hat aktifleşmesiyle ilgili bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

Netsky™

Netsky™

Üye
>Bilgiler yanlış gitmiş olabilir.Sabah aldıysan akşama açılır

caner90

caner90

Üye
2-3 saate kadar açılır

yasar8317

Üye
Arkadaşlar telefoncuyum turkcell hat satıyorum burdaki exralar bayi kodu vermiyor nasıl alabilirim yardımcı olursanız sevinirim

hasan295

Üye
bende türkcell bayisiyim 5 dk içinde açardımmmmm

Sarımtrak

Sarımtrak

Üye
ben hat alalı 2 gün oldu hala açılmadı hat telefona takılı ama telefon kapalı :( ne iş ?

pcccc

Üye
arkadaşlar 2 gün oldu hattım hala açılmadı..türksell telefonu aldığım yerden aldım bayi değil fakat açılmadı

--------------- Ekleme ---------------

ne zamn açılır sizce

darülmendep

darülmendep

Üye
Hattın açıldı mı canım kardeşim

ziLL_66

Üye
yaaa nolurrr yardım edın ben yurtdısından geldım 1 hafta önce turkcell hazır kart aldım ve hala acılmadı cünkü kart ılk geldınde hemen takıp telefonu actım sımdı neyapmalıyım kartın acılması ıcın bılen varsa yardım etsın ltf cok acıl sımdıden cok tsklerrrrrrr

buket53

Üye
arkadaşlar ya ben 3 gün önce akşam hat aldım ama açılmadı hala bayiye gittim açılır diyo ikinci kez faks çektiler ama açılmıyor bi fikriniz varsa söylerseniz çok sevinirim

colaturka14

Üye
hattı aldıktan en fazla 2 saat içinde açıyorlar.ben de 06.08.09 tarihinde bireysel faturasız hat aldım ve 2 saat içinde açıldı.

barkin888

Üye
benimki 1 günü geçti açılmadı telefon açık mı kalmalı kapalımı ???

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Telefonun kapalı olması gerekiyor. Kart takılı şekilde açık bulunsa bile telefonun çekmez.

Eğer varsa başka hatla o numarayı ara "aradığınız numaraya ulaşılamıyor" anonsunu duyuyorsan hattın açılmış demektir. Eğer ki "aradığınız numara geçici olarak servis dışı olmuştur" veya "yanlış bir numara çevirdiniz" anonsunu duyuyorsan hattın açılmamıştır. :oke:

colaturka14

Üye
dün(14-08-2009/ 15.30) numaramı turkcelle taşımıştım.ne zamn açılır diye soracaktım ki mesaj geldi.16-08-2009 tarihinde 06.03 saatinde gerçekleşecektir dedi.hizmet iyi demek ki.

turkcell_053

Üye
Hattımı alalaı 2 gün oluyor.Ve servis yok yazısı çıkıyor.hat telefonun içinde iken mi kapatmam gerekiyor.?
Lütfenn bilgi veriniz (Turkcell-açık hat)

hattın telefonun içindemi olması gerekiyor kapalıyken

CK1991

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
Hattımı alalaı 2 gün oluyor.Ve servis yok yazısı çıkıyor.hat telefonun içinde iken mi kapatmam gerekiyor.?

:) telefonunu kapat aç hat içindeyken tabiki de

bekirbirim

bekirbirim

Üye
doğru

ankarali0606

Üye
arkadaşlar benimde bir sorum olcak saat 4 buçuk civarında perşembe günü hat aldım yarım saate açılır demesine rağmen şuan cuma saat 10:51 açılmadı ve bu adamlar beni daha öncede oyalamışlardı ne yapmam gerekir bi bilgi verebilirmisiniz

ve birde başka telefondan aradığımda aradığınız numara kullanılmamaktadır diyor hattım turkcell

Sideswipe123

Üye
ARkadaşlar bende dünn aldım hattımı Cumartesi günü 18:00 civarında ama hala acılmadı ne yapmalıyım öğleye kadar acılırmı bide bi sorum olcak

suan telefonum kapalı dünden beri kapalı ama hala acılmadı hat telefonun icindemi dursun yoksa cıkartıyımı ?

başka bi telefondan aradığımda numara kullanılmamaktadır diyolar hattım türkcell

Jansue35

Üye
ya pardon. ben turkcell açık hat arıyorum heryerde ama bulamadım. nerden aldın yardımcı olabilirmisin?

yardımcı olurmusun?

Takipçi Satın Al

Üst Alt