Nokia N97 firmware 2.0 (v20.0.005)

Sponsorlu Bağlantılar

kumuks

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 firmware 2.0 (v20.0.005)
Herkesin eleştirdiği,bircok eksiği olduğu günlerdir tartışılan NOKIA N97 nin yeni versiyonu vv20.0.005 ekim ayında cıkacağı kesinleşmiş..buna göre bircok eksikleri giderilmiş.özellikle beklediğimiz flash9.1 videoları bakalım oynatabilecekmi?ekim ayını sabırsızlıkla bekliyoruz şimdi...MERAK EDENLER AŞAĞIDAKİ VİDEOYU İZLEYEBİLİRLER.

• Beğen
Tepkiler: south

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
N97 olanlar yaşadı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
güzel telefon ama hangisini alacan ki?..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
telefon daha yeni çıktı güncelleme hemen demekki hataları var yani:) benim telefona bi türlü çıkmadı güncelleme :):)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
senin ki java tabanlı pek kolay çıkmaz...

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
zaten bi yanlışını görmedim ki telefonun gerek yok yani :)

dJ_bLoW

dJ_bLoW

Üye
Ewet arkadaşlar. N97 kullanıcılarına Ekim ayında sunulması beklenen versiyonla ilgili haberler sızmaya başlamış. Bu çıkan wersiyonda kinetik kaydırma özelliği bulunmakta. Şimdiden hayırlı olsun... AŞAĞIDAKİ LİNKTEN GÖREBİLİRSİNİZ.:oke:

sen çok terbiyesiz bir insansın. bu haber başka bir forumda benim verdiğim bir konu. alıntı yapıorsan yaptığını belirt.!! yazımın aynısını link ile beraber kendi haberinmiş gibi yayımlama. kınıyorum seni.!! Noktasına kadar yazımı kopyalayıp haberi sunmuşsun.

kumuks

Üye
    Konu Sahibi
Burası paylaşım forumu.sende dahil,herkes burada paylaştıklarını başka yerlerden öğrenip,en gercekçi bilgiler doğrultusunda paylaşıyor.senin yapmış olduğun bir yorum yok ortada..sadece haber başlığını yazmışsın.bende hebr başlığını aldım.yorum yapılıcak olsa ben kendi yorumumu senden daha iyi yapabilecek biriyim..buna emin ol..başka bir sitenin reklamını yapmamı istiyorsun benden.mantıklımı sence..hem bu "firmvare" senmi cıkarttın ki senin haberin olsun bu???senin paylaşımın ve sözlerinle burada konu açılmış...gurur duyacağına ,hakaretler savuruyorsun.şöhret olma peşindeysen sileyim heberi sen aç yeniden...nedersin...? sen bu haberi maxi cep te paylaşmış olsaydın,zaten 2. bir başlık acmaya gerek kalmazdı..hem dediğim gibi burası paylaşım forumu.eğer özel,kişisel sorunların varsa bunu mesajla bana bildirebilirsin...
"konu girişi değiştirilmiştir"

abdul_hey

Üye
şu nokia ya akıl erdirmek çok zor eskiden liderdi şimdi korku sardı yapa yapa bir firmfare yapıyor ve basını yoruyor aple bir defa yapıyor yıllarca sürüyor cimri zengin başka bişi demeye deymez :aman2:

diss_diss

Üye
peki bu özellikten turkcellden alınan telefonlarda yararlanabilcek mi??

iLgenAkturk

iLgenAkturk

Üye
bu haber beni çok mutlu etti.. :)

gaziliyavuz

Üye
eet sanırım peki tam olarak hangi tarihte cıkıcak bilgilendirirseniz sevinirim :)

abdul_hey

Üye
tarih geldi gidiyor halla telefon kaydırma duzelmedi malesef ekim ayı geldi gidiyor firmware versiyonu yayınlamadı bir ara adsl kendini savundu ama bır turlu cıplak adsl cıkarmadı milet para kazansın biz sabırsızlıkla bekliyelım

sedat009

Üye
yav arkadaslar ekim bitti hala firmware bekliyoruz insaalah bekledihimize deher cikaracaklarsa cikarsinlar artik.

uğur55

Üye
valla ben turceel den aldım deneyeceğim valla ben yükliyeyim sana dönerim

airwalk

Üye
v20 versiyon su an için uptade yapılabilio herkese hayırlı olsun :)

fthyslyrt61

Üye
Kardsm ben bu güncellemeyi yapamıyorum eger yapabilen warsa bana anlatabilirmi [email protected] bilen biri eklerse sevinirim :)

phora

Üye
Henüz bizim için çıkmamış galiba ben indirelecek yer bulamadım

badikbadik

Üye
avrupa için yarın, bugün asya ve araplar yapabiliyor

Üst Alt