Doğdu Hemen Konuşmaya Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Doğdu Hemen Konuşmaya Başladı

Rusya'nın Norilsk kentinde dünyaya gelen bir bebek, doğumdan birkaç dakika sonra konuşmaya başladı.

Pravda.ru sitesinin yayınladığı haberde; bebeğin bilinçli şekilde kelimeler seslendirdiği ifade edildi. Site , Stepan adlı erkek bebeğin annesi Liza Bejeeva ve babası Rodion Bejeev'in çocuğun olağan üstü kabiliyetini farkedince şaşırdıklarını belirtti. Çocuk doğar doğmaz 'baba' dedi, bir kaç dakika sonra da Stepan "anne" kelimesini söyledi. Bir gün sonra ise 17 yaşındaki anne Liza oğluna "Baba gelecek" demesi üzerine bebek "Baba? Kim?" sözlerini dile getirdi.

Doğum esnasında annenin yanında bulunan piskolog-doğum hekimi Marina Papanova bebeğin konuştuğunu kendi kulayığla duyduğunu anlattı.
Papanova, "1986 yılından beri doğum evinde çalışıyorum ve ilk defa bu tür vakayla karşılışıyorum. Yeni doğan bebekler bu tür zor heceleri seslendiremez." diye konuştu.

Papanova olayı şöyle açıklıyor: "Cenin annenin karnındayken eğitilmeye müsait. Annenin algılaması, hisleri aracılıyığla dünyayı algılabiliyor. Eğer çocuklar doğmuş gibi çalışılır ve eğitimi ona göre yapılırsa, bebek olağan üstü kabiliyetlerle doğabiliyor" diye konuştu.

• Beğen
Tepkiler: zaza, Necmati ve M3L!H

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Kiyamet alametleri

Paradise_87

Paradise_87

Üye
Katılıyorum.

burakasd12

burakasd12

Üye
katılıyorum

D3N1Z

D3N1Z

Üye
kiyametle ne alakasi var.!anne karnındaki annenin cocuga gosterdigi ilk ve doktorunda dediği gibi eğitime anne karnında başlamasi ile ilgili bizim burdaki gibi 7 yaşında başlamıyorlar eğitime !

Samsun55''

Samsun55''

Üye
:kop:
Abartma istersen

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Bir gün sonra ise 17 yaşındaki anne Liza oğluna "Baba gelecek" demesi üzerine bebek "Baba? Kim?" sözlerini dile getirdi.

Çocuğun cevabı ne komiK baba kim :D:D

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
kiyametle ne alakasi var.!anne karnındaki annenin cocuga gosterdigi ilk ve doktorunda dediği gibi eğitime anne karnında başlamasi ile ilgili bizim burdaki gibi 7 yaşında başlamıyorlar eğitime !

Tamam da doğar doğmaz konuşmak biraz sana da tuhaf gelmiyormu

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
dogar dogmaz zaten bebek dogdugunda gözleri kapalı nasıl konuşacak

JayJayyy

Üye
yok artık.

konyarapp

Üye
bi bi mucizeeeeeeeeeeeeee :D

acati

acati

Üye
İsa (A.S.) ın bir mucizesidir. Mümkündür yani...

Kezreg

Üye
bunu dünyada 2 kişi yaptı 1 HZ.MUSA 2 HZ.İSA o yüzden bu çocuk olayı yalandır

D3N1Z

D3N1Z

Üye
Tamam da doğar doğmaz konuşmak biraz sana da tuhaf gelmiyormu

tuhaf tabiki ancak kiyamete baglanmasina tavrım var ayrica cocuk konusmuyor hecelıyor baba kim dedigine de inanmiyorum cok cok baba anne felan demisdir...

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
olabilir :ehe

levasinay

levasinay

Üye
:hmmm

Utku

Utku

Üye
:hmmm

minoo

minoo

Üye
aa ne güzelmiş :D
ağlarken derdini anlatır işte :ehe

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Aynen bence hamilelikten ana okuluna gitmeli çocuklar.:D :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Her habere inanmamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...