Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung 5603 preston mobil tv yardım..
Sponsorlu Bağlantılar
kesme şeker
Üye
3g yi nasıl başltıcm ya samsung 5603 kullanıorum görüntülü konuşma nasıl yapabilirim
Mr.Seko
Üye
ya beyler ben vodafone kullanıyorum ama mobil tv desteklemiyormuş telefonum 1 ay bütün kanallar bedava vodafoneda ama yararlanmak için ne yapmak lazım
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
Slm kardesım bıde soyle yap ıstersen oncelıkle 8050yı ara orda dıyecekkı telefonunuzun 3gyı destekleyıp desteklemedıgını ogrenmek ıcın 1e basın sen bas bıre eger desteklemıyor derse anlakı desteklemıyor baska yolu yok haberın olsun
muammer58
Üye
selam arkadaşlar vodafone şebekesinde nasıl mobil tv izleyecem çok tşk şimdiden birde MSN porogramı kullanmak istiyorum nasıl ve nerden indirecem saygılarımla sivastan muammer
mtalas
Üye
yok kardeş bu adamlar telefon modelin desteklemiyor diyor önce ısrar edersen daha sonra olabilir belki diyorlar
beyaz_47
Üye
evet mtalas aynen dediğin gibi önce desteklemiyor diyorlar ısrar edersen yapılandırma mesajı atıyoruz diyorlar.vodafone internet sitesinde destekleyen telefonlar listesinde var ama müşteri hizmetleri desteklemiyor diyor.
dostum seninle aynı durumdayım 4 defa müşteri hizmetlerini aradım 2 defa mail attım ama tatmin edici bir sonuca ulaşamadım ve d smart paketi satın aldım bakalım nasıl yapacaz perşembeye kadar başka bi telefon tedarik etmeye çalışacam
ayhann_gun81
Üye
arkadaşlar ben denedim hiçbir sorun yok sadece aylık üye olanız gerekıyo yanı gayet ıyı calısıyo bilginize...!
arkadaşlar mobil tv izlemeniz için müşteri hizmetlerini arayın onlar yardımcı oluyor ben yaptım seyrediyorum yayın wap üzerinden geliyor
epson81
Üye
aynı sorun bendede var vodfondan izleuymiyorum
larousse21
Üye
ben vodafone dan bugün izlemeye başladım önceden olmuyordu hepiniz deneyin site http//live.vodafone.com/mtv bi teşekkürü çok görmeyin yemin ederim ki izliyom