6300 tv buldum

Sponsorlu Bağlantılar

cobane

cobane

Üye
"bir deli kuyuya taş atmış; kırk akıllı çıkaramamış" hesabına dönmüş. adam sırf puan kazanıp derece yükseltmek için öylesine bi konu açmış biz de tartışıyoruz yok olabilirmiş yok olamazmış atıyosun.... bilmem ne. böyle konu açanları cezanlandırıp forumdan atacaksın bence...:nono:.:box:@

onukonuk

Üye
bide o arada kafası karışmış acaba varmıydı bole bişey diye :D

pro_

pro_

Üye
yok arkadaşım ne alaka yha öle bi özellik eğer öle bişey olsa adamlar 6300 ı tv li televizyon die satarlardı saçma :coold:

albay_4

Üye
ne saçmalıyosun birader olurmu öyle çif hatlı çin malımı 6300

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
mbit tv denen şey sadece internetten video indirme programıyaa. tv filan değil o

ysfakgn

Üye
saçmalık yok böle bişi

--------------- Ekleme ---------------

kilitlenmeli

moguzhanugur

Üye
o bulduğunuz muhtemelen yalan 3G ile izleniyor ama 6300 da 3G yok

galip2727

Üye
var ama verme cunki sana bahaliya patlar

desap

Üye
Hiç biriniz birşey bilyorsnuz sallıyonusunuz araştırmadan yok öyle bişey oh ne ala memleket

naradamar

naradamar

Üye
hayır arkadaşlar var ama programla değil arkadaşlar televizyon izliyorsunuz ama şöyle telefonunuz daki bluetooth u açıyorsunuz sonra (laptopsa tabii) laptounuzdaki blutoothla telefonla bağlantı kuruyorsunz ardından telefonunuz daki sensor programını açıp tekrar bağlantı kuruyorswunuz sonra laptopunuzda media center özelliği varsa pc den televizyon a bağlanıyorsunuz sonra sensorr programıyla televizyonu televizyonunuz dan izliyorsunuz EĞER BUNDAN BAŞKA şekilde televizyon izlemek istiyorsanız 3g ye geçip televizyon izliyceksiniz(6300 la 3G ye geçiliyor)DENEDİM

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
lütfen iyi sallayalım

canerbaytar

Üye
Bu araLaR HERKes KAfAyı SIyıRmışş xD

cercix

cercix

Üye
Bu ne saçmalık ya

muratti222

muratti222

Üye
şakamısın :D

firatyilmaz

firatyilmaz

Üye
hayır arkadaşlar var ama programla değil arkadaşlar televizyon izliyorsunuz ama şöyle telefonunuz daki bluetooth u açıyorsunuz sonra (laptopsa tabii) laptounuzdaki blutoothla telefonla bağlantı kuruyorsunz ardından telefonunuz daki sensor programını açıp tekrar bağlantı kuruyorswunuz sonra laptopunuzda media center özelliği varsa pc den televizyon a bağlanıyorsunuz sonra sensorr programıyla televizyonu televizyonunuz dan izliyorsunuz EĞER BUNDAN BAŞKA şekilde televizyon izlemek istiyorsanız 3g ye geçip televizyon izliyceksiniz(6300 la 3G ye geçiliyor)DENEDİM

???:ah

--------------- Ekleme ---------------

evet ya arkadaşlar ben dalga geçtim ama doğru söylüyor arkadaş.. Bluetooth tan arama da yapabiliyomuşsun..
Mesela havada durdum şaitleri var... Şimdi kayseri otobüsünde bana bi hal geldi..
Bi de herkese bedava kontör dağıtıyolarmış, tv de gördüm ben de yükledim herkse bedava 100 kontör.. tıkla hemen kazan..
kimseye söyleme:D

canerbaytar

Üye
yoq lan öle bişe bi yerinizden uydurmayın xD

sekooo35

Üye
konu silinsin

hüseyin3333

Üye
tv yi kim çıkardı yok ki

frkn_55

Üye
:D:D komedi yhaa

rnld_7

rnld_7

Üye
bı kere buldum demıssın arkadaslar bole bısı varmı demıssın konunun mantıgı yok :D:D

Takipçi Satın Al

Üst Alt