jackalx_06
Üye
mac-OS Themes (beraberinde tam 41 adet png formatında wallpaper)(kaçırmayın)
buyrun tema.
buyrun bunlarda tam 41 adet png formatında wallpaper. arkadaşlar yukarıdaki önizlemede 41 tane göstermiyor ama 41 adet ve hepsi birbirinden güzel. ve hepsi png formatında yani tema yaparkende kullanabilirsiniz.
ayrıca temanın en büyük özelliği arka ekrana ne resmi koyarsanız koyun güzel gözüküyor sırıtmıyor.
yani istediğiniz herhangi başka bir resimde koyabilirsiniz.
arkadaşlar yorumlarınızı eksik etmeyin. ve emeğe saygı lütfen.
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar anket i yanlış anlamayın. sadece merak ettim çünkü bu tema benim çok hoşuma gidiyor.
sizlerinde düşüncelerini merak ettim. tabiki mecburi bir anket değil öylesine. şimdiden teşekkür ederim.......
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyrun tema.
buyrun bunlarda tam 41 adet png formatında wallpaper. arkadaşlar yukarıdaki önizlemede 41 tane göstermiyor ama 41 adet ve hepsi birbirinden güzel. ve hepsi png formatında yani tema yaparkende kullanabilirsiniz.
ayrıca temanın en büyük özelliği arka ekrana ne resmi koyarsanız koyun güzel gözüküyor sırıtmıyor.
yani istediğiniz herhangi başka bir resimde koyabilirsiniz.
arkadaşlar yorumlarınızı eksik etmeyin. ve emeğe saygı lütfen.

--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar anket i yanlış anlamayın. sadece merak ettim çünkü bu tema benim çok hoşuma gidiyor.
sizlerinde düşüncelerini merak ettim. tabiki mecburi bir anket değil öylesine. şimdiden teşekkür ederim.......

Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.