıyı lacivert,maviyi yeşil,pembeyi açık mavi gösteriyordu.bir yıl öyle kullandım,sabrettim.bir kaç hafta öncede lcd monitör aldım.hiç bi sorun çıkmadı.sorun eski monitörde.yani ekran kartıyla bi alakası olduğunu sanmıyorum,ya kablolardan birinin pimi kopmuştur,yada monitörden kaynaklanıyodur:oke:

DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
    Konu Sahibi
yav benimde crt monitör öyle oldu,kırmızıyı lacivert,maviyi yeşil,pembeyi açık mavi gösteriyordu.bir yıl öyle kullandım,sabrettim.bir kaç hafta öncede lcd monitör aldım.hiç bi sorun çıkmadı.sorun eski monitörde.yani ekran kartıyla bi alakası olduğunu sanmıyorum,ya kablolardan birinin pimi kopmuştur,yada monitörden kaynaklanıyodur:oke:

Evet aynen katılıyorum. Karttan falan değil ya kablolarını kontrol ettim iyice sabitledim düzeldi ya.. Sen nasıl sabrettin öyle yaf gözlerin bozulmadı mı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt