arkadaşlar n73e format yarıdmcı olun lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murax

murax

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar n73e format yarıdmcı olun lütfen
arkadaşlar telefonum açılmıyor açma tuşuna basınca nokia yazısı geliyor bekliyorum daha sonra beyaz bi ekran devamlı öyle kalıyor.*3yes kapatma tuş kordinasyonu denedim olmuyo .zaten n73 vb lerine olmuyomuş bu yöntem. telefon açılsa hard format atacam ama olmuyo.ne yapmalıyım lütfen cevap

jatvalca

jatvalca

Üye
hard format kodu doğru * 3 yes açma tuşuna nakia yazı gelene kadar basılı tut eğer olmazsa kardeş sana servis yolu görünüyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşlar telefonum açılmıyor açma tuşuna basınca nokia yazısı geliyor bekliyorum daha sonra beyaz bi ekran devamlı öyle kalıyor.*3yes kapatma tuş kordinasyonu denedim olmuyo .zaten n73 vb lerine olmuyomuş bu yöntem. telefon açılsa hard format atacam ama olmuyo.ne yapmalıyım lütfen cevap
Hard format, cihaz KAPALI konumdayken * 3 yes ve power tuşu kombinasyonu ile atılır.soft format ise *#7370#kombinasyonu ile cihaz açıkken uygulanır.hard format n73 e gayet rahat bi şekilde uygulanır..

murax

murax

Üye
    Konu Sahibi
yapıyorum birader ama olmuyo.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Dostum bir süre basılı tut ben denedim oluyo

murax

murax

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol dostum demekki ben yeteince uzun basmamışım teşekkürler kardeşim.halloldu.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Symbian cihazlarda bu hard format yöntemi olur , Lütfen olmuyor diye bırakmayın ekranda yazı çıkasiya kadar Power ve diğer numerik tuşlardan parmağınızı bırakmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt