N73 ağır çalışması

Sponsorlu Bağlantılar

sercanaktas

Üye
    Konu Sahibi
N73 ağır çalışması
iyi günler arkadaşlar...

forumlarda okuduğum kadarıyla lifeblog kapattım zaten herşey hafıza kartından işlem gördüğü halde telefonun mesaj bölümüne girerken telefon ağır çalışıyor. *#7370# soft formatı da attım hatta versiyonumda yeni. diğer özellikleri kullanmıyorum zaten.

bu telefonu hızlandırmak için ne yapmak lazım. hafıza kartının doluluk boyutu 823 mb. 1küsür gb boşta
mesaj kutusunda maksimum 60 msj kalıyor. ve boşken de böyle yapıyor.

ne yapmak lazım. yardımcı olabilecekmisiniz ? emeğinize şimdiden teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: vefk22, celilcemre ve Mr-Trojan

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
telefon iyi hoş güzel ama msjlar bölümünde coook aşırı şekilde kasma oluyo bunu bi türlü anlamadım bende :(

sercanaktas

Üye
    Konu Sahibi
al bende de o kadar.. bu normal mi onu anlamadım ki :S

abuzer61

Üye
slm arkadaşlar aynı dertende ben yanıyorum hızlandırma gibi pırogram yokmu yaw onuda yapsın lar

sercanaktas

Üye
    Konu Sahibi
şimdi telefonu hızlandıracak ben bi program bulamadım. varsa da haberim yok. ama bir kaç bişey var bildiğim ve yeni öğrendiğim. hemen anlatayım.çilekeş arkadaşa da katkılarından dolayı teşekkür ederim... telefonun sol üst tuşunun ayarını değiştirin mesajdan çıkartın başka bi ayar koyun. ben ajanda yaptım. joistik bölümüne ayarlayın mesaj bölümünü. telefon gelen ayarlarından üstteki kolay menü var ya çıkan bekleme modu diye bölüm var ya oradan o üst menüyü kaldırın yani kapatın. sonra nasıl olacağını bilmiyorum ama şu saati gösteren ekran koruyucu var ya onu da devredışı bırakmak lazım. bir de mesajlar zaten hafıza kartına kaydolsun. bir nebze de olsa sorunu düzeltiyor ama gel gelelim öyle ahım şahım bir hızlanma beklemeyin. en azından takılmıyor :)
kolay gelsin...

safakk

safakk

Üye
iyi günler arkadaşlar...

forumlarda okuduğum kadarıyla lifeblog kapattım zaten herşey hafıza kartından işlem gördüğü halde telefonun mesaj bölümüne girerken telefon ağır çalışıyor. *#7370# soft formatı da attım hatta versiyonumda yeni. diğer özellikleri kullanmıyorum zaten.

bu telefonu hızlandırmak için ne yapmak lazım. hafıza kartının doluluk boyutu 823 mb. 1küsür gb boşta
mesaj kutusunda maksimum 60 msj kalıyor. ve boşken de böyle yapıyor.

ne yapmak lazım. yardımcı olabilecekmisiniz ? emeğinize şimdiden teşekkür ederim
telefonunuzdan internete girdiyseniz o da yavaşlatır ve hard format atmanız gerkir ama yok ben formatla uğraşamam derseniz de memoryup diye bir program vardı sitede onunla halledebilirsinz:oke:

zerad

Üye
arkadaşlar en iyisi bu durumda hard format atmak atmadan önce arkasındaki korumalığı açıp resim çekmeye çalışırken bi türlü gelmiyodu en kısa çözüm o formatıda atarken hafıza kartını çıkarın...

safakk

safakk

Üye
arkadaşlar en iyisi bu durumda hard format atmak atmadan önce arkasındaki korumalığı açıp resim çekmeye çalışırken bi türlü gelmiyodu en kısa çözüm o formatıda atarken hafıza kartını çıkarın...
yanlış :nono: öyle yaptığınızda telefonu her açtığınızda(formattan sonra) 1 saat yükleniyor yazısı ile karşılaşırsınız bende öyle oldu h.kartsız format attım şimdi her seferinde 1saat geri yüklemeyi bekliyorum....;)

micqrop

Üye
[n73 için] Arkadaslar lifeblog un butun ogelerini kaldırın. işlem kaydı süresini 1 gune indirin mesajlarınızı hafıza kartınızda tutun ve telefonu kapatmadan 4-5 gun kullanın. bu süre içerisinde işlem kayıtlarını falan manuel olarakda silin. ben ilk aldıgımda telefonun yawaslıgından o kadar sikayetcıydımkı ama su anda cok seri bir şekilde calısıyor. elinizden geldiği kadar hafıza kartını cıkartmamaya calısın. hafıza kartı cıktıgında hersey corting oluyor ve sölediklerimi tekrar yapıp beklemek zorunda kalıcaksınız. bide su not defderine bişi yazılıyomuşda hızlanıyomuşya onuda yaptım etkisi warmı bilemem. Deneyin söylediklerimi olmaz ise mutlaka serileşecektir telefonunuz.

Doğan

Üye
n73 ler zaten yavaş çalısıyor.Bide tema kullanıyorsan tamamdır :D

olivetti

olivetti

Üye
bir program vardı telefon hafızasında 5 mb yer açan çok süper bişeydi 5mb freespace ydi adı onla birlikte memoryup u kullanıyorum kasma diye birşey yok

BAY74

Üye
arkadaşlar n73 kasıyorsa hafıza kartıı t nız1512 mb geçmesin ayrıca msj telefon hazıfasına kayıt edin işlem kaydını urekli sıfırlaayın deneyin

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Aynen tema bikere kendi teması olacak ve zamanla bazı programlarla teli hızlandırabiliyordun ben mesela bi kaç proyla 8 mb olan boş ramini 15 e kadar çıkartıyorum tel hzılanıyor bissürü yöntem var ama işte zamanla öğrenirsin

ADSIZzKRAL

ADSIZzKRAL

Üye
Arkadasım n73 e ne yaparsan yap belirli süre sonra yawaslar ... Hart format da cözüm degill. Istiyorsan at... Hafısa kartı ve sim kart cıkart kapalı iken ... Yıldız 3 ve arama tuşunu aynı anda basılı iken acma tuşuna bas tel acılana kadar öyle kal format atılmıştır...

thejackalll

thejackalll

Üye
arkadaslar cok kurcalıyor onu yükle bunu yükle vs tel e kafayı yedirtiyorsunuz :P bizdede var ama hiç bu sorunlar yok... aldıgım gün hafıza kartını taktım biçimlendirdim ve hiç cıkartmadım artı lifeblog hep kapalı ve hiç kullanmıyorum fotografların ve videoların isimlerini tarih degil foto olarak değiştirin buda ciddi bi hız kazandırıyo galeriye kayıt defterini de 10 gün yapın yeter zaten.. özel temalar cok kasıyor illaki bi resim yüklemk istiyorum diyorsanız da kendinize güzel bi tema yapın cok kolay ve uugrasmadan türkçe hemen yapılıyo zaten dahi olmaya gerek yok. bu sitenin temaları hiç kasmıyor 200-300kb civarında. ben diger arkadasların aksine düşünüyorum msj olayında, bence msj da tel hafızasını kullanmak gerek cünkü daha hızlı. gelen kutusuna tıklıyorum hafıza kartında hız olarak tel hafızasının yarısında nerdeyse.. msj zaten yer tutmuyor cok fazla, tel hafızasında dursa daha ii bence...

dg10

Üye
beyler ..mesaj kaydetmeyi yeri tel hafızası yapın..hafıza kart cok agırlastırıyor..birde tema kullanıyorsunıu onuda tel hafızasına kurun

rcelik86

Üye
şimdi telefonu hızlandıracak ben bi program bulamadım. varsa da haberim yok. ama bir kaç bişey var bildiğim ve yeni öğrendiğim. hemen anlatayım.çilekeş arkadaşa da katkılarından dolayı teşekkür ederim... telefonun sol üst tuşunun ayarını değiştirin mesajdan çıkartın başka bi ayar koyun. ben ajanda yaptım. joistik bölümüne ayarlayın mesaj bölümünü. telefon gelen ayarlarından üstteki kolay menü var ya çıkan bekleme modu diye bölüm var ya oradan o üst menüyü kaldırın yani kapatın. sonra nasıl olacağını bilmiyorum ama şu saati gösteren ekran koruyucu var ya onu da devredışı bırakmak lazım. bir de mesajlar zaten hafıza kartına kaydolsun. bir nebze de olsa sorunu düzeltiyor ama gel gelelim öyle ahım şahım bir hızlanma beklemeyin. en azından takılmıyor :)
kolay gelsin...

kardeş eyvallah valla işe yaradı azda olsa hızlandırdı telefonu ...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar cok kurcalıyor onu yükle bunu yükle vs tel e kafayı yedirtiyorsunuz :P bizdede var ama hiç bu sorunlar yok... aldıgım gün hafıza kartını taktım biçimlendirdim ve hiç cıkartmadım artı lifeblog hep kapalı ve hiç kullanmıyorum fotografların ve videoların isimlerini tarih degil foto olarak değiştirin buda ciddi bi hız kazandırıyo galeriye kayıt defterini de 10 gün yapın yeter zaten.. özel temalar cok kasıyor illaki bi resim yüklemk istiyorum diyorsanız da kendinize güzel bi tema yapın cok kolay ve uugrasmadan türkçe hemen yapılıyo zaten dahi olmaya gerek yok. bu sitenin temaları hiç kasmıyor 200-300kb civarında. ben diger arkadasların aksine düşünüyorum msj olayında, bence msj da tel hafızasını kullanmak gerek cünkü daha hızlı. gelen kutusuna tıklıyorum hafıza kartında hız olarak tel hafızasının yarısında nerdeyse.. msj zaten yer tutmuyor cok fazla, tel hafızasında dursa daha ii bence...

ownskin aşırı virüslü bi site yaptınız temaları taramadan yüklemeyin hızlandırıyım derken iice kasmayın makinaları....:oke:

hataylı

Üye
ben telefonu 2009 'un 4. ayında aldım aynı sorun bende de vardı.telefon çok yavaştı arka arkaya 2 defa hard format attım
telefon şuan çok hızlı kesinlikle ve kesinlikle donma olayı olmuyor artık
4. aydan bu yana hiç sorun vermeden kullanıyorum sizde deneyin
telefonu kapatın ve sonra *3yes telefon açma tuşuna basılı kalın telefon kendiliğinden açılana kadar bekleyim
bu kadar

ADSIZzKRAL

ADSIZzKRAL

Üye
arkadaslar norma bu agır calışması yani

emir_ua

Üye
abi yok sunu yapa bunu yap yok basitçe dedikleri gibi msjlarını foto müzik video vs leri hafıza kartında depola. temanıda orjinal temasından şaşırtma. bekleme modunundaki menüyü kaldır. başkada yapıcak bişi yok telefon orjinalden yavaş yani.

Takipçi Satın Al

Üst Alt