Tüm Çin Üretimi Telefonlarınız İçin Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

xman3437

Üye
Merhaba

meyzu m8 wifi internet ayarları konusunda yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

--------------- Ekleme ---------------

merhaba
meyzu m8 wifi internet ayarlarını yapamadım. bağlanmıyor yardımcı olabililirmisiniz.

SheyhzadeX

Üye
Adem Bey Merhaba.

Linkteki Wentto F003 model telefonu aldım. Telefonun herşeyi problemsiz çalışıyor. Usb kablosunu takınca yığın bellek - webcam - com port - pictbridge özellikleri seçilebiliyor. Benim sormak istediğim Com Port seçildiğinde MT6235 driver istiyor. Bunu bulamadım. İlk sorunum bu diyebiliriz. Com Port bağlayınca telefona nasıl müdahale edebiliyoruz ? Ve bu telefona tema yapıp , sms soundlarını elleme şansımız var mı ? Wireless modem üzerinden SSH'la falan bi şekilde root olup müdahale edebilir miyiz ?

Şimdiden teşekkürler.

whitehead3435

Üye
slm arkadaşlar bende t828 var buradan pc suite programını indirdim ancak bir türlü kullanamadım rehber vs düzenlemek istiyorum kullanan bilen varsa lütfen bana yardımetsim teşekkürler

Progressivity

Progressivity

Üye
meraba arkadaşlar Trident W-T7 kullananlarımız varmı kullan arkadaşlar varsa eğer telefonun + ve - yanlarını yazabilirler mi ?

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar kısa bir sure hastanede yattıgım icin sorularınıza yanıt veremeyecegim. Onumuzdeki hafta icinde tum sorularınız yanıtlanacaktır.

Saygılarımla.

Alimon

Alimon

Üye
ADEM ABİİİİİİİ BNDE MB550T TELEFON VAR TRİDENT VE OYUNLAR BÖLÜMÜNDE KLASİK OYUNLARDAN AYRI Bİ KLASÖRDE ARABA YARIŞI FALAN VAR BU JAVA DESTEKLİYO DEMEKMİ ?YARDIMLARIN İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :oke:

fatihbalaban

Üye
digiphone dg67 ile benq e72 arasında kararsızım ikisinin de yaklaşık fiyatları aynı. dg67'de daha fazla özellik var ama çin telefonu diye çekiniyorum.kararsızım yardım edin lütfen.

onr.cvn

Üye
Arkadaşım bende bi tane orite me 2 cep telefonu var bazen (bunu sıklıkla yapıyor)telefonum çekmiyor operatör yerine acil yazıyor.ama çekiş göstergesi var gösteriyor bi çözüm bulursan sevinirim.

henry53

henry53

Üye
bi soruda benden bu telefonlara progam oyun vs. atılmıyor, acaba ne destekli bu telefonlar

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
:oke:teşekürler adem

sezen bahar

Üye
çin malı n95 telefonum var malesef ama güvenlik kodunu kıramıyorum. Nss programıda telefonu görmüyor pc ye tanıtmak istediğim zamanda MT6227 driverini istiyor. yardımcı olabilirmisiniz acaba.

sft_eses

Üye
Hocam,ben DigiPhone DG67 isimli telefondan almak istiyorum,ama çok kararsızım....Okuduğum bazı yorumlar 'çok iyi al',kimileri 'sakın alma,telefonsuz gez daha iyi diyorlar'....

Telefonun özelliklerine baktığım zaman çok iyi,fiyatıda iyi ama yinede 260 Lira benim için büyük para....Yani ben telefonu alıktan 2-3 ay sonra bozulursa benim için büyük para olan 260 lira çöpe gitmiş olacak....

Forumda okuduğum mesajlara göre siz bu telefonlar konusunda otorite konumundasınız....Bana bu konuda biraz yol gösterirseniz memnun olurum....

Şimdiden teşekkür eder,iyi çalışmalar dilerim....

PHP Warner

PHP Warner

Üye
Çin üretimi Meyzu M8 telefonumun dilini düzenlemem veya versiyon update yapmam mümkün mü?
meyzu ->

Teşekkürler.

SouLLeSS7

SouLLeSS7

Üye
Ben Wentto F003 ve Wentto F001 arasındaki farkı öğrenmek istiyorum
Sanırım ikisininde özellikleri aynı
O zaman neden iki farklı model var ?

SAHAANCAN

Üye
bi soruda benden trıdent 1100 bu telefona oyn yuklenırı veya nasıl yuklenır

BAYXOZAN

Üye
benim telefonumun markası kingson e88tv
digimax e71 ile aynı özelliklerde
yalnız telefona ne oyun ne program ne başka herhangi birşey yükleyebiliyorum
hemen hemen hiç bir web sitesinde telefonumun markasını bulamıyorum
telefonumda da zar atma oyunu var bi de ne idüğü belirsiz bi oyun var başka da bişey yok
bu telefon ile aynı özelliklere sahip veya aynı dosyaları çalıştırabilen bi sistemi olan bir telefon markası var mı? çünkü bir bir web sitesinden oyun veya bi program indirmek istiyorum ve hiç bi yol bulamadım yüklemek için bunu...:nono:
bu arada geçmiş olsun

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
slm adem bey ben sizden bir konuda yardım istiyecektim arkadaşım nokia 8800 arte carbon almış korea yazıyo yani çakma heralde. ama pc ye bağlantı sorunu var ne yapmalıyız.tşkrlr.

http://www.maxicep.com/cin-mali-tel...urulumlu-china-phone-suite-driver-161152.html

Adem Bey Merhaba.

Linkteki Wentto F003 model telefonu aldım. Telefonun herşeyi problemsiz çalışıyor. Usb kablosunu takınca yığın bellek - webcam - com port - pictbridge özellikleri seçilebiliyor. Benim sormak istediğim Com Port seçildiğinde MT6235 driver istiyor. Bunu bulamadım. İlk sorunum bu diyebiliriz. Com Port bağlayınca telefona nasıl müdahale edebiliyoruz ? Ve bu telefona tema yapıp , sms soundlarını elleme şansımız var mı ? Wireless modem üzerinden SSH'la falan bi şekilde root olup müdahale edebilir miyiz ?
Şimdiden teşekkürler.

http://www.maxicep.com/cin-mali-tel...urulumlu-china-phone-suite-driver-161152.html
Henüz tema yazmak ve SMS seslerine müdahale etmek mümkün değil. COM Port ile bağlarken uygulamanız gereken birkaç manuel ayar var. Cihazı yukarıdaki sürücü ile bilgisayara tanıttıktan sonra, Aygıt Yöneticisinden Bağlantı noktalarına girin ve cihazı hangi porta tanıttığınızı öğrenin. Daha sonra PC Suite'ı açarak tespit ettiğiniz port numarasını programa girin.

digiphone dg67 ile benq e72 arasında kararsızım ikisinin de yaklaşık fiyatları aynı. dg67'de daha fazla özellik var ama çin telefonu diye çekiniyorum.kararsızım yardım edin lütfen.

Digiphone DG67 de Benq ya göre birçok üstün özellik var. Digiphone Türk Menşei'li bir marka olduğu için Benq ya göre bir tercih sebebi olabilir.

çin malı n95 telefonum var malesef ama güvenlik kodunu kıramıyorum. Nss programıda telefonu görmüyor pc ye tanıtmak istediğim zamanda MT6227 driverini istiyor. yardımcı olabilirmisiniz acaba.

Hocam,ben DigiPhone DG67 isimli telefondan almak istiyorum,ama çok kararsızım....Okuduğum bazı yorumlar 'çok iyi al',kimileri 'sakın alma,telefonsuz gez daha iyi diyorlar'....

Telefonun özelliklerine baktığım zaman çok iyi,fiyatıda iyi ama yinede 260 Lira benim için büyük para....Yani ben telefonu alıktan 2-3 ay sonra bozulursa benim için büyük para olan 260 lira çöpe gitmiş olacak....

DG67 ile ilgili araştırma konusu hazırlamıştım.
http://www.maxicep.com/cin-uretimi-...tv-dokunmatik-8-gb-digiphone-dg67-232501.html
Bu tarz araştırmaları yalnızca güvendiğim markaların, güvendiğim modelleri için hazırlarım. iPhone benzeri cihazlar içerisinde alınabilirliğii en yüksek cihaz bu.

Çin üretimi Meyzu M8 telefonumun dilini düzenlemem veya versiyon update yapmam mümkün mü?
meyzu ->

Teşekkürler.

Çin Üretimi hiçbir telefon için internet üzerinden versiyon güncelleme yapamıyorsunuz. Ancak servislerde yaptırabilirsiniz.

benim telefonumun markası kingson e88tv
digimax e71 ile aynı özelliklerde
yalnız telefona ne oyun ne program ne başka herhangi birşey yükleyebiliyorum
hemen hemen hiç bir web sitesinde telefonumun markasını bulamıyorum
telefonumda da zar atma oyunu var bi de ne idüğü belirsiz bi oyun var başka da bişey yok
bu telefon ile aynı özelliklere sahip veya aynı dosyaları çalıştırabilen bi sistemi olan bir telefon markası var mı? çünkü bir bir web sitesinden oyun veya bi program indirmek istiyorum ve hiç bi yol bulamadım yüklemek için bunu...:nono:
bu arada geçmiş olsun

Cihazınızın ekran boyutu 240x320 Piksel. Cihaz modeline göre oyun, program ararsanız bulamazsınız. Forumumuzun üst kısmındaki Arama butonuna basın ve gelen pencereye 240x320 yazın. Gelen arama sonuçlarının sağ kısmında java yazan uygulamaları indirip yükleyebilirsiniz.

lecher1905

Üye
selam dostum
digiphone 6700 kullanıyorum
anaekranda üstteki menüyü nasıl kaldırabiliirim acaba ?

phantow

Üye
slm..
digiphone 3600t modeli var format atmam lazım bir türlü bulamadım
şimdiden teşekkürler....

ffalcata

Üye
kardeş benim dolia m66i m var kamerası 2.0 megapiksel acaba doğrumu?

Üst Alt