Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En iyi strateji oyunu hangisi
Sponsorlu Bağlantılar
ilkeer
Üye
Konu Sahibi
En iyi strateji oyunu hangisi
Bence en çekicisi yüzüklerin efendisi 2 tabi osmanlı mod ile birlikte. %90 oranın da Türkçe ve mehter marşları eşliğinde çok profosyonel hazırlanmış.
ArtOfVictory
Üye
ben age of empires 3 derim
ilkeer
Üye
Konu Sahibi
Ben age of empires 3 hariç age of un tüm oyunlarını beğenerek oynadım. Fakat age of empires 3 ekran olarak ve kullanım olarak karışık geldi
boz_kurt_2
Üye
bence cossack-back to war en iyi strateji oyunu diğerlerinde kaynak olarak altın kullanılıyor ve oynaması kolay oluyor ama bunda herşeyi kontrol etmek zorundasınız altın-taş-demir-barut-yemek
noway_Tr
Üye
company of heroes- tales of valorrrr derım ılkıde gusel 2. de
draw1907
Üye
Gelmiş Geçmiş Engüzel Strateji oyunu kesinlikle "AGE OF EMPİRES II"
OGUZHAN432
Üye
Command conquer generals tiberium savaşları oyun starateji oyuu olmasına rağmen 8 gb boyutu var siz düşünün artık görsel efektleri mükemmmel
surrt
Üye
mount blade ve cruseder
onur_as
Üye
age of 3
Consul9
Üye
stronghold crusader= bunu biraz araştırın isterseniz...
ageofa 10 basar...+ hamachiden acaip zevkli
komunian
Üye
bence mount and blade süperde bu sırada birçok oyun var hepsini yazamıyorum
Sene 97-8 ilk bilgisayarımı aldığım zamanlar...
Half-Life fanı olarak fps delisiydim.
Stratejiden nefret ederdim.
Bir arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak aldığım Shogun adlı oyun, onda çalışmayınca bana kalmıştı
Bayılmıştım tek kelimeyle!!!
Onunla başlayan strateji çılgınlığım Red Alert 2 ile tanışınca doruk noktaya ulaştı!
En sevdiğim strateji oyunudur:
Red Alert 2
gayrimechul
Üye
bence empire earth ta fena deil
ayhankurban
Üye
age of empires 3 süper. ama kabile yamalarıyla tam süper oluyo.bence gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunları age of empires serisi.ama age of mitolojide en iyiler arasında bence