samsung 5603 preston mobil tv yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

kesme şeker

Üye
3g yi nasıl başltıcm ya samsung 5603 kullanıorum görüntülü konuşma nasıl yapabilirim :(

Mr.Seko

Mr.Seko

Üye
ya beyler ben vodafone kullanıyorum ama mobil tv desteklemiyormuş telefonum 1 ay bütün kanallar bedava vodafoneda ama yararlanmak için ne yapmak lazım :ağlarım:

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Slm kardesım bıde soyle yap ıstersen oncelıkle 8050yı ara orda dıyecekkı telefonunuzun 3gyı destekleyıp desteklemedıgını ogrenmek ıcın 1e basın sen bas bıre eger desteklemıyor derse anlakı desteklemıyor baska yolu yok haberın olsun

muammer58

Üye
selam arkadaşlar vodafone şebekesinde nasıl mobil tv izleyecem çok tşk şimdiden birde MSN porogramı kullanmak istiyorum nasıl ve nerden indirecem saygılarımla sivastan muammer

mtalas

Üye
yok kardeş bu adamlar telefon modelin desteklemiyor diyor önce ısrar edersen daha sonra olabilir belki diyorlar

beyaz_47

Üye
evet mtalas aynen dediğin gibi önce desteklemiyor diyorlar ısrar edersen yapılandırma mesajı atıyoruz diyorlar.vodafone internet sitesinde destekleyen telefonlar listesinde var ama müşteri hizmetleri desteklemiyor diyor.

--------------- Ekleme ---------------

ya beyler ben vodafone kullanıyorum ama mobil tv desteklemiyormuş telefonum 1 ay bütün kanallar bedava vodafoneda ama yararlanmak için ne yapmak lazım :ağlarım:
dostum seninle aynı durumdayım 4 defa müşteri hizmetlerini aradım 2 defa mail attım ama tatmin edici bir sonuca ulaşamadım ve d smart paketi satın aldım bakalım nasıl yapacaz perşembeye kadar başka bi telefon tedarik etmeye çalışacam :off:

ayhann_gun81

Üye
arkadaşlar ben denedim hiçbir sorun yok sadece aylık üye olanız gerekıyo yanı gayet ıyı calısıyo bilginize...!

ismet1972

ismet1972

Üye
arkadaşlar mobil tv izlemeniz için müşteri hizmetlerini arayın onlar yardımcı oluyor ben yaptım seyrediyorum yayın wap üzerinden geliyor

epson81

epson81

Üye
aynı sorun bendede var vodfondan izleuymiyorum

larousse21

Üye
ben vodafone dan bugün izlemeye başladım önceden olmuyordu hepiniz deneyin site http//live.vodafone.com/mtv bi teşekkürü çok görmeyin yemin ederim ki izliyom:heyo:

bensabri

Üye
JTgjgdjp