Doğar doğmaz konuşan bebek!

Sponsorlu Bağlantılar

prime

prime

Üye
    Konu Sahibi

Bunu gören birçok insan var. Hepsi de kulaklarına inanamadı.
Rusya'nın Norilsk kentinde dünyaya gelen bir bebek, doğumdan birkaç dakika sonra konuşmaya başladı. Pravda.ru sitesinin yayınladığı haberde; bebeğin bilinçli şekilde kelimeler seslendirdiği ifade edildi.

Site, Stepan adlı erkek bebeğin annesi Liza Bejeeva ve babası Rodion Bejeev'in çocuğun olağan üstü kabiliyetini farkedince şaşırdıklarını belirtti.
DOĞAR DOĞMAZ KONUŞTU
Çocuk doğar doğmaz 'baba' dedi, bir kaç dakika sonar da Stepan "anne" kelimesini söyledi. Bir gün sonra ise 17 yaşındaki anne Liza oğluna "Baba gelecek" demesi üzerine bebek "Baba? Kim?" sözlerini dile getirdi.
Doğum esnasında annenin yanında bulunan piskolog-doğum hekimi Marina Papanova bebeğin konuştuğunu kendi kulağıyla duyduğunu anlattı. Papanova, "1986 yılından beri doğum evinde çalışıyorum ve ilk defa bu tür vakayla karşılışıyorum. Yeni doğan bebekler bu tür zor heceleri seslendiremez." diye konuştu.
BEBEK ANNE KARNINDA EĞİTİLEBİLİYOR
Papanova olayı şöyle açıklıyor: "Cenin annenin karnındayken eğitilmeye müsait. Annenin algılaması, hisleri aracılığıyla dünyayı algılabiliyor. Eğer çocuklar doğmuş gibi çalışılır ve eğitimi ona göre yapılırsa, bebek olağan üstü kabiliyetlerle doğabiliyor" diye konuştu.
not:alıntıdır

By Asabi

By Asabi

Üye
Hadi canım sende.
Oldu başka :pro:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Evet bu dğru bir şey.Hatta cocuk saglıgı ruhu rehabılıte ıcın rahatlatıcı muzıkler de dınletılıyor.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çocuk anne karnındayken annenin haraketlerini taklit etmeye başlıyor. Bu da konuşmayı taklit etmeye başlamış. Bence doğru.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bence ıngaa demiştirde onlar ana baba dedi sanmıştır.

aLone

aLone

Üye
gerçeklik oranını bilemem ama doğruda olabilir

researcher

Üye
eskiden bi konusan kedi vardı....

EroL

EroL

Emekli Yönetici
yahu bebek doğar doğmaz konuşmuş. bu olabilirmi yaa. gerçekçi yaklaşalım, daha önce bunu dünya üzerinde yapabilen bir tane yüce insan yokmuydu. benmi yanlış hatırlıyorum. ortaya çıkan sesler onu çağrıştırıyodur. mesela anne diye ağlayan köpek yavrusu vardı, odamı konuşuyordu yani

Cihandar

Cihandar

Üye
mucizeleri bi yöntemle kapatıyorlar...örneğin bişey olsa uzaylılar yaptı...biliin eseri...anne karnında eğitim...bunlar bence yalan...MUCİZELERE İNANMAYAN ...ALLAH'ADA İNANMAZ...BENCE

EroL

EroL

Emekli Yönetici
o zaman bu doğan cocuk yüce bi kişilik oluyo crome senin dediğine göre

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bide fazla muattap oluyom diye ceza kesildi:nono:...türkiyenin sitesi işte!:ehe

bundan bişey anlamadım açıklarmısın?

Cihandar

Cihandar

Üye
sana değil..kendi kendime takılırım bazen kafama virüs girdi

EroL

EroL

Emekli Yönetici
hee belli oluyo

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Doğrudur.

acati

acati

Üye
bide fazla muattap oluyom diye ceza kesildi:nono:...türkiyenin sitesi işte!:ehe

bundan bişey anlamadım açıklarmısın?

Sevgili arkadaşım Türkçede muattap diye bir kelime yok. Lütfen düzgün kullanalım. Doğrusu "MUHATAB" dır. Yani hitab edilen kimsedir....:megafon:

Cihandar

Cihandar

Üye
iyi ki bir yanlış yazdık.. tamam imzada görüyorsun doğrusunu ...