N73 ağır çalışması

Sponsorlu Bağlantılar

thecentilmen

thecentilmen

Üye
orjinal hafıza kartı tavsiyemdir
telefonunu hızlandırmak istiyorsan kullandığın hafıza kartı 1gp olmalı ve en fazla yarısına kadar dolu olmalı
ancak bu şekilde hızlandırırsın
thanx

ExJin

Üye
3 sayfa yorum var, lakin elle tutulur tek bir çözüm bile yok.

genççevreci

genççevreci

Üye
tam 12 kere format yedikten sonra hakkın rahmetine kavuştu :D

geçmiş olsun n73 alara kendinize işkence atmişsiniz 6300 bile ondan kat be kat iyi ;)

atkani_777

atkani_777

Üye
naptn kardş sen!!:ehe:ehe

css123123

Üye
arkadaşlar n serisinin tüm telefonları biraz yavaş çalışır çünkü bu n serisi bilgisayar programlıdır o yüzden yavaş çalışır yani hiç sorun yok bu telefonlarda ;)

qhost666

Üye
hard format attım gayet hızlandı tavsiye ederim ayrıca rehber dahil her şeyi hafıza kartı üzerinden kullanın..

1_9_0_5

1_9_0_5

Üye
Kurulu uygulama sayısı arttıkça telefon yavaşlıyor. Bende 1 GB'lık hafıza kartında 20 MB boş yer var yine de çok hızlı.

usheryeah111

Üye
dosya yonetıcısnden gırıldığınde bır klasor war attachtemp mıdır nedr oradakı muzık warsa onları dıgıtal e tasıyın mesaj hafızanızı değıstırın mesaj ayarlarından dıger we hafıza kartı yapın.bunlar da olmadıysa ..bılmıom

--------------- Ekleme ---------------

hard format deneyın ya da yıldız +3 +aram tusu we acma kapama tusuna 5 sanıye kadar basın telefon kapalıyken we de hfıza kartını cıkarın tabı onceden ne olur olmaz

punqermojo

Üye
greksiz uygulamaları silin

bytugra

Üye
Ya ben n70 imi satım 73 e yükselttm. Arada fark var bu çok ama çok agır. Ama bizde i7 pentium kullanmıyoruz nihayetinde simbian bunada şükür.

mesut_03

Üye
arkadaslar n73 acıldıktan sonra yükleniyor diyo ne yapmalıyım

olivetti

olivetti

Üye
arkadaslar n73 acıldıktan sonra yükleniyor diyo ne yapmalıyım
E:/Private/10202dce bu klasörünü sil.klasörü görmen için telefonun hacklenmiş olmalı .yada müzik ve fotolarını pc ye yedekle hafıza kartına format at

tivriz71

tivriz71

Üye
mesajları açarken telefon ıkınıyorsa, demekki çok ağır mesajlar var. mesajların bi kısmını sil. orda hapsetmenin bir manası yok. şunu bilki telefonlarda çok mesaj bulundurma diye bir yarış yok.ne kadar mesaj biriktirirsen biriktir, gunness rekorlar kitabına giremezsin. bu şuna benzer: ne kadar sallarsan salla yine dona düşer son damla...

--------------- Ekleme ---------------

ağır çalışma iyidir. telefon yorulmaz. telefonlar at değildir ki yarıştırılasınlar. unutmayınki hızlı giden atın ...oku seyrek düşer..

vedat533

vedat533

Üye
telefonu değişin sorun kalmaz:kop:

orhaan48

orhaan48

Üye
telefon iyi hoş güzel ama msjlar bölümünde coook aşırı şekilde kasma oluyo bunu bi türlü anlamadım bende :(
arkadaşlar ben de eskiden beri n73 var ve mükemmel bir cihaz şuan 5800 kullanıom ama n73 ü asla satmam sorununuza gelince bende 10 larca pro var n73de ve asla kasmıo roket gibi aksine olay şudur mesajlara girilsin daha sonra ayarlar ,diğer ordan kullanılan hafıza olarak hafıza kartı seçin bu 1. ciidi 2. ye gelince menü ,internet wep ,gelişmiş seçenekler önbelleği sil bunu her hafta yapın olay budur cihaz uçuyo bu şekilde.:oke::islik:oke:

nfsnihat

nfsnihat

Üye
n73, işletim sistemine göre düşük işlemcili bir cep telefonudur. bu nedenle uçak yakıtıyla şarj etseniz bile ciddi bir hız artışı olmaz. s60 v2 işletim sistemi mimarisinde satılıyor olsaydı bugün hala 0 ları satılıyor olurdu. çünkü donanım-yazılım uyumsuzluğu var stabilite olarak...

enescan159

Üye
speedo go var hızlandırma programı isterseniz deneyin bide hafıza kartı 2 gb isee yavaşlama oranı uyüksek

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

buramardin

buramardin

Üye
lifeblogu kapattım baya etkisi oldu ama hard formatı atamıyorum arkadaslar bana yardım edeblırmısınız

rcpbrn

Üye
arkadaşlar buraya koyamadım kusura bakmayın ama "speedygo" ve "memory up" programları işinizi görür speedygo teli hızlandırıyor memory up ise rami arttırıyor inşallah sorununuz çözülür bide üstteki arkadaşların dediğinide yapın 1 GB hafıza kartı kullanın

Üst Alt