Bilgisayarım Hiç hızlanmadı-Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultraadrenalin

ultraadrenalin

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarım Hiç hızlanmadı-Yardım
arkadaşlar benim bilgisayarın özellikleri
intel pentium 4- 3.00 ghz işlemci
512 MB ram
128 MB ekran kartı
80 GB harddisk idi. 1 ay önce bilgisayar çok yavaş olduğu için acaba hızlanır mı diye 1 GB ram taktırdım.şu anda 1,5 GB ram oldu.ama bilgisayarda hiç bi hızlanma yok.hem internette gezerken hemde oyunları açarken hiç bi rahatlama olmadı.:(
acaba ekran kartının çok düşük olmasından mı kaynaklanıyor?

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Aynen oyle,ekran kartın cok dusukmus ya ne o oyle,dıger özellıkler mukemmel ama ekran kartı cok dusuk,oyun derken hangı oyunlar?
Mesela benım pc 128 ekran kartı ve celeron ıslemcı 512 ram ddr 1 olmasına ragmen sorunsuz bır 2007 oynayabılıyorum..
Ama son kalıte oyunları oynatmıyorsa ekran kartında sorun vardır kaldırmaz

ultraadrenalin

ultraadrenalin

Üye
    Konu Sahibi
Aynen oyle,ekran kartın cok dusukmus ya ne o oyle,dıger özellıkler mukemmel ama ekran kartı cok dusuk,oyun derken hangı oyunlar?
Mesela benım pc 128 ekran kartı ve celeron ıslemcı 512 ram ddr 1 olmasına ragmen sorunsuz bır 2007 oynayabılıyorum..
Ama son kalıte oyunları oynatmıyorsa ekran kartında sorun vardır kaldırmaz
teşekkürler arkadaşım.fifa 2007 biraz zorlanıyor.ama euro 2008 de çok zorlanıyor.bilgisayarı alalı 4 sene aluyor o yüzden baya bi düşük ekran kartı

--------------- Ekleme ---------------

bilgisayarını uniblue registry le bir tara bakalım aşagıdaki linke tıkla f ull yapmak istersen google araştır hemen bulursun
http://www.maxicep.com/pc-yazilim-g...ter-2009-sistem-optimize-programi-246043.html
ilgin için teşekkürler.bunu bi denicem İnşallah faydası olur.

programı kurdum.taramayı yaptı.450 tane bi şeyler buldu.taramanın sonunda bi yazı çıktı."OK" yazısına tıkladım işlemedi.kaç kere tıkladıysam hiç birinde işlemedi..napmam gerek?

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
4 senelık bır pc ve pentıum 4 ıslemcı:hmmm ılgınc

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
teşekkürler arkadaşım.fifa 2007 biraz zorlanıyor.ama euro 2008 de çok zorlanıyor.bilgisayarı alalı 4 sene aluyor o yüzden baya bi düşük ekran kartı

ilgin için teşekkürler.bunu bi denicem İnşallah faydası olur.

programı kurdum.taramayı yaptı.450 tane bi şeyler buldu.taramanın sonunda bi yazı çıktı."OK" yazısına tıkladım işlemedi.kaç kere tıkladıysam hiç birinde işlemedi..napmam gerek?

program f ull ama seri al lazım google araştırıp bulabilirsin yada sna pm atıyım burda paylaşmak yasak oky:oke:

ultraadrenalin

ultraadrenalin

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler..faydası oldu.ama benim en kısa zamanda ekran kartını değiştirmem lazım..

4 senelık bır pc ve pentıum 4 ıslemcı:hmmm ılgınc
2005 yılının ağustos ayında teknosadan almıştım..aldığım yerde o anda daha hızlısı yoktu.(aynı markanın)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
:hmmm anladım

hakan.c

hakan.c

Üye
ekran kartını yükselt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...