Iphone 3gs iOS 6 Baseband 05.16.07 Sim Kilitli Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FbSeLiM

FbSeLiM

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 3gs iOS 6 Baseband 05.16.07 Sim Kilitli Hatası
Arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi cihaz Iphone 3gs iOS 6 Baseband 05.16.07

Çok anladığım konular değil rica üzerine yapmam gerekiyor. Bu yüzden yardımcı olcak kimse var mı?
Cihaz da "SIM Kilitli" diyor. Bu cihaz yurtdışından geldi uzun zamanda kullanıldı ama muhtemelen iOS 6 olunca sim kilitlendi.

Şimdi bunu tekrardan nasıl kulanabiliriz. iOS 6 için jailbreak denen olayı araştırdım ama sanırım şuan çıkan sürüm telefon şarjı bitince veya kapayıp açınca tekrar PC üzerinden işlemler yapılması gerekiyomuş. Bundan dolayı vazgeçtim. Sürümün ne olduğu hiç mühim değil. En tutarlı sürüm ne ise onu nasıl yükleyebilirim? yada jailbreak şart mı? Veya unlock denen olay yeterli mi? Konu çok derin armut piş ağzıma düş yapmak istemedim açıkçası baya bi inceledim ama anladığım kadarıyla bunlar.

Ne yapmam gerekiyo var mı yardımcı olabilcek kimse?

FbSeLiM

FbSeLiM

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu kimsenin bir bilgisi?

reso1905

Üye
shsh kaydi al aski kullandigin ios a gec artik kacsa 5,1 mi 4,1

ayhanx20

Üye
4.1 e geri yükle ardından ultrasn0w u cydia dan kur işlem tamam. ancak nasıl yapacağını google amcadan soruştur :)

altay666

altay666

Üye
Arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi cihaz Iphone 3gs iOS 6 Baseband 05.16.07

Çok anladığım konular değil rica üzerine yapmam gerekiyor. Bu yüzden yardımcı olcak kimse var mı?
Cihaz da "SIM Kilitli" diyor. Bu cihaz yurtdışından geldi uzun zamanda kullanıldı ama muhtemelen iOS 6 olunca sim kilitlendi.

Şimdi bunu tekrardan nasıl kulanabiliriz. iOS 6 için jailbreak denen olayı araştırdım ama sanırım şuan çıkan sürüm telefon şarjı bitince veya kapayıp açınca tekrar PC üzerinden işlemler yapılması gerekiyomuş. Bundan dolayı vazgeçtim. Sürümün ne olduğu hiç mühim değil. En tutarlı sürüm ne ise onu nasıl yükleyebilirim? yada jailbreak şart mı? Veya unlock denen olay yeterli mi? Konu çok derin armut piş ağzıma düş yapmak istemedim açıkçası baya bi inceledim ama anladığım kadarıyla bunlar.

Ne yapmam gerekiyo var mı yardımcı olabilcek kimse?

Slm arkadasim sen snowebr0ze ile custom ipsw hazirlaman lazim ultrasnow senin basebabd ile calisiyormu bilmiyorum aeger calismiyorsa ipod basebandina yuklemen lazim 6.15 ti bunu ipsw hazirlarken seciyorsun ve itibes ile restore ediuorsun custom ipsw le sonra cydiadan ultrasnowu yukle

2. Yol factory unlock var 5-10 lira karsiliginda simferee yapiyorlar bence bunu yap ugrasma bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt