samsung 5603 preston mobil tv yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

darklordozan

darklordozan

Üye
    Konu Sahibi
samsung 5603 preston mobil tv yardım..
bu telefonda mobil tv yok herelde yada ben yapamadım turkcell'den AYAR TV yazıp 2222 ye yolladığım zaman ''ilettiğiniz telefon modeli talep ettiğiniz servisi veya servisin uzaktan ayar alımını desteklemiyor yardım için turkcell müşteri hizmetlerini arayınız.'' diyor.yani yapamadım yapan varsa gösterirse çok güzel olur.
ben turkcell in internet sitesinde gördüm mobil tv uyumlu cihazlar bölümünde samsung 5603 modelide yer alıyor ama nasıl yapıcam işte site linki

sinan_sinan10

Üye
arkadasım mobil tv yi hangi operatorle baglanıyorsan onunla girebiliyorsun mesela ben turkcell kullanıyorum tarayıcıya girdiğinde yer imlerinden turkcell mobil tv ye giriyorum tabi mobil tv paketlerinden birini satın alman gerekiyor tcell de diğer operatorleri bilemem ordan kanal secip seyrediyorsun benim de mobil tv ile ilgili sorunum ses az cıkıyor eger seyredersen ses konusunda da senden bilgi bekliyorum

darklordozan

darklordozan

Üye
    Konu Sahibi
tşkler yarın denicem inş olur. ses konusunda bilgi veririm açılırsa tabi.

ismail_23

Üye
verdiğin linkten turkcell in mobil tv sitesine girdim fakat orda preston(s5603) modeli bulunmuyor.Daha sonra müşteri hizmetlerini aradım ordaki bayanda bu telefonun desteklemediğini söylüyor.

darklordozan

darklordozan

Üye
    Konu Sahibi
nasıl bulunmuyor benim gördüğüm ney peki.orda uyumlu cihazlar>samsung başlığının altında GT-S5603 ü nasıl görmedin bide müşteri hizmetlerini aradınmı gerçekten nasıl desteklenmediğini söylüolar ya o zaman sitelerinede yazmasınlar

ismail_23

Üye
Sorunu hallettin mi?Ben 3g uygulamasının başladığı ilk gün aradım kadın bana öyle dedi ama sonra eklenmiş olabilir

thl177

thl177

Üye
Arkadaşlar mobil tv de hiç bir problem yok, gayet rahat izleniyor, ama sanırım arkadaş mobil tv için menüde bir ikon görmeyi bekliyor ...:deal:

erkut-34

Üye
net şirresini vermiyor tlf yarrdım

darklordozan

darklordozan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar mobil tv de hiç bir problem yok, gayet rahat izleniyor, ama sanırım arkadaş mobil tv için menüde bir ikon görmeyi bekliyor ...:deal:

hayır ben ikon bekliyorum falan die bişi demedim!! ben turkcell in dediklerini yapıyorum(Servisi 2222'ye MOBİLTV yazıp göndererek kullanabilirsiniz..) ondan sonra. telefon modeli servisi deksteklemiyor gibi bi mesaj gelio ben ondan sormuştumm!!..

mtalas1

Üye
arkadaşlar bu telefon için samsung resmi sitesi ayrıca müşteri hizmetleri mobil tv desteliyor diyor yanlız vodafone destelemediğini söylüyor iki servis arasında gidip geliyorum ama henüz bi sonuç alamadım
mobil tv yi wap üzeindende izleyemiyorum
konu ile ilgilenen sonuç elde eden varmı:vur

george323

Üye
arkadaşlar ayarlardan uygulama ayarlarından medya oynatıcı var ordan vod ayarlarına giriyoruz en altta mobil tv var isim ayarla kısmına bağlantı 03 kimlik denetim türü:Normal protokol :HTTP Gecikme süresi 300 sn. olarak ayarlayın diğer bütün kısımları boş bırakın aynı isim var hatası verirse farklı bi isimle deneyelim ben çatır çatır izliyorum walla operadan youtube bile açılıyo :islik

mtalas1

Üye
saoğ corç
aynı operatörümü kullanıyoruz vod ayarlarında mobil msn diye bişi yok, ben oluşturdum ama yine sonuç yok

oxiapalus

oxiapalus

Üye
telefonumu alalı daha 10 gun bıle olmadı!!!!

neyse telefonumun şarjı bıttı yoldayken otele geldım takayım dedım şarj olsun!!! ama ne mümkün bırakın şarj olmayı hiç bir türlü bır dolum da yok !!!! sımdı ne yapmalıyım dıyorum kendı kendıme acaba benım kı teknolojık esyaların kısmetsızlıgı yada gözemı geldı telefonum ... aldıgım yerı aradım durumu ılettım bana telefonu getır abi .. servise gösterelim acaba pilindemı yoksa baska seymi var baktıralım diye soylendı .. sizce ne yapmalıyım ılk defa basıma gelıyor..

darklordozan

darklordozan

Üye
    Konu Sahibi
telefonumu alalı daha 10 gun bıle olmadı!!!!

neyse telefonumun şarjı bıttı yoldayken otele geldım takayım dedım şarj olsun!!! ama ne mümkün bırakın şarj olmayı hiç bir türlü bır dolum da yok !!!! sımdı ne yapmalıyım dıyorum kendı kendıme acaba benım kı teknolojık esyaların kısmetsızlıgı yada gözemı geldı telefonum ... aldıgım yerı aradım durumu ılettım bana telefonu getır abi .. servise gösterelim acaba pilindemı yoksa baska seymi var baktıralım diye soylendı .. sizce ne yapmalıyım ılk defa basıma gelıyor..

peki ilk aldığınızda 12 saat boyunca şarjda tutunuz mu? tutmadıysanız bazen bataryalarda böyle sorunlar olabiliyor...

ahmet_demirci

ahmet_demirci

Üye
arkadaşlar samsung preston bendede var mobil tv de destekliyor

3gmanisa45

Üye
bende kullanıyorum 5603 gayt rahat mobiltv yi izliyorum tarayıcıdaki yer imlerinden yutkcell mobiltv yi ac ordan paket satın alıcaksın sonra giricek bu kadar basit ayarla filan ugrasma hic

mtalas1

Üye
arkadaşlar vodafone de bi hibnelik var sanırım vodafone kullanan ve mobil tv izleyen varmı:allalla:

gladilova

Üye
lklşklşk

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar arama yaptıgn zamn GÖRÜŞME FONKSYONLARI İÇİN BEKLET TUSUNA BAS dıye bı yazı cıkıp ekran kararıyo .bunu ıptal etmenın bı yolu varmı ?

serkutt

Üye
Arkadaşlar bendede samsung 5603 peston var mobil tv ye üyeyim rahatça izliyorum ama mobiltv ye bağlandığımızda para gider mi acaba paketi satın aldım. Ama telefona birşey inmedi waptan izliyorum

sary_81

Üye
arkadaslar paket aldıktan sonra Ayarlar >> uygulama ayarları >> medya oynatıcı >> VOD ayarları >> yeni oluştur deyinve turkcell için
Erişimi adı: streaming
Kullanıcı adı :mms
Parola :mms yazın ve Vod için bu bağlantıyı işaretleyin böylece türkcellden izleyebilirsiniz fakat tarayıcı ayarı turcell WAP seçili olmalı.
wap.mobiltv.turkcell.com.tr/uygulama dan girip izleyin.

Avea içinde başardım fakat vodafone için real one player olması gerektiğini söylüyorlar ve müşteri hizmetleri hiç bir şey bilmiyorlar kesinlikle bu konuda eksikler.
Nokialarda açılıyor ve vodafone alt yapısında samsunglar için sıkıntı var.