6600 6mb tan büyük dosyaları alma(bluetoothla) Lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
    Konu Sahibi
6600 6mb tan büyük dosyaları alma(bluetoothla) Lütfen yardım
Ya beyler benim bisorunum var şimdi 6600 ın hafızası 5mb civarı şimdi 6mb lık bi dosyayı bluetoothla almak istediğimde malum hafıza dolu felna diyip almıyor ama bi program varmış onun sayesinde telefon 20mb dosyayı bile alabiliyormuş şimdi bu programdan biraz mahsedeyim pc den bluetooth exchange folder dan felan tamama oluoyr ordan sınırsız da cepten cepe yollarken mesela

bilen arkadaşlar varsa nokur ismini yazsınlar.Şimdiden teşekkür ediyorum umarım yeterince açık anlatmışımdır

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Ya beyler benim bisorunum var şimdi 6600 ın hafızası 5mb civarı şimdi 6mb lık bi dosyayı bluetoothla almak istediğimde malum hafıza dolu felna diyip almıyor ama bi program varmış onun sayesinde telefon 20mb dosyayı bile alabiliyormuş şimdi bu programdan biraz mahsedeyim pc den bluetooth exchange folder dan felan tamama oluoyr ordan sınırsız da cepten cepe yollarken mesela

bilen arkadaşlar varsa nokur ismini yazsınlar.Şimdiden teşekkür ediyorum umarım yeterince açık anlatmışımdır
eğer telefonunda hazfıza kartı varsa şunu yap mesajlar/ayarlar/diğer/kullanılan hafıza (burayı hafıza kartı ) olarak seçersen sorunun çözülür programa gerek yok :oke:

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
    Konu Sahibi
ya biz bunu da denedik ama olmadı galiba 1 sene geçti aradan ama bi daha deneyeceğim sonucunu yazarım ama büük ihtimal gene olmayacak

--------------- Ekleme ---------------

kanka denedim vallahada işe yaradı kendimede çok kızgınım şu an aklıam nasıl gelmedi halbuki diğer telefonumda öyle yüklüyordum.Çok sağalosın konuyu açytıktan dakikalar sonra sorunum hallediliyo büyüksün maxicep bu arada adminim konuyu sil gitsin boşuna kalabalık ediyor (yani tabi sen bilirsin)

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
    Konu Sahibi
ya peki arkadaşalr 6600 da 6mb tan büyük dosyalrı nasıl yollayacaz tel ondada hata veriyor

wolf_34

Üye
Arkadaşım,Mesajlar-ayarlar_genel_yükleme yeri_hafıza kartı yap ikinizzde sonra hal olur kolay gelsin...

Atakan

Atakan

Üye
Arkadaşların önerileri sonuç vermediyse kart okuyucu kullanmalısınız...

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşalr bu konunu önemi kalmadı şimdi ki mesel şu ki ben 6600 da sis ve jar dosylarını gönderebiliyorum bunun sebebi biscompute instant me prosumu yoksa x-plore yi 1.34 e güncellemem mi bu arad sadece x-plore gönderiyo önceden korumalı nesen gibi hatalar veriyordu

ortammanyaa

Üye
*x-plore da güncelleme yapmadan da programı kullanabilirsiniz... ben hala 1.22 yi kullanıyorum update isteğinde bulunuyor hayır diyorum,geçiyorum,,,eğer açılmıyorsa da saat/tarih ayarlarından tarihi değişitirip girebilirsin,yani 2oo8 olarak yılı değiştir,programı sorunsuzca kullanabilirsin...

*Eğer normal telefon üzerinden yollayacaksanız dosyaları veya herhangi bir şekilde farklı bir dosya yöneticisi kullanacaksanız uzantısının ismini değiştirip yollamanız gerekiyor,yani ".sis" veya ".jar" olan uzantıyı ".si" veya ".ja" yapıp yollayabilirsiniz...

*Ayrıca gene sis veya jar dosyalarını hatta kurulmuş ola uygulamaları BT ile paylaşma imkanı sağlayabiliyorsun,yalnız 66oo da program çalışıyor mu bilmiyorum ama sanırım ismi instant me idi... google da programı arat bakalım sonuç alıncak mı?

*Ayrıca tam hatırlayamıyorum ama 66oo da böyle bir özellik var mı yok mu bilemicem, uygulama yöneticisinden kurulmuş olan dosyayı BT ile yollayabiliyorsunuz, uygulamaya gidip seçenek/gönder/BT ile yolunu izlemen yeterli,ama dediğim gibi 6630 dan itibaren bu özellik koyulmuş olabilir,66oo da yoksa kusura baqma...

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
    Konu Sahibi
dostum uygulama yöneticisinde böyle bir özellik yok
X-plore nini versityon 1.34 ünü yükleyince sis i si yapmadan yollar oldum direkt mp3 gibi sis ve jar yolluyor
kurulmuş olan uygulamaları biscompute adlı proyl paketleyip yollayabiliyorum

İşte sorun burda başlıyor bu biscompute instant me adlı pro sistem de bazı değişiklikler yapıp benim sis uzantılı dosyaları gönderebilmemi sağladı galiba x-plore 1.34 kullanan arkadaşlar bi denesinler belki de x-plore ye yeni eklenenn bi özelliktir

xercanx

xercanx

Üye
selam arkadaşalr benim nokia 3230i telefonum var.mesaj sorunu benimkindede var mezaz hafızanı hafıza kartına almam gerekiyor fakat böyle bir ayar yeri yok yani telefon hafızasına veya hafıza kartına al diye bir seçenek sunmuyor... yardım.. şimdiden çok teşekür ederim...

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
    Konu Sahibi
dostum öyle bir seçenek var mesajlar ayarlar diğer kullanılan hafıza bölümündenn yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt