slm adem bey ben sizden bir konuda yardım istiyecektim arkadaşım nokia 8800 arte carbon almış korea yazıyo yani çakma heralde. ama pc ye bağlantı sorunu var ne yapmalıyız.tşkrlr.
Adem Bey Merhaba.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkteki Wentto F003 model telefonu aldım. Telefonun herşeyi problemsiz çalışıyor. Usb kablosunu takınca yığın bellek - webcam - com port - pictbridge özellikleri seçilebiliyor. Benim sormak istediğim Com Port seçildiğinde MT6235 driver istiyor. Bunu bulamadım. İlk sorunum bu diyebiliriz. Com Port bağlayınca telefona nasıl müdahale edebiliyoruz ? Ve bu telefona tema yapıp , sms soundlarını elleme şansımız var mı ? Wireless modem üzerinden SSH'la falan bi şekilde root olup müdahale edebilir miyiz ?
Şimdiden teşekkürler.
digiphone dg67 ile benq e72 arasında kararsızım ikisinin de yaklaşık fiyatları aynı. dg67'de daha fazla özellik var ama çin telefonu diye çekiniyorum.kararsızım yardım edin lütfen.
çin malı n95 telefonum var malesef ama güvenlik kodunu kıramıyorum. Nss programıda telefonu görmüyor pc ye tanıtmak istediğim zamanda MT6227 driverini istiyor. yardımcı olabilirmisiniz acaba.
Hocam,ben DigiPhone DG67 isimli telefondan almak istiyorum,ama çok kararsızım....Okuduğum bazı yorumlar 'çok iyi al',kimileri 'sakın alma,telefonsuz gez daha iyi diyorlar'....
Telefonun özelliklerine baktığım zaman çok iyi,fiyatıda iyi ama yinede 260 Lira benim için büyük para....Yani ben telefonu alıktan 2-3 ay sonra bozulursa benim için büyük para olan 260 lira çöpe gitmiş olacak....
Çin üretimi Meyzu M8 telefonumun dilini düzenlemem veya versiyon update yapmam mümkün mü?
meyzu ->Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkürler.
benim telefonumun markası kingson e88tv
digimax e71 ile aynı özelliklerde
yalnız telefona ne oyun ne program ne başka herhangi birşey yükleyebiliyorum
hemen hemen hiç bir web sitesinde telefonumun markasını bulamıyorum
telefonumda da zar atma oyunu var bi de ne idüğü belirsiz bi oyun var başka da bişey yok
bu telefon ile aynı özelliklere sahip veya aynı dosyaları çalıştırabilen bi sistemi olan bir telefon markası var mı? çünkü bir bir web sitesinden oyun veya bi program indirmek istiyorum ve hiç bi yol bulamadım yüklemek için bunu...
bu arada geçmiş olsun