iphone 3gs birkaç soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BioNicL3

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs birkaç soru
Merhaba Arkadaşlar Birkaç Şey Sormak İstiyorum

-Ben iphone 3G S 32 gb almayı düşünüyorum ama almak istediğim telefon amerikadan gelip jailbreak yapılıcak ben öyle alıcam.

-fiyat 1500 tl uygunmu?

-jailbreak varken restore yaparsak telefonu tekrar garanti kapsamına girermi?

-birde jailbreak telefonu 2kat yavaşlatıyor diyolar olası bi yavaşlatma sözkonusumu?

-ve jailbreak yüklersem jailbreakla kırılmış yada 3cüparti yazılımları nereden indirip yükleyebilirim?

-ve jailbreak in kötü yönleri nedir söylermisinz?

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
burdada aşağı yukarı öyle uygun deil bnce bu jailbreak te nokia tellerde olduğu gibi hack gibi bişi galba arastırdığıma göre bak arkadasım burda herseyi her anlamıyla anlatmış bi arkadas

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Merhaba Arkadaşlar Birkaç Şey Sormak İstiyorum

-Ben iphone 3G S 32 gb almayı düşünüyorum ama almak istediğim telefon amerikadan gelip jailbreak yapılıcak ben öyle alıcam.

-fiyat 1500 tl uygunmu?

-jailbreak varken restore yaparsak telefonu tekrar garanti kapsamına girermi?

-birde jailbreak telefonu 2kat yavaşlatıyor diyolar olası bi yavaşlatma sözkonusumu?

-ve jailbreak yüklersem jailbreakla kırılmış yada 3cüparti yazılımları nereden indirip yükleyebilirim?

-ve jailbreak in kötü yönleri nedir söylermisinz?
* 1500 tl vereceğine sıfırına 1650 tl vermek daha mantıklı en azından TR garantisinde olur.
* JB yapmak garantiyi bozmaz bire bir şahidi benim hiçbirşey olmaz
*JB yavaşlama söz konusu değpil sadece tlf bir çok program yükleniyor ara sıra restart at sorun değil
* 3. part servis bir çok sitede var maxicepte iphone programlar menüsünde bile bir çok program var.

BioNicL3

Üye
    Konu Sahibi
* 1500 tl vereceğine sıfırına 1650 tl vermek daha mantıklı en azından TR garantisinde olur.
* JB yapmak garantiyi bozmaz bire bir şahidi benim hiçbirşey olmaz
*JB yavaşlama söz konusu değpil sadece tlf bir çok program yükleniyor ara sıra restart at sorun değil
* 3. part servis bir çok sitede var maxicepte iphone programlar menüsünde bile bir çok program var.

3G S 32GB nerede bulabilirim 1650 tl ye?

BioNicL3

Üye
    Konu Sahibi
Almışken iyisini almak lazım ya

doqus

doqus

Üye
aralarında sadece hafıza farkı var

evrenyeli19

Üye
Eger 1400 werırsen bende 1 aylık cıhaz var 3gs 16 gb garantılı kutulu faturalı
eger 1450 verırsen 3 gunluk cıhaz var 3gs 16gb garantılı kutulu faturalı

ulasmak ıstersen bana 0506 657 43 37 msj at ya da ara konusalım...

Yurt dısı cıhaz alıp cope atma bnce paranı garnatılı warken..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt