RekLamMoney RekLam = paRa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

athirsizi41

Üye
    Konu Sahibi
RekLamMoney RekLam = paRa
RekLam izLeyerek ÇeşitLi pRogramLarı Pc nize kuRarak Ve davEt göndeRerek iNteRneTe alışık oLdugumuz paRa kaZanma siTeleRinden biRisi..

sİtede 1000 puan 1 tL ye kaRşılık geLiyor ve 75.000 de paRa çeKimi yapabiLiyoRsunuz..

http://www.ReklaMoney.com/yeni/UIUyelikMail.aspx?ID=1062596

ardaaga

Üye
teşekkürler

athirsizi41

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim ardaağaaa...D:

darülmendep

darülmendep

Üye
Reklam başına en az kaç puan

arslansem

arslansem

Üye
Bu aralar tuttuğum en güzel site bu bence.Tabii sistem sonlara doğru değişmezse :)

darülmendep

darülmendep

Üye
Sİtede doğru dürüst reklam yok bu kötü ben sadece 3 reklam gördüm

arslansem

arslansem

Üye
Onlar çerez kısmı :) bsayarına program indiriyorsun onlar reklam yayınlıyor onlardan kazanıyorsun ;)

athirsizi41

Üye
    Konu Sahibi
Onlar çerez kısmı :) bsayarına program indiriyorsun onlar reklam yayınlıyor onlardan kazanıyorsun ;)

aynen öyle ama bu davet etme de iş yok ya Pasif puan olayı var ama o reklamlardan da puan gelmiyor ki be hocam ya..:)

arslansem

arslansem

Üye
aynen öyle ama bu davet etme de iş yok ya Pasif puan olayı var ama o reklamlardan da puan gelmiyor ki be hocam ya..:)
Evet..15 bin puan istiyor.Ki ayrıca davet ettiklerinden sadece yüzde 10 kazanabiliyorsun.Bu sitede sadece programları kullanmak işe yarıyor :oke:

athirsizi41

Üye
    Konu Sahibi
pRogramlar da fazla vermiyor ki bea..tRend vaR bide küçük ekran da reklam var arkaplan da boom var onlar da 100 ü geçmiyo epey kullansak bile D:

darülmendep

darülmendep

Üye
Ooof of! Bence en iyisi imzamdaki site. En güvenilir olanı ben imzamdakinden 4 kez hediye kazandım

athirsizi41

Üye
    Konu Sahibi
Herkesin bi favori sitesi var hocam naparsın burası da nakit para için iyi bi site..

arslansem

arslansem

Üye
Şu andaki favorim reklamoney :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt